• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
G Data Antivirus voor Mac 2023

G Data Antivirus voor Mac 2023 1 Apparaat 1 jaar

€ 39,90 * € 49,90 * (20,04% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

  • BS-11334
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • 1 jaar
  • Weltweit
  • 5-30 minuten

Apparaat(en)

Jaar(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "G Data Antivirus voor Mac 2023"

Licenties kopen voor G DATA Antivirus 2023 voor Mac - we zien je bestelling graag tegemoet

We kijken uit naar je aankoop van de goedkope licenties voor G DATA Antivirus 2023 voor Mac. Bij ons in de BestSoftware online shop kun je gemakkelijk bestellen en zo een sleutel veiligstellen voor de activering van de populaire oplossing van de bekende fabrikant. Overtuig jezelf nu en krijg een indruk van de mogelijkheden en voordelen die gepaard gaan met het gebruik van de populaire beveiligingssoftware. Dankzij de effectieve werking en de goede prestaties mag bij dagelijks gebruik vrijwel geen enkele wens onvervuld blijven. Wij leveren je snel en betrouwbaar de juiste sleutels, de levering gaat per e-mail en duurt slechts maximaal 30 minuten.

Ook goed beschermd op je Mac dankzij G DATA Antivirus 2023 voor Mac

G DATA Antivirus 2023 voor Mac is beveiligingssoftware voor gebruik op een computer met een macOS besturingssysteem. Veel gebruikers zijn nog steeds van mening dat het beveiligingsrisico op een computer van Apple gering is, zelfs zonder beveiligingssoftware. Maar dit is niet langer waar. Met de juiste aanpak kunnen criminelen gemakkelijk toegang krijgen tot je gegevens en informatie stelen. Gebruik daarom nu de G DATA Antivirus 2023 software voor Mac en overtuig jezelf van het aantrekkelijke totaalpakket, dat vooral gericht is op particuliere gebruikers.

Natuurlijk vertrouwt de G DATA Antivirus 2023 voor Mac software op up-to-date technologie en vele functies om je gevoelige technologie goed te beschermen. Met het gebruik van een up-to-date virusscanner kunnen bijvoorbeeld al veel voorkomende bedreigingen worden gedetecteerd. Je kunt vertrouwen op real-time bescherming en een effectieve vergelijking met de bestaande databases, die natuurlijk altijd worden bijgewerkt. Dankzij regelmatige updates kunnen de meeste Trojaanse paarden, malwares of virussen worden opgespoord en veilig van je computer worden verwijderd.

Klassieke virusscanners bereiken echter op het laatst hun grenzen bij nieuwe of zeer complexe bedreigingen. Maar ook hier kun je heel goed de G DATA Antivirus 2023 for Mac software gebruiken. De oplossing steunt op actuele technologie en innovatieve oplossingen die een goede bescherming bieden tegen alle gevaren en risico's. Dankzij een zogenaamde gedragsanalyse kan potentiële malware in real time worden gedetecteerd, zelfs als deze nog niet bekend is. Je kunt dus vertrouwen op een goede bescherming van je eindapparaten als je een licentie voor de G DATA Antivirus 2023 for Mac software gebruikt. Samen met de zeer hoge prestaties van de cloud gaat het werk goed en worden alle bedreigingen op je computer met een macOS-besturingssysteem gedetecteerd.

Denk ook aan de beveiliging van je netwerkverbindingen. Dit punt raakt in het dagelijks leven helaas altijd op de achtergrond. Dit kan snel tot problemen leiden, omdat de onbeveiligde inkomende en uitgaande verbindingen door criminelen gebruikt kunnen worden om toegang te krijgen tot je gegevens of de controle over je computer over te nemen. Je kunt dit eenvoudig voorkomen door een licentie voor G DATA Antivirus 2023 voor Mac software op je apparaat te gebruiken. Dankzij dit kun je comfortabel en veilig genieten van de vele voordelen van het netwerk en tegelijkertijd profiteren van een zeer hoog beveiligingsniveau. De firewall in de G DATA Antivirus 2023 voor Mac software beschermt jou en alle verbindingen betrouwbaar tegen risico's en voorkomt zo gevaarlijke situaties of diefstal van je gegevens.

Onze tip: Gebruik de gratis proefversie van de fabrikant en krijg vrijblijvend een indruk van de mogelijkheden en voordelen van de G DATA Antivirus 2023 voor Mac software. Installeer de versie in slechts een paar stappen en begin dan meteen te gebruiken. Daarna is langdurige activering met de juiste sleutel natuurlijk geen enkel probleem.

