• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Acronis True Image 2021 Premium - 1 TB Cloud - 1 jaar

Acronis True Image 2021 Premium - 1 TB Cloud - 1 jaar 1 Apparaat

€ 49,95 * € 78,90 * (36,69% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 1 keer verkocht
 • IDE-10621
 • Meertalig
 • 1 Gerät
 • 1 jaar
 • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Acronis True Image 2021 Premium - 1 TB Cloud - 1 jaar"

De oplossing voor back-up en cyberbescherming met geïntegreerde, op AI gebaseerde verdedigingstechnologie

Eenvoudig, efficiënt en veilig - met meer dan 100 verbeteringen De beste cyberbescherming voor thuisgebruikers is nu nog beter! 

Acronis True Image 2021 Premium - Een 1-jarig abonnement dat alle cloud-functies omvat plus 1 TB opslag in de Acronis Cloud.

Wie afhankelijk is van moderne en uitgebreide bescherming van zijn eigen gegevens kan vertrouwen op ongecompliceerde back-up creatie met Acronis True Image 2021. Dit maakt het gemakkelijk om je eigen gegevens, apps en systemen te beschermen en toegang te krijgen tot de talrijke toepassingen op een groot aantal apparaten. Dit betekent dat het niet moeilijk is om toegang te krijgen tot de eigen gegevens, ongeacht de plaats waar ze zich bevinden, en om de bewerkingen op een ongecompliceerde manier te optimaliseren.
Dit product biedt de volgende functies: 

 • Volledige beeldback-up
 • Klonen van actieve schijven
 • Nieuw! Repliceer back-ups rechtstreeks naar de cloud
 • Snel herstel / Universeel herstel
 • Ransomware en crypto-mining blokker
 • Office 365 back-up
 • Cloud backup en cloud functies
 • End-to-end versleuteling
 • Op blockchain gebaseerde certificering van bestanden
 • Elektronische handtekeningen voor bestanden
 • Gratis upgrades naar de nieuwste versie
 • Telefonische en online ondersteuning  
Uitgebreide cyberbescherming
Door betrouwbare back-up mogelijkheden te combineren met bewezen anti-malware technologie, kan Acronis' unieke Cyber Protection oplossing al je gegevens, toepassingen en systemen efficiënt beschermen.


GEAVANCEERD
Back-up en herstel oplossing

Backups zijn een van de belangrijkste maatregelen voor effectieve gegevensbescherming. Het is de enige manier om te garanderen dat alle gegevens bewaard blijven, zelfs bij plotselinge systeemstoringen of hacks. Met Acronis True Image 2021 Premium is op deze basis een veilige en flexibele oplossing beschikbaar voor een flexibele en veilige gegevensoverdracht.

Op deze manier hangt de veiligheid van de gegevens niet langer af van het apparaat, maar is die gebaseerd op de back-ups die het programma maakt. Verdere functies zoals de voorziening van elektronische handtekeningen en de geïntegreerde blockchain certificering maken het merkbaar gemakkelijker om de beveiliging van de toepassing uit te breiden en de eigen gegevens in real time te beveiligen.


Toegang tot gegevens van overal
Overal toegang tot elk bestand, op elk apparaat, vanuit je cloud backup. Beheer back-ups op afstand. Geniet van meerdere opties voor veilig delen en synchroniseren van bestanden. 

Een uiterst efficiënte alles-in-één bescherming

De mogelijkheden rond Acronis True Image 2021 Premium zijn schijnbaar onbeperkt. Zo kunnen gebruikers op elk moment hun eigen back-ups repliceren en ze via de cloud terughalen. Voor de gebruiker biedt dit de mogelijkheid van handige versleuteling en toegang tot talrijke nuttige functies. Met in totaal 1 TB opslagruimte is de cloud ontworpen voor elk denkbaar geval.

Voor toegang tot gegevens wordt een eenvoudige en snel toegankelijke oplossing geboden in combinatie met Acronis True Image 2021. Door een brede waaier van systemen te ondersteunen, zijn de eigen gegevens op alle systemen en op elke plaats toegankelijk. Dit betekent dat het beheer niet moeilijk is, zodat krachtige en moderne systemen in de structuur van de apparatuur geïntegreerd kunnen worden.

