• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Ashampoo Slideshow Studio HD 4 - Windows

Ashampoo Slideshow Studio HD 4 - Windows

€ 13,90 * € 29,90 * (53,51% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 4 keer verkocht
 • IDE-10870
 • Meertalig
 • Permanent geldig
 • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo Slideshow Studio HD 4 - Windows"

Je diavoorstelling mooi, snel, gemakkelijk | Ashampoo Slideshow Studio HD 4

Ashampoo Slideshow Studio HD 4 maakt diavoorstellingen om foto's effectief en dynamisch te presenteren. Talrijke sjablonen, cross-fades en effecten maken creatief werk en snelle resultaten mogelijk.

 • Nieuwe tovenaars voor perfecte resultaten
 • Nieuwe formaten voor iPads, mobiele telefoons en consoles
 • Tientallen nieuwe sjablonen, overgangen en geluidseffecten


Of je nu op vakantie bent, gaat trouwen of aan het werk bent - diavoorstellingen werken!
Met Ashampoo Slideshow Studio HD 4 kun je je foto's gemakkelijk omtoveren tot indrukwekkende diavoorstellingen. Geef je foto's een speciaal effect met muziek, overgangen van hoge kwaliteit en je eigen commentaar! Een wizard helpt je om je ideeën snel en gemakkelijk te realiseren. Breng je herinneringen tot leven. Laat je inspireren door de talloze sjablonen en mogelijkheden en maak je eigen film, zelfs zonder voorkennis!

Je herinneringen in beeld en geluid

 • Handig diavoorstelling ontwerp via wizards
 • Snel films maken
 • Tientallen nieuwe sjablonen, overgangen en geluidseffecten
 • Diapresentaties ook als MKV, VP9 en MP4 tot 4k resolutie
 • Nieuwe tovenaars voor perfecte resultaten
 • Nieuwe formaten voor iPads, mobiele telefoons en consoles
 • Logische programmastructuur zonder opleidingstijd
 • Bioscoopgevoel met aftiteling, ondertitels en camerabewegingen

Zodat alles perfect is
Een intelligente assistent helpt je bij het maken van de diavoorstelling als je dat wilt. Van de lengte tot het aantal foto's, Slideshow Studio stelt verstandige acties voor en voert ze voor je uit. En om ervoor te zorgen dat je diavoorstelling overal te zien is, zijn alle gangbare bestandsformaten en branden op CD / DVD / Blu-ray ingebouwd.

Iedereen kan het doen
Met Slideshow Studio wordt elke diavoorstelling een succes. Elke stap is begrijpelijk en logisch, en in slechts een paar stappen ben je bij de voltooide film - als je wilt dat het heel snel gaat. Of je kunt ambitieuzer zijn en met liefde je eigen project ontwerpen uit de vele creatieve mogelijkheden. Meer keuze, meer individuele vormgeving en toch heel gemakkelijk in gebruik!

Sneller dan ooit
Vooral bij langere diavoorstellingen kostte het omzetten naar hoge-resolutie formaten vroeger tijd. Door moderne technieken als NVENC (speciaal voor NVIDIA kaarten) en Intel Media te gebruiken, haalt Slideshow Studio de beste prestaties uit je computer! Geen onnodige wachttijden meer!

Wat maakt een goede diavoorstelling?
Slideshow Studio biedt je de hoogst mogelijke resolutie van 4K, haarscherp en helder, zelfs op monitoren met hoge resolutie. Dankzij de nieuwe MKV en MP4 formaten kunnen de video's op praktisch elk toestel zonder problemen afgespeeld worden. Maar het is nog eenvoudiger: voor veel toestellen (mobiele telefoons, consoles, iPads, enz.) zijn er voorinstellingen voor het optimale filmformaat.

Veel nieuwe inhoud
Om je diavoorstellingen in de toekomst nog veelzijdiger en levendiger te maken, heeft Slideshow Studio ook enorme toevoegingen gedaan op het gebied van sjablonen, cross-fades en geluidseffecten. Nog meer sjablonen zijn beschikbaar om te downloaden, uiteraard gratis. Voor meer leven, meer humor en meer stijl in je films! En om deze enorme hoeveelheid bij te houden, wordt deze inhoud nu in categorieën verdeeld.

Een voorbeeld: Je eigen documentaire
Met Slideshow Studio kies je de beelden die je wilt en voeg je muziek toe of neem je gewoon je stem op via de microfoon. Alles logisch, alles eenvoudig. Of je combineert geluidssporen die dan tegelijk klinken, zoals muziek en commentaar. Fade-ins met verklarende teksten, je eigen logo of openings- en sluitingscredits - slechts een paar muisklikken verwijderd. En aan het eind kies je of de diavoorstelling op een schijfje wordt gebrand of als videobestand wordt aangemaakt. Klaar!

Systeemeisen:

Besturingssysteem: Windows 10, 8, 7
Computer: Elke computer die de hierboven genoemde besturingssystemen ondersteunt. Systemen met ARM processors worden niet ondersteund.

Verdere links naar "Ashampoo Slideshow Studio HD 4 - Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo Slideshow Studio HD 4 - Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo Slideshow Studio HD 4 - Windows"
Laatst bekeken