Goede prestaties voor ononderbroken werken met G DATA Antivirus 2023 voor Mac

De G DATA Antivirus 2023 voor Mac software zorgt niet alleen voor meer veiligheid bij het surfen op internet of het downloaden van bestanden. Ook bij het winkelen of online bankieren zit je met het programma aan de veilige kant. Profiteer van de goede bescherming op deze gevoelige gebieden. De oplossing detecteert bijvoorbeeld direct een poging om een valse website te gebruiken voor het aftappen van de inloggegevens van internetbankieren en stuurt je direct door naar het beveiligde aanbod van je bank. Zelfs als je een e-mail opent met een gevaarlijke bijlage of een besmette link, kun je vertrouwen op het hoge beveiligingsniveau van de G DATA Antivirus 2023 for Mac software. Hierdoor kun je comfortabel en veilig werken zonder dat je voortdurend beveiligingsrisico's in de gaten hoeft te houden.

Bovendien kan het programma G DATA Antivirus 2023 voor Mac over de hele lijn overtuigen met zeer goede prestaties. Zelfs op een oudere computer is volledige functionaliteit verzekerd, talrijke optimalisaties op de juiste en belangrijke plaatsen maken dit mogelijk. Vertrouw op ongestoord en ononderbroken werken, terwijl de software G DATA Antivirus 2023 voor Mac op de achtergrond de nodige bescherming voor je technologie en gegevens kan bieden.

Natuurlijk bespaar je geld bij BestSoftware - koop G DATA Antivirus 2023 voor Mac tegen een lage prijs

Je vindt de G DATA Antivirus 2023 voor Mac licentie tegen bijzonder lage prijzen in onze BestSoftware online shop. Beveilig je computer en mobiele apparaten met de producten van de fabrikant G DATA. We hebben nog veel meer producten van deze fabrikant voor je beschikbaar. Als je G DATA Mobile Security Android of G DATA Antivirus 2023 voor Windows nodig hebt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zodra we de betaling hebben ontvangen, bezorgen we je de licentie 30 minuten later per e-mail. We versturen alle bestellingen per e-mail, zodat we kunnen garanderen dat je de gewenste licentie snel kunt gebruiken. Onze deskundige klantenservice staat tot je beschikking als je hulp nodig hebt of uitgebreid advies wilt over een licentie. Bel ons, schrijf ons een e-mail of gebruik onze live chat. We zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag tijdens onze kantooruren en helpen je graag. We kijken uit naar je bestelling.

Verdere links naar "G Data Antivirus voor Mac 2023"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "G Data Antivirus voor Mac 2023"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "G Data Antivirus voor Mac 2023"
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 24,90 * € 49,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
Microsoft SQL Server 2022 Standaard Microsoft SQL Server 2022 Standaard
€ 759,90 * € 1.198,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2023 Kaspersky Anti-Virus 2023
vanaf € 13,90 * € 21,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 29,90 * € 36,90 *
PDF-XChange Editor | Windows PDF-XChange Editor | Windows
vanaf € 61,90 * € 69,90 *
Windows Server User CAL 2022 Windows Server 2022 gebruikers CAL
vanaf € 27,90 * € 41,90 *
Avast SecureLine VPN | Windows Avast SecureLine VPN | Windows
vanaf € 13,90 * € 19,90 *
Microsoft Outlook 2013 Windows Microsoft Outlook 2013 Windows
€ 14,90 * € 54,90 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
Malwarebytes Premium 2023 | MAC Malwarebytes Premium 2023 | MAC
vanaf € 29,90 * € 44,90 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 11,90 * € 24,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 18,90 * € 34,90 *
Audials One 2022 | Windows Audials One 2022 | Windows
€ 69,90 * € 79,90 *
Windows Server Device CAL 2022 Windows Server 2022 Apparaat CAL
vanaf € 27,90 * € 41,90 *
Surfshark VPN | | Surfshark VPN | Surfshark VPN | | Surfshark VPN |
vanaf € 29,90 * € 32,80 *
Kofax Power PDF Standard 4.0 Mac Kofax Power PDF Standard 4.0 Mac
€ 94,90 * € 102,48 *
Windows Server 2008 gebruiker Windows Server 2008 gebruiker
vanaf € 9,90 * € 15,29 *
Kaspersky Anti-Virus 2021 Kaspersky Anti-Virus 2021
€ 11,90 * € 18,90 *
Microsoft Word 2019 Windows Microsoft Word 2019 Windows
€ 29,90 * € 74,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Laatst bekeken