Wat is er nieuw in True Image 2021

GEAVANCEERD
Dubbele bescherming
Deskundigen zijn het erover eens dat de zogenaamde 3-2-1 back-up strategie de meest effectieve aanpak voor gegevensbescherming is. Acronis maakt het nu nog eenvoudiger en efficiënter door je toe te staan lokale back-ups automatisch naar de cloud te repliceren - zodat je altijd een off-site kopie van je gegevens beschikbaar hebt! Zodra de eerste juist geconfigureerde backup met succes gemaakt is, zullen de backup en replicatie in de toekomst gelijktijdig lopen.

Tray Meldingencentrum
Om je gegevens veilig te houden, moet je je systeem, bestanden en informatiebeveiliging goed bijhouden. Met Acronis True Image 2021 kun je meldingen in de bureaubladbalk zien, zodat je gemakkelijker de back-up status kunt controleren, problemen sneller kunt oplossen en actuele tips kunt krijgen over hoe je je gegevensbescherming kunt verbeteren.

Back-up alleen via geselecteerde WLAN's
Je moet vanaf elke locatie veilig back-ups kunnen maken. Daarom kun je nu eenvoudig bepalen welke verbindingen gebruikt kunnen worden om je gegevens naar de cloud te uploaden. Maak je uploads veiliger door back-ups over geklokte verbindingen (bv. cellulair) of onveilige openbare WLAN's uit te sluiten.

Aangepast energiebeheer
Back-ups zijn geweldig, maar ze maken kost veel stroom. Beheer je back-ups zo dat ze de batterij niet (te veel) leegtrekken, zodat je notebook langer meegaat. Je kunt back-ups in batterij-modus helemaal blokkeren of ze alleen toestaan boven een ingesteld batterijniveau.

Back-ups in power nap mode
Hoe efficiënt denk je dat het zou zijn als je taken kon doen terwijl je sliep? Mac gebruikers komen nu dicht in de buurt hiervan, want ze kunnen opgeven dat van de gegevens op hun machine ook een back-up wordt gemaakt in de Power Nap slaapstand. Dat komt omdat niet alleen de gegevens van je Mac worden bijgewerkt terwijl ze in de Power Nap modus staan, maar ook je back-ups kunnen die veranderingen vastleggen.

Belangrijkste verbeteringen:

Verbeterde bescherming tegen Ransomware
Omdat cyberbedreigingen zich voortdurend ontwikkelen, verbeteren we ook voortdurend Acronis Active Protection om ze een stap voor te blijven. Acronis' nieuwe modellen voor machinaal leren maken de verdedigingstechnologie nog doeltreffender. Zo kan de nieuwe versie nu bijvoorbeeld aanvallen blokkeren die zonder toestemming diensten van het besturingssysteem proberen te beëindigen. Het informeert je ook waarom een bepaald proces gemonitord of geblokkeerd wordt als kwaadaardig.

Verbeterde back-up technologie
Gebruikers moeten gemakkelijk en efficiënt toegang hebben tot hun back-up inhoud om volledige controle over hun gegevens te behouden. Ons nieuwe back-upformaat verbetert de algemene prestaties, maakt cloud back-ups sneller doorzoekbaar, versnelt back-up- en herstelacties en maakt deduplicatie van overbodige gegevens mogelijk.

Mac herstelt
Je kunt je gegevens nu nog gemakkelijker op een nieuwe Mac terugzetten - zelfs als de gegevens verspreid zijn over meerdere APFS volumes op het huidige systeem. Dit betekent dat je nu veel efficiënter je APFS volumes kunt migreren.

GEAVANCEERD
Herstellen vanuit de Cloud
Herstel vanuit de cloud moet even gemakkelijk en efficiënt zijn als back-ups naar de cloud. En nu is het zover. We hebben de onderliggende back-up technologie verder verbeterd om de algehele prestaties van de toch al snelle cloud restores verder te verbeteren in termen van snelheid, betrouwbaarheid en stabiliteit.

GEAVANCEERD
Kenmerken van de wolk

Met een bestaande internetverbinding kun je met Acronis Cloud Storage ...

Maakoffsite back-ups van je bestanden, mappen, harde schijven en systemen.

Archiveer bestanden naar de cloud om plaatselijk opslagruimte vrij te maken.

Doorzoekje back-ups naar specifieke bestanden met elk toestel met internet.

Maak een back-up vanOffice 365 gegevens , ook van je Outlook.com en OneDrive inhoud.

Maak een back-up vanmobiele apparaten - zelfs onderweg.

