• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Adobe Photoshop & Premiere Elements 2023 | Windows / MAC Windows

€ 76,90 * € 189,90 * (59,51% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

  • IDE-11616
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
  • Photoshop Elements
    Premiere Elementen

Platform

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Adobe Photoshop & Premiere Elements 2023 | Windows / MAC"

Koop Adobe Photoshop en Premiere Elements 2023 Bundel - het is zo gemakkelijk om laaggeprijsde licenties te bemachtigen

Voor creatief werk met video's of foto's zijn de software oplossingen Premiere Elements en Photoshop van Adobe al vele jaren een bijzonder goede keuze. Gebruikers profiteren onder andere van een uitstekende uitrusting met talrijke functies en gereedschappen, de ondersteuning door intelligente technologie en een eenvoudige bediening, die zelfs door beginners na een korte gewenning goed te gebruiken is. Met de Adobe Photoshop en Premiere Elements 2023 Bundel maken we het jou als klant gemakkelijker om de wereld van het creatieve werk te betreden. Hier bespaar je veel geld en ontvang je beide licenties voor de populaire programma's handig per e-mail. Dit duurt slechts maximaal 30 minuten, zodat je meteen aan de slag kunt.

Werk effectiever dankzij de verbeterde kunstmatige intelligentie in Photoshop en Premiere Elements

Onder de belangrijke voordelen en functies die je gratis ter beschikking staan in de Adobe Photoshop en Premiere Elements 2023 Bundel is het gebruik van Kunstmatige Intelligentie, ook wel AI genoemd. Hiermee kun je beide componenten effectiever gebruiken in je dagelijks leven en meer werk gedaan krijgen. Kleine taken die tegelijkertijd veel tijd in beslag nemen, kunnen bijvoorbeeld door de AI zelfstandig worden uitgevoerd. Je hoeft deze taken niet langer te verzorgen. Dit geldt bijvoorbeeld voor het automatisch optimaliseren van bestanden op de juiste plaatsen. Onaantrekkelijke vlekken, onscherpe gebieden of onbedoelde effecten worden binnen korte tijd verwijderd.

Kunstmatige intelligentie helpt je ook bij het uitsnijden of veranderen van scènes in een bestand bij gebruik van de Adobe Photoshop en Premiere Elements 2023 Bundel. Met deze functies kun je gemakkelijk en effectief werken. Bovendien maakt de fabrikant het je met deze toepassing nog gemakkelijker om aan de slag te gaan met beide softwareoplossingen.

Profiteer van vele functies en aantrekkelijke vernieuwingen in Photoshop en Premiere Elements 2023

Met veel verschillende functies en krachtige gereedschappen worden de onderdelen uit onze Adobe Photoshop en Premiere Elements 2023 bundel veelvuldig gebruikt, vooral in het professionele segment. Maar ook particuliere gebruikers kunnen de Adobe Photoshop en Premiere Elements 2023 Bundel kopen om toegang te krijgen tot de gereedschappen en het beste uit hun eigen foto's te halen of video's op de juiste plaatsen te optimaliseren.

Bovendien heeft de fabrikant Adobe beide onderdelen uit de Adobe Photoshop en Premiere Elementen 2023 Bundels zijn altijd up-to-date gebracht. Dat geldt ook voor de nieuwste versie vanaf 2023, waarbij je kunt vertrouwen op creatief kleurontwerp met bijvoorbeeld de zogenaamde Lumetri looks, die nu voor je beschikbaar zijn. Als je de Adobe Photoshop en Premiere Elements 2023 bundel hebt gekocht, kun je ook vignetten maken met de nieuwste versie. Het corrigeren en afstemmen van kleuren tussen meerdere, verschillende opnamen is ook geen enkel probleem dankzij de laatste wijzigingen in de nieuwste versie. Zo kun je snel en gemakkelijk afwijkingen opsporen en corrigeren.

