• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden 1 Apparaat 1 jaar

€ 9,90 * € 20,90 * (52,63% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 451 keer verkocht
  • BS-11111
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • 1 jaar
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en)

Jaar(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden"

Koop McAfee Antivirus 2022 goedkoop bij BestSoftware

Bij BestSoftware kun je de actuele versie van McAfee Antivirus 2022 tegen aantrekkelijke voorwaarden krijgen. Natuurlijk optimaliseert de fabrikant de bijbehorende technieken en maakt een nog effectievere detectie van verschillende bedreigingen mogelijk. De all-round bescherming is effectief tegen alle gangbare bedreigingen, beschermt je efficiënt en maakt tegelijk zeer goede prestaties mogelijk bij het gebruik van je eindtoestellen. Kies dus nu voor het aantrekkelijke totaalpakket van McAfee Antivirus 2022 en profiteer van de talrijke voordelen. Natuurlijk is BestSoftware de juiste plaats voor je aankoop.

De software biedt alledaagse basisbescherming

Met een beproefde combinatie van online en offline technieken om je tegen computeraanvallen te verdedigen, kun je met McAfee Antivirus 2022 jezelf doeltreffend beschermen. Behalve eenvoudige en veel voorkomende bedreigingen, zoals malware of Trojaanse paarden, detecteert de software ook complexe risico's in real time. Of het nu gaat om gevaarlijke exploits of brute force aanvallen, vertrouw op de goede bescherming van McAfee. Belangrijk is de cloud functionaliteit, dankzij welke een consequente detectie van malware verzekerd is, zelfs als de databases niet bijgewerkt zijn. De real-time vergelijking via de cloud maakt een onmiddellijke reactie mogelijk en beschermt je tegen alle gevolgen.

De meeste gevaren bij het gebruik van de computer of notebook dreigen bij het surfen op het Internet. Geïnfecteerde links en websites zitten vaak verborgen tussen de vele aanbiedingen. Ze kunnen tijdens een eenvoudig bezoek malware op je computer smokkelen en, in het ergste geval, zelfs toegang krijgen tot je persoonlijke gegevens. Met McAfee Antivirus 2022 krijg je een duidelijke waarschuwing als je zulke aanbiedingen en pagina's wilt oproepen. Je kunt in een oogopslag zien of de website veilig is of dat je een bezoek beter kunt vermijden. Hetzelfde geldt voor links uit e-mails of bij het downloaden van bestanden. Ook hier waakt de antivirussoftware over jou en je computer en voorkomt consequent zulke pogingen. Je kunt dus veilig en gemakkelijk surfen zonder bang te hoeven zijn voor beperkingen of slechte prestaties.

Profiteer van de andere mogelijkheden van McAfee Antivirus 2022

Bij McAfee Antivirus 2022 zijn veel andere software oplossingen gratis verkrijgbaar, die je niet alleen meer veiligheid garanderen, maar ook het comfort van het gebruik van moderne technologie kunnen verhogen. Dit geldt bijvoorbeeld voor het geïntegreerde wachtwoordbeheer. Want gezien de talrijke diensten op het Internet die een login met sterke gegevens vereisen, is het onthouden van wachtwoorden allesbehalve gemakkelijk. Maar in plaats van je toevlucht te nemen tot een onveilige variant of zelfs steeds hetzelfde wachtwoord te gebruiken, kun je beter vertrouwen op de wachtwoordmanager in McAfee Antivirus 2022. Hier bewaar je alle relevante en belangrijke informatie in een virtuele kluis. Sterke versleuteling volgens de huidige stand van de techniek en beveiliging met een enkel wachtwoord maken toegang voor derden onmogelijk. Tegelijk kan het wachtwoordbeheer automatisch de relevante velden invullen in de browser, bijvoorbeeld, wat veel tijd bespaart. Overigens, met een optioneel account van McAfee is de opgeslagen informatie ook voor je beschikbaar over verschillende apparaten heen.

