• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Magix Video Deluxe 2021 - Windows

Magix Video Deluxe 2021 - Windows

€ 34,90 * € 68,63 * (49,15% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 32 keer verkocht
  • IDE-10379
  • Meertalig
  • Permanent geldig
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Magix Video Deluxe 2021 - Windows"

Dankzij Magix Video deluxe 2021 wordt geavanceerde videobewerking kinderspel. Hier krijg je niet alleen alle belangrijke functies zoals multi-track videobewerking, overgangen en speciale effecten, maar ook een bijzonder intuïtieve interface die van professionele kwaliteitsfilms een koud kunstje maakt. Leg je herinneringen zelfs in 4K vast en deel ze gemakkelijk met vrienden en familie. De geïntegreerde DVD, Blu-ray en online videoproductie maakt een snelle release mogelijk. Koop nu Magix Video deluxe 2021 en ga meteen aan de slag!

Indrukwekkende videobewerking voor creatieve resultaten

Magix Movie Edit Pro 2021 biedt creatieve filmmakers grote creatieve vrijheid. Verzamel eerst alle mediabestanden die je voor je project nodig hebt in een handige bibliotheek. De software ondersteunt talloze media formaten van video's, beelden en muziek. Deze omvatten AVCHD, HEVC, XAVCS en HEIF. Dit betekent dat tijdrovende conversie door externe video-converters niet nodig is. Sleep de clips naar de tijdlijn om onmiddellijk met bewerken te beginnen. Wil je dat het nog sneller gaat, dan is de storyboard mode een goede keuze. In plaats van de verschillende clips op de tijdlijn te rangschikken, laat je een intelligent automatisch systeem de beste scènes uitzoeken. De assistent functies zorgen ook voor een snelle workflow. Daarmee kunnen verschillende taken, zoals het bewerken of opnemen van verbeteringen, automatisch gedaan worden. Als je Magix video deluxe 2021 koopt, krijg je ook toegang tot meer dan 900 effecten en muziekinhoud om je film de finishing touch te geven. Niet genoeg? Gebruik dan de dynamische intro en outro animaties voor de perfecte introductie en een indrukwekkend einde. Zo maak je indruk op je publiek!

Hulpmiddelen voor geavanceerde videoproductie

Video's knippen is niet genoeg. Daarom bevat Magix Movie Edit Pro 2021 een complete set gereedschappen voor geavanceerde videoproductie. Gebruik de nieuwe titelanimaties om specifieke scènes te accentueren en creëer meer sfeer met hoogwaardige effectfades. Zijn bepaalde delen van de clip bijzonder belangrijk? Gebruik time-lapse en slow-motion effecten om bepaalde scènes tot een meeslepende ervaring te ontwikkelen. Zooms en tracking shots kunnen ook helpen om een filmisch resultaat te krijgen. Omdat de stemming en actie niet alleen visueel tot uitdrukking komen, zijn er in de winkel ook talloze muzieknummers van verschillende genres verkrijgbaar. Je kunt de professionele muziek downloaden en direct in je eigen project gebruiken. Zo gemakkelijk is het als je Magix Video deluxe voor een lage prijs bij ons koopt!

Handige audio bewerking en direct video publiceren

Magix Movie Edit Pro Premium staat niet alleen voor de beste beeldkwaliteit, maar ook voor een emotionele geluidservaring. Daarom wordt Dolby Digital in stereo ondersteund en kunnen niet alleen MP3 maar ook formaten als WAV, WMA of OGG gebruikt worden. De software biedt echter niet alleen het eenvoudige gebruik van verschillende audio formaten. Comfortabele geluidsbewerking is ook zonder problemen mogelijk. Hier heeft Magix talrijke hulpmiddelen voorzien die sterke audioresultaten garanderen. Behalve automatische loudness aanpassing maken de Music Editor 3.0 en de MasteringSuite deel uit van het pakket. Hiermee kan de geluidskwaliteit verbeterd worden en kunnen storende factoren zoals ruis verwijderd worden. Zo kun je het volledige potentieel van je audiomateriaal benutten. Omdat de software voor de visuele en auditieve aspecten van je opnamen zorgt, zit je altijd aan de veilige kant. Na het bewerken kun je je film gemakkelijk opslaan en met vrienden delen. Produceer je eigen DVD's en Blu-Rays of upload je resultaat naar YouTube, Facebook of Vimeo. Dus met Magix Movie Edit Premium geniet je niet alleen van handige en creatieve media productie. Je kunt je resultaten meteen publiceren!

Deluxe videobewerking wacht op je

Magix video deluxe 2021 biedt je al het gereedschap dat je nodig hebt om je opnamen tot een onvergetelijke ervaring te ontwikkelen. Met snelle bewerking, indrukwekkende effecten en professionele hulpmiddelen neem je je kijkers mee op een spannend video avontuur dat je gemakkelijk kunt delen op DVD, Blu-ray of online. Koop nu Magix video deluxe 2021 en begin meteen!

 

Systeemeisen

Processor: 2.4 GHz (aanbevolen*: quad-core processor met 2.8 GHz of beter)
Geheugen: 2 GB of meer (aanbevolen*: 8 GB) 
Grafische kaart: Onboard, resolutie min. 1280x768 (Aanbevolen*: Dedicated, min. 512 MB VRAM) 
Harde schijf: 2 GB voor de installatie van het programma

Verdere links naar "Magix Video Deluxe 2021 - Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Magix Video Deluxe 2021 - Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Magix Video Deluxe 2021 - Windows"
Laatst bekeken