Back-up planning en beheer de back-up status van al je apparaten via een beveiligd webportaal.

Automatisch repliceren vanlokale back-ups naar de cloud.

Synchroniseer bestanden tussen computers en de cloud.

Bescherming tegen de nieuwste bedreigingen

Ingebouwde AI-gebaseerde verdedigingstechnologie kan ransomware aanvallen in real time opsporen en stoppen. Niettemin worden getroffen bestanden automatisch hersteld. Vorig jaar werden op deze manier meer dan 400.000 ransomware aanvallen geblokkeerd. Het kan ook voorkomen dat crypto-mining malware je systeem kaapt, de bronnen/prestaties ervan misbruikt en nog meer malware herlaadt.

In versie 2021 hebben we de doeltreffendheid van Active Protection verder verbeterd met nieuwe modellen voor machinaal leren, bijvoorbeeld om ook aanvallen tegen te houden die zonder toestemming Windows diensten proberen te beëindigen. Wil je weten waarom een bepaald proces als waarschijnlijk kwaadaardig werd geclassificeerd? Nu wordt de overeenkomstige reden in meer detail aan je getoond.

De belangrijkste kenmerken:

GEAVANCEERD
Office 365 back-up
Als je bedenkt hoeveel persoonlijke informatie we in Office 365 opslaan, is een back-up oplossing voor Outlook.com e-mails en OneDrive inhoud van cruciaal belang om die gegevens te beschermen tegen toevallige oplossingen, dienstonderbrekingen of andere bedreigingen.

Bescherm je e-mails en bijlagen
Met Acronis kun je nu gemakkelijk een back-up maken van je Office 365 mailbox en OneDrive inhoud, rechtstreeks naar de Acronis Cloud. Bescherm de e-mails en bijlagen in je Microsoft Outlook.com account, en ook de bestanden en mappen die in je Microsoft OneDrive staan, met een veilige, met wachtwoord beveiligde back-up. Als het nodig is, kun je je bestanden gemakkelijk en snel herstellen.

Crypto mijnbouw blokker
Crypto-mining steelt dan wel niet je gegevens, maar dit soort malware kaapt je systeem om cryptocurrencies te ontginnen. En dat, op zijn beurt, belast de prestaties en het energieverbruik van je computer.

Acronis Active Protection maakt hier nu een eind aan door in staat te zijn crypto-mining malware in real time te detecteren en te stoppen.

Back-up opruimen
Computerbergruimten zijn als zolders: ze zijn bijna altijd te klein. Zelfs als je strenge controle uitoefent op binnenkomende gegevens, zal je opslagruimte vroeg of laat opraken. Dit is vooral waar als je veel back-ups maakt. Met Acronis Backup Cleanup kun je ruimte vrijmaken op je back-up opslaglocaties (zoals externe harde schijven, netwerkshares, NAS apparaten).

Oplossing voor gegevensbescherming
Het is geen toeval dat Acronis True Image de reputatie heeft de meest betrouwbare oplossing voor gegevensbescherming voor thuisgebruikers te zijn. Het is gebaseerd op innovatieve, bekroonde technologieën die al meer dan 15 jaar voortdurend getest, ontwikkeld en verbeterd worden. En het biedt alle hulpmiddelen, strategieën en infrastructuur die je nodig hebt om al je gegevens te back-uppen, de hele tijd.

Event-driven back-up
Sommige gebruikers zijn gericht op tijd, andere op actie. Met Acronis kun je nu nog beter bepalen op basis van welke oorzaak je backup moet starten. In plaats van een backup te plannen op tijd of datum, heb je nu een nieuwe event-based optie om je backup te laten draaien op basis van een actie.

Acronis Overlevingspakket
Het is een vreselijk gevoel als je je voorbereidt op een gegevensramp - om dan te ontdekken dat er iets belangrijks ontbreekt! Een volledige systeemback-up kan je gegevens in principe beschermen. Maar je systeem is niet te herstellen als je je computer niet kunt opstarten! Maar met de Acronis Survival Kit worden restores vrijwel onfeilbaar. Het is een alles-in-één programma dat alles bevat wat je nodig hebt om je systeem te herstellen - inclusief opstartmedia en al je back-ups.

Gegevensmigratie
Of je nu bestanden naar een nieuwe computer wilt verplaatsen, wilt upgraden naar een snellere of grotere harde schijf, of een fail-safe back-up wilt maken, met Acronis True Image 2021 migreer je snel en gemakkelijk je gegevens op een betrouwbare manier.