Maar de Adobe Photoshop en Premiere Elements 2023 Bundel is ook een goede keuze voor bijzonder creatieve en uitgebreide projecten. Hier kun je bijvoorbeeld met de juiste klikken en handbewegingen afzonderlijke beeldelementen in beweging zetten. Daarna worden de beelden opgeslagen als MP4- of GIF-bestanden, waardoor ze gemakkelijk te delen zijn. Je kunt ook de praktische zoekfunctie gebruiken om snel de juiste functies en mogelijkheden te vinden. Dankzij de verbeterde prestaties en stabiliteit, die gelden voor beide componenten in de Adobe Photoshop en Premiere Elements 2023 Bundel, kun je effectiever werken op je computer en treden er veel minder vaak problemen op. Dit spreekt ook in het voordeel van het gebruik van de nieuwe versies vanaf 2023.

Bespaar geld en tijd met onze Adobe Photoshop en Premiere Elements 2023 Bundel

Met onze Adobe Photoshop en Premiere Elements 2023 Bundel richten we ons tot klanten die veel geld kunnen besparen en creatief met de software kunnen werken. Met deze handige bundel kun je veilig en gemakkelijk de twee licenties bestellen die nodig zijn om een van beide versies te gebruiken of te upgraden van de vorige versie met slechts één aankoop hier bij BestSoftware. Vertrouw op onze lage prijzen, die ook gelden voor de Adobe Photoshop en Premiere Elements 2023 Bundel. Door de twee licenties in één pakket te combineren, kunnen we voor bijzonder aantrekkelijke voorwaarden zorgen en je zo veel geld besparen. Je kunt ook profiteren van onze andere voordelen, zoals zeer snelle levering en deskundige service.

Tip: De twee onderdelen van de Adobe Photoshop en Premiere Elements 2023 Bundel zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar hier bij BestSoftware. Bestel nu bijvoorbeeld Adobe Photoshop 2023 of koop Adobe Premiere Elements 2023 bij ons.

Koop Adobe Photoshop en Premiere Elements 2023 Bundel tegen lage prijzen

Als je foto- of videobewerkingsprogramma's nodig hebt voor privé of commercieel gebruik, dan vind je hier precies wat je nodig hebt. Het jaar 2023 is begonnen en voor veel ontwikkelaars betekent dit ook het op de markt brengen van nieuwe producten. De fabrikant Adobe heeft ook een nieuw product ontwikkeld. Wij bieden je de software Adobe Photoshop en Premiere Elements 2023 Bundel. De praktische bundel biedt de belangrijkste functies die je nodig hebt voor het bewerken van foto's en video's. Je kunt ook losse producten vinden in onze BestSoftware online shop of oudere software op aanvraag. Als je hulp of advies nodig hebt bij een van onze producten, staat onze vriendelijke en deskundige klantenservice tot je beschikking. Je kunt ons op verzoek bereiken per telefoon, per e-mail of via live chat. We zien uit naar je aankoop.

Systeemvereisten - Adobe Photoshop & Premiere Elements 2023
Processor
Windows: 6e generatie Intel-processor of hoger, of vergelijkbare AMD-processor met SSE4-ondersteuning
 
Mac: 6e generatie Intel-processor of hoger
Besturingssystemen
WindowsWindows 11 | Windows 10 Versie 2004 of hoger (versie 21H1 aanbevolen) Alleen 64-bits versies.

Mac: macOS 10.15 of macOS 11
RAM
Ten minste 8 GB RAM aanbevolen
Ruimte op de harde schijf
Ten minste 7,3 GB vrije ruimte op de harde schijf voor de installatie van de software en 3 GB voor het downloaden van alle optionele inhoud; tijdens de installatie is extra ruimte nodig
Grafische
1280 x 800 punt beeldschermresolutie bij 100% schaling
(neem voor meer gedetailleerde informatie contact op met de fabrikant).
Verdere links naar "Adobe Photoshop & Premiere Elements 2023 | Windows / MAC"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Adobe Photoshop & Premiere Elements 2023 | Windows / MAC"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Adobe Photoshop & Premiere Elements 2023 | Windows / MAC"
Laatst bekeken