• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Ashampoo AntiSpy Pro

€ 17,90 * € 54,99 * (67,45% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 1 keer verkocht
  • IDE-10831
  • Meertalig
  • 1 PC
  • 1 jaar
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo AntiSpy Pro"

Stil Microsoft, Google en nog veel meer op je computer

De logische aanvulling op je anti-virus software
Windows 10 heeft niet voor niets de reputatie een bijzonder ijverige gegevensverzamelaar te zijn. Onder de term telemetrie worden veel gegevens verzameld, zodat Windows je beter leert kennen, comfortfuncties aanpast en ook gepersonaliseerde reclame levert - als je het niet tegenhoudt! Andere programma's, zoals die van Google en Bing, volgen je gebruiksgedrag en leveren enorme hoeveelheden gegevens voor een complex gebruikersprofiel. Ashampoo® AntiSpy Pro deactiveert het versturen van gegevens op meer dan 100 plaatsen en zelfs met één klik! Herwin controle en privacy op Windows 10, Windows 8 en zelfs Windows 7!

 Bescherm Windows tegen ongebreidelde gegevensverzameling met één klik
 Maximale privacy en bescherming tegen ongewenste gebruiksrapporten
 Zwijg over meer dan 100 programma's en diensten
 Schakel Windows 10 telemetrie zo veel mogelijk uit
 Voorkom gegevensverzameling van Google, Office, Bing, hardwarefabrikanten en nog veel meer
 Start Windows automatisch op voor voortdurende gegevensbeveiliging
 Maak veranderingen onmiddellijk ongedaan zonder problemen
 Compromisloos tegen ongewenste gebruikersprofielen

 

Hoe Microsoft gegevens verzamelt
Als Windows 10 in de standaardinstellingen draait, verzamelen tal van diensten gegevens over het gebruik van programma's, fouten die optreden of de persoonlijke interesses van de gebruiker. Dit ondersteunt gemaksfuncties zoals Cortana (of je die nu gebruikt of niet), informeert Microsoft over fouten, maar verzamelt ook informatie om precies op jou afgestemde reclame te kunnen geven. Velen hebben het gevoel dat dit een bedreiging van de privacy is en dat ze in de gaten worden gehouden.

Stop ook snuffelfuncties in andere software
Ashampoo® AntiSpy Pro kan meer doen dan alleen het verzamelen van Windows gegevens stoppen. Want veel andere programma's snuffelen meer dan je misschien zou willen! Zwijg over antivirus oplossingen en voorgeïnstalleerde programma's van de computerfabrikant! Evenzo omvat AntiSpy toegang tot analyseprogramma's zoals die van Google of voorgeïnstalleerde apps van hardwarefabrikanten die niet direct deel uitmaken van het besturingssysteem. Browsers en grafische kaarten verzamelen ook gebruiksgegevens zonder dat je ingrijpt! Het is even belangrijk om het al te informatieve Office op zijn plaats te zetten.

Maak je PC gewoon onopvallender
Als Windows 10 in de standaardinstellingen draait, verzamelen tal van diensten gegevens over het gebruik van programma's, fouten die optreden of de persoonlijke interesses van de gebruiker. Dit ondersteunt comfortfuncties zoals Cortana (of je die nu gebruikt of niet), informeert Microsoft over fouten, maar verzamelt ook informatie om precies op jou afgestemde reclame te kunnen geven. Velen hebben het gevoel dat dit een bedreiging van de privacy is en dat ze in de gaten worden gehouden.

Privacy met een klik
Wij geloven dat gegevensbescherming en privacy snel en gemakkelijk te realiseren moeten zijn. Daarom kan Ashampoo® AntiSpy Pro alle beschikbare gegevensverzamelaars met één klik uitschakelen! Of je kunt het zelf doen en alle diensten die je niet nodig hebt afzonderlijk blokkeren. Op deze manier kun je precies instellen welke functies je actief wilt gebruiken en welke overbodig zijn en dus je gegevens niet moeten versturen.

 

Systeemeisen 

Besturingssysteem:
Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7

Computer:
Elke computer die de hierboven genoemde besturingssystemen ondersteunt. Systemen met ARM processors worden niet ondersteund.

Andere:
Om het programma te gebruiken zijn beheerdersrechten op het systeem nodig.
Een Internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmavergunning wordt met regelmatige tussenpozen gecontroleerd.

Verdere links naar "Ashampoo AntiSpy Pro"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo AntiSpy Pro"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo AntiSpy Pro"
Laatst bekeken