Ontworpen voor MAC
Reservebeeld. Schijf klonen. Alles-in-één herstelschijf. Zorg er gemakkelijk voor dat je gegevens altijd te herstellen zijn. Wat er ook gebeurt.

Intuïtief Dashboard
De voor Mac geoptimaliseerde gebruikersinterface zal je meteen vertrouwd voorkomen. Beheer je back-ups met grafische overzichten van back-up activiteit en statistieken.


Touch Bar integratie
Maak nieuwe back-ups en volg de uitvoering ervan direct vanaf de eigen Touch Bar van de Mac.

Verbeterde Parallels Desktop ondersteuning
Herstel je virtuele machines als een set bestanden die snel en gemakkelijk in een Parallels Desktop omgeving kan worden opgestart.

Back-up voor mobiele toestellen
Smartphones en tablets zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Daarom is het zo belangrijk dat je een back-up maakt van de contacten, agenda-items, foto's, video's en andere bestanden die erop opgeslagen zijn.

Mobile Backup" zorgt ervoor dat van je gegevens automatisch, regelmatig en betrouwbaar een beveiligde reservekopie wordt gemaakt. Als het nodig is, kun je dan op elk moment je bestanden gemakkelijk terugzetten.

Verbeterde beveiliging
Bescherm je gegevens waar je ook bent

Geavanceerde versleuteling
Bestanden waarvan een back-up wordt gemaakt, worden beschermd met professionele encryptie

Moeiteloze back-up
Laat mobiele toestellen automatisch via WLAN back-uppen naar een plaatselijke PC, MAC of NAS toestel

Vereenvoudigde toegang
Bestandsherstel en back-upbeheer onderweg

Uitgebreide controle
Gebruik een centraal dashboard om de back-ups van je mobiele toestellen zelfs op afstand te beheren

Multi-platform
Gebruik elk toestel: True Image ondersteunt Android en iOS toestellen

Grotere flexibiliteit
Bepaal hoe je je toestelgegevens wilt beschermen

Veelzijdig herstel
Herstel alle gegevens op een systeem of alleen de bestanden die je op dat moment nodig hebt

PREMIUM KENMERKEN:

Effectieve cyberbescherming vereist een oplossing die de authenticiteit van gegevens kan garanderen en bestanden kan beschermen tegen ongeoorloofde manipulatie.

Waarom gegarandeerde authenticiteit/integriteit van gegevens belangrijk is
Bewijs dat een document niet veranderd is, is belangrijk voor contracten of betaalde facturen, bijvoorbeeld. Certificeer bestanden met de blockchain technologie die in Acronis Notary zit.

 

Waarom e-handtekeningen belangrijk zijn voor dossiers
Autoriteiten en gelijksoortige instellingen aanvaarden steeds vaker digitaal ondertekende bestanden. Acronis ASign vereenvoudigt het gebruik van digitale handtekeningen en maakt een uniek certificaat aan om het document te verifiëren.

Systeemeisen:

Microsoft Windows

 • Windows 10 (alle edities, incl. update van mei 2019)
 • Windows 8.1 (alle edities)
 • Windows 8 (alle edities)
 • Windows 7 SP1 (alle edities)
 • Windows Home Server 2011

Apple macOS

 • macOS Mojave 10.14
 • macOS High Sierra 10.13
 • macOS Sierra 10.12
 • OS X El Capitan 10.11

Besturingssystemen voor mobiele toestellen

 • iOS 8.0 en hoger (iPhone, iPad, iPod)
 • Android 4.1 en hoger (smartphones, tablets)

Ondersteunde bestandssystemen voor Windows

 • FAT16/32
 • NTFS
 • Ext2*/Ext3**
 • Ext4*
 • ReiserFS*
 • Linux SWAP*

Ondersteunde bestandssystemen voor MAC

 • APFS
 • HFS+
 • Kernopslag
 • FAT32
 • NTFS (incl. Boot Camp)
Verdere links naar "Acronis True Image 2021 Premium - 1 TB Cloud - 1 jaar"
Beschikbare downloads:
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Acronis True Image 2021 Premium - 1 TB Cloud - 1 jaar"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Acronis True Image 2021 Premium - 1 TB Cloud - 1 jaar"
Laatst bekeken