• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Corel PhotoMirage | Windows

€ 54,90 * € 69,90 * (21,46% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 2 keer verkocht
  • BS-10649
  • Merhsprachig
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Corel PhotoMirage | Windows"

Koop Corel PhotoMirage voor een lage prijs en breng je foto's eenvoudig tot leven

Tegenwoordig kunnen schitterende foto's in hoge resolutie gemakkelijker en sneller gemaakt worden dan ooit tevoren, mede dankzij de moderne smartphones. Maar soms missen de foto's een beetje leven. Voor dit probleem biedt de software Corel PhotoMirage de juiste oplossing en tovert je klassieke foto's om in bewegende animaties. Het programma is een zeer goede keuze, vooral voor beginners, en overtuigt door zijn zeer gemakkelijke bediening en technisch volwassen functies. Je kunt je animaties met een paar klikken delen met vrienden en bekenden. Gebruik Corel PhotoMirage voor zowel eenvoudige als perfecte resultaten en koop nu online een geschikte licentie voor je individuele behoeften. BestSoftware is de juiste plaats voor jou.

De functies van Corel PhotoMirage in een oogopslag

Zoals reeds gezegd, wordt de Corel PhotoMirage software vooral gebruikt om klassieke stilstaande beelden om te zetten in bewegende foto's. Met behulp van een eenvoudige maar doeltreffende techniek brengt het programma je foto's tot leven. Als je wilt, kun je je foto's in een paar eenvoudige stappen animeren. Maar als het nodig is, gaan de mogelijkheden veel verder, want er zijn verschillende hulpmiddelen bij inbegrepen. Je kunt je onder andere concentreren op de kracht van de animatie. Pas dit aan je eigen voorkeur aan en laat zo een individuele indruk achter op de voltooide projecten. Natuurlijk kun je ook gemakkelijk de stroomrichting aanpassen, zodat er bijna geen wensen onvervuld blijven. Als je niet alle inhoud en beelden in de foto wilt verplaatsen, is dat geen enkel probleem. Baken met een paar klikken de delen af die je niet wilt en begin dan pas met de eigenlijke omzetting.

Technisch gezien biedt het Corel PhotoMirage programma echter veel meer mogelijkheden en functies om de beste resultaten te bereiken bij het bewerken en converteren. Gangbare beeldbewerkingsfuncties zijn hiervoor vrij beschikbaar. Deze optimaliseren de beschikbare foto's voor een groot deel al geheel automatisch, zodat je hier niet per se zelf actief hoeft te worden. Of het nu helderheid, verzadiging of scherpte is, met de juiste instellingen zien de beelden er nog beter uit.

Natuurlijk heb je de mogelijkheid om het resultaat vooraf te bekijken in de vorm van een preview. Dit betekent dat je na een geslaagde animatie niet opnieuw hoeft te beginnen als het resultaat je niet bevalt, maar dat je het eenvoudig opnieuw kunt bewerken en de juiste veranderingen opnieuw kunt aanbrengen. Met de preview kun je alle stappen en werkzaamheden in de gaten houden. Tenslotte heb je natuurlijk de mogelijkheid om je projecten uit Corel PhotoMirage met succes op je harde schijf op te slaan. Het programma ondersteunt hiervoor verschillende formaten, kies vrij tussen MP4, GIF of WMV. Bovendien heb je de mogelijkheid om de resolutie van het voltooide werk individueel te kiezen. Zo kun je gemakkelijk reageren op de overeenkomstige omstandigheden, bijvoorbeeld om op verschillende platforms te publiceren.

Als je problemen hebt met het gebruik van de software, zal Corel je zo goed mogelijk helpen

De software Corel PhotoMirage is een heel goede keuze, vooral voor beginners, en overtuigt met vele mogelijkheden die het gebruik ervan veel gemakkelijker voor je maken. In het algemeen zijn de vele hulpmiddelen en functies heel gemakkelijk te gebruiken en is de hele interface heel eenvoudig vormgegeven. Je hoeft er niet lang naar te zoeken, maar kunt er meteen mee aan de slag. Maar de juiste tips en trucs zijn ook vrij verkrijgbaar voor wie zonder enige kennis direct aan de slag wil. De fabrikant Corel overtuigt je als gebruiker met een praktisch en uitgebreid help-gedeelte. Hier zijn bijvoorbeeld talrijke video's en animaties beschikbaar. Deze leggen je de afzonderlijke gereedschappen en functies nog eens uit en maken het gebruik ervan veel gemakkelijker.