Als de prestaties van je computer geleidelijk aan te wensen overlaten met de maanden van regelmatig gebruik, is McAfee Antivirus 2022 ook een goede keuze voor je. Het programma van de bekende fabrikant heeft een geïntegreerde prestatie-optimalisatie en gebruikt deze functie op de juiste plaatsen. Zo worden bijvoorbeeld bestanden die niet meer nodig zijn automatisch gewist om meer geheugen vrij te maken en de reactiesnelheid van de computer aanzienlijk te verhogen. Bovendien profiteer je van de mogelijkheid om het automatisch afspelen van video's tijdens het surfen op het Internet te voorkomen. Dus weg zijn de dagen van hinderlijke ruis en zoeken naar de bron, plus deze eigenschap verhoogt natuurlijk de reactiesnelheid van de browser aanzienlijk.

Als je je gegevensdragers verwisselt of je computer verkoopt, is het raadzaam om gevoelige gegevens grondig te wissen. Hiervoor biedt de McAfee Antivirus 2022 software de juiste mogelijkheden. Gebruik de McAfee Shredder om dit proces uit te voeren. Met de bijzonder effectieve vernietiging van de bestanden is er eindelijk geen risico meer wanneer je je gegevensdragers doorgeeft. Er zijn ook andere opties beschikbaar voor veel betere beveiliging in het algemeen als je vertrouwt op McAfee Antivirus 2022. Je kunt bijvoorbeeld rekenen op de functie "Security for your home network". Want zonder de juiste instellingen en bijbehorende optimalisatie ontstaan hierin vaak beveiligingsgaten, die door veel misdadigers met betrekkelijk weinig moeite gebruikt kunnen worden om malware binnen te smokkelen of zelfs de volledige controle over je apparaten over te nemen. Dit is waar de software van McAfee om de hoek komt kijken en goede, effectieve bescherming mogelijk maakt. Met extra firewall bescherming en directe reacties op verdachte acties sta je als gebruiker altijd aan de veilige kant dankzij McAfee Antivirus 2022. Dit voorkomt effectief gegevensdiefstal.

Tenslotte verwijst de fabrikant McAfee ook naar een uitgebreide en bekwame ondersteuning, die snelle hulp belooft in geval van nood. Je kunt rekenen op een toegewijd team met echte experts die rond de vragen en problemen voor je klaar staan.

Tip: Bij technische problemen met de aankoop of met de activering van je software van McAfee, staan we bij BestSoftware natuurlijk voor je klaar. We helpen je met een snelle en deskundige feedback en steunen je bij al je zorgen. Om dit te doen bel je ons gewoon, schrijf je een e-mail of vertrouw je op een live chat met echte experts en handig onderhoud op afstand. Wij garanderen je altijd de beste service voor je aankoop.

Individuele licenties, gebruik op verschillende toestellen

Wanneer je McAfee Antivirus 2022 gebruikt, heb je toegang tot een zogenaamde runtime licentie. Je koopt dit en kunt dan de software gedurende 365 dagen gebruiken zonder beperkingen of verdere kosten. De fabrikant levert alle nodige updates voor de veiligheid en de functionaliteit van het programma gedurende de looptijd; deze worden meestal automatisch geïnstalleerd. Met McAfee Antivirus 2022 heb je een enkele licentie nodig voor elk apparaat om het te gebruiken. Als je verschillende eindtoestellen gebruikt, bijvoorbeeld een klassieke desktop PC, notebook en tablet, is het daarom aan te raden verschillende sleutels te kopen in een aantrekkelijk totaalpakket. Bij één aankoop ontvang je dan alle nodige licenties voor uitgebreid gebruik van de software. Als klant heb je de keuze tussen pakketten met één, twee, drie, vijf of zelfs tien sleutels in één aankoop.

