• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Kaspersky Total Security 2022 - PC-MAC-Android 1 Apparaat 1 jaar

€ 13,90 * € 27,49 * (49,44% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

  • IDE-11186
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • 1 jaar
  • DACH
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en)

Jaar(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Kaspersky Total Security 2022 - PC-MAC-Android"

Koop Kaspersky Total Security 2022 in ons assortiment

Moderne antivirussoftware zou tegenwoordig op elke computer te vinden moeten zijn en biedt efficiënte bescherming tegen veel voorkomende bedreigingen. De fabrikant Kaspersky is een van de bijzonder bekende merken en namen als het gaat om beveiliging bij het gebruik van moderne technologie. Als je wilt profiteren van de bijbehorende mogelijkheden en talrijke functies, is de Kaspersky Total Security 2022 aanbieding een goede keuze. Profiteer hier van de jarenlange ervaring van de fabrikant en vertrouw op de uitgebreid uitgeruste en praktische software oplossing. We kijken uit naar je aankoop.

Profiteer van veel hulpmiddelen in een aantrekkelijk pakket

Met Kaspersky Total Security 2022 profiteer je van een breed scala aan mogelijkheden en functies, zodat het veel meer is dan eenvoudige antivirussoftware. Verschillende gereedschappen zitten in één pakket en laten vrijwel niets te wensen over. Je kunt bijvoorbeeld een praktisch wachtwoordbeheer gebruiken dat er altijd bij zit. Hiermee kun je veel veiliger en efficiënter over het Internet surfen en gebruik maken van de talrijke diensten die op het Internet beschikbaar zijn. Want veel gebruikers hebben het probleem dat het allesbehalve gemakkelijk is om hun eigen wachtwoorden te onthouden. Daarom nemen veel gebruikers steeds weer hun toevlucht tot heel eenvoudige wachtwoorden of zelfs tot steeds weer dezelfde wachtwoorden. De wachtwoordmanager van Kaspersky Total Security 2022 pakt precies dit punt aan. Je kunt je toegangsgegevens en wachtwoorden eenvoudig in de kluis met de bijbehorende functie stoppen en profiteren van de hoge mate van beveiliging. Dankzij de uitgebreide state-of-the-art versleuteling zijn je wachtwoorden absoluut veilig, terwijl je tegelijk altijd toegang hebt tot je gegevens met behulp van de toegangsgegevens tot de software. De zeer eenvoudige en efficiënte bediening maakt het programma tot een zeer goede keuze voor het dagelijkse werk.

De mogelijkheden met Kaspersky Total Security 2022 gaan echter nog verder. Je kunt vertrouwen op een VPN verbinding, die ook deel uitmaakt van het aantrekkelijke totaalpakket. Het virtuele privé netwerk helpt je om je persoonlijke gegevens vooral veilig en beveiligd te vervoeren. Dit werkt door het gegevensverkeer om te leiden via speciale servers van de aanbieder Kaspersky. De VPN kan gratis gebruikt worden met de licentie van Kaspersky Total Security 2022, maar let op dat er een datalimiet is. Een maximum van 300 megabytes per dag is mogelijk. De dienst is een goede aanbeveling, vooral als je een openbaar Wi-Fi netwerk gebruikt, want je bent hier met behulp van de dienst absoluut veilig.

Als het gaat om de beveiliging van je persoonlijke gegevens op je thuiscomputer, doe je er ook goed aan Kaspersky Total Security 2022 te gebruiken. Het programma heeft een geïntegreerde back-up functie. Dankzij dit kun je met regelmatige tussenpozen een back-up maken van je harde schijven en opslagmedia, zodat je ze niet kwijtraakt als het ergste gebeurt. De werking van deze functie is ook heel eenvoudig. Afhankelijk van je behoeften kun je de back-up handmatig starten of vertrouwen op de automatische back-up, zodat je geen gegevens verliest. Het programma is ook heel flexibel als het gaat om het kiezen van een opslagplaats. Je kunt natuurlijk onder andere een klassieke gegevensdrager gebruiken, bijvoorbeeld een externe harde schijf of een USB stick, maar back-uppen naar de cloud is ook mogelijk. Met deze functie bescherm je je gegevens nog vollediger tegen een verontrustend en soms zelfs zeer kostbaar verlies.

De software biedt je een zeer goede bescherming

Maar als je Kaspersky Total Security 2022 kiest, staat de klassieke antivirussoftware nog steeds op de voorgrond. De andere componenten en oplossingen zijn slechts een zeer goede aanvulling en kunnen natuurlijk ook in het dagelijks leven overtuigen. Niets staat veilig en uitgebreid surfen en werken op de computer in de weg met Kaspersky Total Security 2022. Dankzij de gebruikte databanken en een speciaal algoritme herkent het programma veel bedreigingen onmiddellijk en stelt het de juiste maatregelen voor om het risico voor jezelf aanzienlijk te beperken. De fabrikant zelf verwijst graag naar de gepatenteerde werkingswijze, dankzij welke de huidige versie Kaspersky Total Security 2022 weer een zeer hoge detectie en dus zeer goede bescherming kan bieden.