Althans in de huidige versie is de software Corel PhotoMirage uitstekend geschikt voor gebruik onder moderne besturingssystemen. Dienovereenkomstig is een installatie onder Windows 10 of Windows 11 met gemak mogelijk en gedaan in slechts een paar stappen. Dus als je je sociale netwerk profielen wilt opleuken of belangrijke herinneringen op een bijzonder aantrekkelijke manier met je familie wilt delen, koop dan nu een licentie voor Corel PhotoMirage bij BestSoftware en profiteer van de veelzijdige hulpmiddelen en de gemakkelijke bediening.

Deel je animaties waar je maar wilt met een paar muisklikken dankzij Corel PhotoMirage

Als je je werk met de Corel PhotoMirage software met succes hebt afgerond, is het mogelijk de inhoud heel gemakkelijk en direct te delen. Maar de animaties zijn niet altijd alleen bedoeld of geschikt voor de diavoorstelling in de privé huiskamer. Heel vaak moeten de geanimeerde foto's ook op het Internet beschikbaar gesteld worden voor alle vrienden of onbekenden, vooral in de diverse sociale netwerken. Met de Corel PhotoMirage software ben je uitstekend toegerust voor dit project. Je kunt bijvoorbeeld de talrijke sjablonen en opties gebruiken die voor het ontwerp beschikbaar zijn. De fabrikant Corel verwijst naar de geschikte sjablonen voor Facebook, Flickr, Twitter, Instagram, YouTube of Pinterest. Gebruik deze voor eenvoudige en directe export van het voltooide werk naar de platforms en het Internet en bespaar zo veel tijd en moeite in het dagelijks leven dankzij Corel PhotoMirage.

Je kunt op BestSoftware vertrouwen - profiteer ook van onze aantrekkelijke inkoopmogelijkheden voor Corel PhotoMirage

Je kunt de aantrekkelijke mogelijkheden voor bewegende foto's en tegelijk de zeer eenvoudige bediening zelf in het dagelijks leven ervaren met een eenvoudige aanschaf van de licentie voor Corel PhotoMirage. Bij BestSoftware ontvang je je sleutel voor permanente activering en onbeperkt gebruik binnen maximaal 30 minuten na aankoop. We bieden ook een directe download na de bestelling. Neem bovendien de tijd om in ons assortiment rond te kijken, want we hebben nog veel meer producten van Corel voor je beschikbaar die je gratis kunt gebruiken. Koop CorelDRAW Standard 2021, Corel PDF Fusion, Corel PaintShop Pro 2021 of Corel Painter Essentials voor zowel creatief als effectief dagelijks werk. Natuurlijk leveren we ook speciale software, bijvoorbeeld CorelCAD 2021 of CorelDRAW Technical Suite 2020. Bestel nu gemakkelijk en profiteer van de beste klantenservice via e-mail, hotline of live chat.

 

Systeemeisen - Corel PhotoMirage
Processor Intel Core i3 of AMD A4 processor van 3.0 GHz of sneller
Besturingssystemen    Windows 11|  Windows 10 | Windows 8 / 8.1| Windows 7 met het nieuwste servicepack (64-bits of 32-bits edities)
RAM  2 GB RAM (4 GB aanbevolen voor 2K / 4K project preview en uitvoer ondersteuning)
Harde schijf ruimte  500 MB beschikbare harde schijfruimte vereist (1 GB aanbevolen)
Andere DirectX 9 of hoger compatibele videoadapter met het nieuwste stuurprogramma
Verdere links naar "Corel PhotoMirage | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Corel PhotoMirage | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Corel PhotoMirage | Windows"
Corel Painter 2022 | Windows / Mac Corel Painter 2022 | Windows / Mac
vanaf € 149,90 * € 424,95 *
SHARPEN Projects 3 | Windows SHARPEN Projects 3 | Windows
€ 38,90 * € 69,90 *
Ashampoo Snap 11 | Windows Ashampoo Snap 11 | Windows
€ 22,90 * € 38,88 *
CorelDRAW Graphics Suite 2021 CorelDRAW Graphics Suite 2021
vanaf € 709,90 * € 899,90 *
Ashampoo Snap 12 | Windows Ashampoo Snap 12 | Windows
€ 17,90 * € 39,90 *
NATUUR Projecten | Vensters NATUUR Projecten | Vensters
€ 34,90 * € 59,90 *
Windows 8.1 Professional Windows 8.1 Professional
€ 11,90 * € 39,26 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Avast Ultimate Suite 2022 Avast Ultimate Suite 2022
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Windows 11 Pro voor Werkstation Windows 11 Pro voor Werkstation
€ 109,99 * € 184,55 *
Windows 10 Thuis N Windows 10 Thuis N
€ 13,90 * € 25,54 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 14,90 * € 20,90 *
Microsoft Excel 2021 Windows Microsoft Excel 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Laatst bekeken