McAfee Antivirus 2022 wordt gekenmerkt door brede ondersteuning voor verschillende eindtoestellen. Het dagelijkse werk of regelmatig surfen gebeurt immers niet meer alleen op de klassieke desktop PC. Natuurlijk ondersteunt het programma ook Microsoft Windows en is het compatibel met Windows 10 of Windows 11, maar niets staat je in de weg om het ook onder macOS te gebruiken. Hetzelfde geldt voor het gebruik van de software op een mobiel toestel. Of het nu om een smartphone of tablet gaat, met behulp van een praktische app uit de Google Play Store of de Apple App Store ben je in alle omgevingen effectief beschermd.

Wij zijn je ervaren en betaalbare partner voor de aankoop van

Bij BestSoftware vind je een ervaren en gunstige partner voor de aankoop van je McAfee Antivirus 2022 licenties. Met aantrekkelijke voordelen en natuurlijk een uitgebreid assortiment, blijft er vrijwel geen wens onvervuld. Je krijgt bij ons niet alleen de McAfee Antivirus 2022 software oplossing, maar ook McAfee Total Protection 2022. Met nog meer functies biedt dit een goede bescherming voor al het werk op je thuiscomputer. Een andere mogelijkheid is misschien McAfee LiveSafe 2022 een goede keuze voor jou als consument. Met het praktische abonnement krijg je toegang tot de talrijke functies en de zeer goede bescherming tegen alle bedreigingen op zoveel apparaten als je maar wilt. Gunstige prijzen, een top service en een aantrekkelijke selectie, met BestSoftware blijft vrijwel geen enkele wens onvervuld.

Systeemeisen - McAfee Antivirus Plus 2022
Windows  Windows 10 | Windows 11 | Windows 8.1
MacOS

Build 4.11.1 of hoger: macOS 10.15 en hoger
Build 4.9.1: macOS 10.12 - 10.14

Android Android 7 of hoger
iOS Apple iOS 13 of hoger
Processor 1 GHz processor. Architectuur voor Windows: x64, x86. Architectuur voor Mac: x64, x86, ARM64 (Rosetta II vereist)
Geheugen 2 GB RAM
Harde schijf ruimte 1.3 GB gratis
Ondersteunde browsers  Google Chrome | Microsoft Edge | Firefox
(voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met de fabrikant)
Verdere links naar "McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden"
Spaarpakket | Windows + Kantoorpakket Spaarpakket | Windows + Kantoorpakket
vanaf € 72,90 * € 149,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 16,90 * € 24,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2022 Kaspersky Anti-Virus 2022
vanaf € 13,90 * € 21,90 *
Microsoft Outlook 2021 Windows Microsoft Outlook 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
AOMEI Backupper WorkStation | Windows AOMEI Backupper WorkStation | Windows
vanaf € 39,90 * € 49,90 *
Microsoft Excel 2013 Windows Microsoft Excel 2013 Windows
€ 14,90 * € 54,90 *
Microsoft Word 2016 Windows Microsoft Word 2016 Windows
€ 19,90 * € 89,24 *
Windows 7 Ultimate Windows 7 Ultimate
€ 14,90 * € 34,50 *
NIEUW
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 9,90 * € 24,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2023 Kaspersky Anti-Virus 2023
vanaf € 13,90 * € 21,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 9,90 * € 24,90 *
McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac
vanaf € 17,90 * € 19,90 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 21,90 * € 29,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 16,90 * € 24,90 *
Microsoft Outlook 2021 Windows Microsoft Outlook 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
NIEUW
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
NIEUW
Malwarebytes Premium 2023 | MAC Malwarebytes Premium 2023 | MAC
vanaf € 29,90 * € 44,90 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 18,90 * € 25,90 *
TIP!
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
AVG Ultimate 2022 | Windows / Mac AVG Ultimate 2022 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 11,90 * € 24,90 *
TIP!
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
€ 89,90 * € 149,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 24,90 * € 49,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 16,90 * € 24,90 *
Laatst bekeken