De bescherming die de software biedt heeft betrekking op alle veel voorkomende bedreigingen, die in deze tijd helaas diverser zijn dan ooit tevoren. In veel gevallen is alleen het bezoeken van een geïnfecteerde website al genoeg om je computer met malware te besmetten. Maar ook de bekende pishing pogingen per e-mail, waarbij misdadigers allerlei oplichtingspraktijken gebruiken om je gegevens te bemachtigen, zijn een reëel gevaar geworden. Het programma Kaspersky Total Security 2022 biedt zeer goede bescherming tegen deze en vele andere bedreigingen. De software werkt voortdurend op de achtergrond en waarschuwt je onmiddellijk in geval van gevaar. Als je bijvoorbeeld een schadelijke of nep-website probeert te openen, wordt deze poging onmiddellijk door de Kaspersky beveiligingssoftware geblokkeerd. De oplossing staat ook steeds klaar voor binnenkomende e-mails of downloads en biedt een goede bescherming. Bijzonder praktisch: Kaspersky Total Security 2022 kan op veel verschillende eindapparaten geïnstalleerd worden, dus het is niet alleen geschikt voor de klassieke computer. Dankzij Kaspersky Total Security 2022 staat niets het gebruik van de praktische app op een smartphone of tablet of op MacOS in de weg.

Kaspersky Total Security 2022 is een goede keuze voor beginners

Kaspersky Total Security 2022 is een uitstekende keuze voor zowel privégebruikers als beginners. De fabrikant heeft daar al voor gezorgd met de algemene structuur van de versies. Niets staat het directe gebruik van de software in de weg, want Kaspersky besteedt aandacht aan een intuïtieve vormgeving van alle menu's. Zelfs als privé gebruiker kun je de talrijke hulpmiddelen in een oogopslag vinden. Natuurlijk is er ook passende informatie beschikbaar om het gebruik van de software nog gemakkelijker te maken. Zo is er een royale helpfunctie beschikbaar en als je nog vragen of problemen hebt, kun je natuurlijk ook rechtstreeks contact opnemen met de ondersteuning van Kaspersky. Natuurlijk profiteer je ook van een over het algemeen gemakkelijke integratie van de software, want na de eenvoudige installatie biedt de antivirussoftware een efficiënte bescherming. Dienovereenkomstig draait het programma in de achtergrond en maakt het meer veiligheid mogelijk. Natuurlijk kun je ook rekenen op zeer goede prestaties wanneer je Kaspersky Total Security 2022 gebruikt. Dit betekent dat de volledige prestaties van je computer nog steeds voor je beschikbaar zijn en niets je uitgebreide dagelijkse werk in de weg staat.

Vele voordelen inbegrepen - koop nu Kaspersky Total Security 2022

Koop Kaspersky Total Security 2022 nu voor een lage prijs bij BestSoftware om te profiteren van de maximale beveiliging en de talloze mogelijkheden in het dagelijks leven. We hebben vele aantrekkelijke voordelen voor je voorbereid, zodat je aankoop echt de moeite waard is. Wij zorgen onder andere voor bijzonder gunstige prijzen waarmee je geld kunt besparen. Lage kosten op je aankoop zijn dus altijd verzekerd. Natuurlijk profiteer je ook van zeer snelle levering als je Kaspersky Total Security 2022 wilt kopen. We sturen je de sleutel voor de software per e-mail binnen maximaal 30 minuten. Tegelijk staan we, als je vragen of problemen hebt bij de activering, altijd direct voor je klaar. Bel ons of stuur ons een e-mail en we nemen direct contact met je op. Als alternatief kun je een beroep doen op onze praktische live chat, die deskundige ondersteuning mogelijk maakt. Neem dus de tijd om nu op onze site rond te kijken en Kaspersky Total Security 2022 vanuit het comfort van je eigen huis te kopen.

Info:
De termijn begint op de dag van de levering. We raden je daarom aan pas te kopen op de vervaldatum van je licentie. Anders zou je een paar dagen missen.

 

Systeemeisen - Kaspersky Total Security 2022

Op Windows gebaseerde desktops en laptops

1500 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
Microsoft® Internet Explorer® 10 of hoger
Microsoft .NET Framework 4 of hoger
Microsoft Windows 11 Home/Pro/Enterprise
Microsoft Windows 10 Home/Pro/Enterprise
Microsoft Windows 8 en 8.1/Pro/Enterprise/8.1 Update2
Microsoft Windows 7 Starter/HomeBasic en Premium/Professional/Ultimate - SP1 of hoger2
Processor: 1 GHz of hoger
RAM: 1 GB (32 bit) of 2 GB (64 bit)

Op Windows gebaseerde tablets (systeem met een Intel® processor)

Microsoft Windows 10 Home/Pro/Enterprise
Microsoft Windows 8 en 8.1/Pro (64 bit2)
Minimale schermresolutie: 1024 x 768

Mac gebaseerde desktops en laptops

1620 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
Geheugen (RAM): 2 GB
macOS 10.12 of hoger

Android smartphones en tablets4

Android™ 4.2 - 9.0
Schermresolutie: min. 320 x 480
Je kunt de software downloaden uit de Play Store: Klik hier

(voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met de fabrikant)

 

1057-4532-5358-9973-6377-7555 

Verdere links naar "Kaspersky Total Security 2022 - PC-MAC-Android"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Kaspersky Total Security 2022 - PC-MAC-Android"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Kaspersky Total Security 2022 - PC-MAC-Android"
Laatst bekeken