• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Corel Painter Essentials 7 | Windows / Mac

€ 39,90 * € 49,90 * (20,04% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 7 keer verkocht
  • BS-10638
  • DE | EN | FR
  • 1 Apparaat
  • 1 jaar
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Corel Painter Essentials 7 | Windows / Mac"

Koop Corel Painter Essentials 7 - Je bespaart altijd geld bij BestSoftware

Als je niet alleen klassiek op doek of papier wilt schilderen, is de software Corel Painter Essentials 7 een heel goede keuze. Het schilderprogramma is speciaal gericht op beginners, maar biedt niettemin een enorm scala aan functies. Natuurlijk zijn ook de andere voordelen, zoals optimale compatibiliteit met andere hardware, regelmatige updates en zeer goede prestaties, indrukwekkend. Overtuig jezelf nu van deze voordelen en koop een licentie voor Corel Painter Essentials 7 voor een redelijke prijs in onze online winkel. Bestel je sleutel voor een lage prijs, laat hem binnen maximaal 30 minuten per e-mail bezorgen en profiteer dan van de beste klantenservice.

Schilder thuis als op een echt doek dankzij Corel Painter Essentials 7

Met de Corel Painter Essentials 7 software belooft de fabrikant Corel authentiek en gemakkelijk schilderen met moderne technologie. Om aan de hoogste eisen van de gebruikers hier te voldoen, zijn veel verschillende hulpmiddelen vrij verkrijgbaar. Je hoeft niet eens zelf creatief of actief te zijn om indrukwekkende en onvergetelijke kunstwerken te maken, zelfs het doorwerken van het programma zelf is met gemak mogelijk. Als je bijvoorbeeld altijd al hebt willen zien hoe je persoonlijke foto's er als een kunstwerk uit zouden zien, is Corel Painter Essentials 7 een prima keuze. Voeg eenvoudig het beeld in en verwonder je dan over hoe de opname een artistiek schilderij wordt. Hier kun je achterover leunen, ontspannen en stap voor stap de transformatie bewonderen.

Als het op het eigenlijke schilderen aankomt, laat de Corel Painter Essentials 7 software niets te wensen over en komt met alle nodige functies. Vertrouw op een ruime keuze van in de industrie populaire en veel gebruikte schildersgereedschappen en canvas texturen. Alle verschillende kleuren, vormen en penselen staan tot je beschikking om individuele en indrukwekkende kunstwerken te maken. Afhankelijk van je behoeften kun je dagelijks met droge of natte schildermedia werken en dienovereenkomstig uitgebreid tekenen.

Om je als gebruiker te helpen en om bijzonder goede kunstwerken te maken, profiteer je van nog meer intelligente functies. Hiertoe behoren bijvoorbeeld de bijbehorende symmetrie-instrumenten. Hiermee kun je in perfecte symmetrie schilderen in de spiegelstand en de caleidoscoop is beschikbaar als je indrukwekkende en individuele mandala's wilt maken met de Corel Painter Essentials 7 software.

Intuïtieve bediening, vooral voor beginners - Corel Painter Essentials 7 in gebruik

De Corel Painter Essentials 7 software is ideaal voor beginners, ook al voldoen de bijbehorende functies zelfs heel goed aan de hoge eisen van professionele gebruikers. De fabrikant Corel zet echter alles op alles voor een gemakkelijke kennismaking met het gebruik van het programma en besteedt bijvoorbeeld aandacht aan een heel eenvoudige bediening. Je vindt er al het nodige gereedschap om met een paar muisklikken indrukwekkende kunstwerken te maken en kunt dus meteen aan de slag. Zodat niets een individuele toepassing in de weg staat bij het gebruik van de Corel Painter Essentials 7 software, kies je het uiterlijk gewoon zelf. Je kunt kiezen tussen een licht en een donker oppervlak.

Maar ook de andere functies en mogelijkheden van Corel Painter Essentials 7 zijn zo ontworpen dat je het programma meteen kunt gaan gebruiken en er effectief mee kunt werken. Vertrouw dus niet alleen op een intuïtieve en praktische gebruikersinterface, maar ook op de geïntegreerde leerhulpmiddelen. Deze zijn bijzonder geschikt als je je eerste experimenten en eerste stappen met de software begint. Als gebruiker krijg je belangrijke informatie en praktische tips, zodat je meteen met Corel Painter Essentials 7 aan de slag kunt. Maak dus gerust gebruik van het intuïtieve welkomstboek van het programma, waarin talrijke en nuttige handleidingen en praktische werkstroomtips vrij beschikbaar zijn.

Met Corel Painter Essentials 7 belooft de fabrikant bijzonder goede prestaties voor elke klus

Veel programma's om op de thuiscomputer te tekenen hebben prestatieproblemen, vooral bij grote projecten. Dit betekent dat zodra de dingen wat ingewikkelder worden en grote werkoppervlakken gebruikt worden, de prestaties veel te wensen overlaten. De fabrikant Corel is een van de grootste en bekendste namen in de ontwikkeling van schilderprogramma's, en dat is ook in Corel Painter Essentials 7 duidelijk te merken. Corel belooft zeer goede prestaties voor elke toepassing van het programma op de thuiscomputer, zelfs op oudere systemen en onder moeilijke omstandigheden. Zoomen, roteren of werken in verschillende lagen, voor alle taken en projecten staat het programma Corel Painter Essentials 7 met hoge prestaties tot je beschikking.

Ondanks de goede prestaties en de zeer eenvoudige bediening via de intuïtieve en opgeruimde interface, is de Corel Painter Essentials 7 software absoluut flexibel. Je kunt gemakkelijk bestanden uitwisselen tussen Photoshop en Essentials. Je hoeft je geen zorgen te maken over de lagen of kleuren in je eerdere werk, de overeenkomstige instellingen blijven gewoon dezelfde. Dit geldt ongeacht het gebruikte besturingssysteem of het eerdere werk. Dit betekent dat je met het Corel Painter Essentials 7 programma snel en gemakkelijk tussen de verschillende versies kunt wisselen voor nog effectiever dagelijks werk.

Vertrouw op de uitgebreide mogelijkheden om extra hardware te gebruiken

Natuurlijk kunnen eerste projecten en eenvoudige kunstwerken gemakkelijk op een gewone computer met de muis gedaan worden, maar voor meer complexe taken en projecten ligt dat heel anders. In zulke gevallen is het raadzaam extra hardware te gebruiken die gemakkelijk met alle gereedschappen verbonden en gebruikt kan worden. Gebruik bijvoorbeeld een modern grafisch tablet. Dit is ideaal voor individuele en indrukwekkende kunstwerken. Je kunt je schilderbewegingen gemakkelijk controleren met de bijbehorende druk en met de afzonderlijke gereedschappen die het programma Corel Painter Essentials 7 je biedt. Natuurlijk is de huidige versie van het populaire schilderprogramma van Corel compatibel met veel leveranciers, fabrikanten en varianten van tekentabletten op de markt, dus je hoeft hier niet lang te zoeken naar de juiste variant.

Overigens: Je kunt de Corel Painter Essentials 7 software zonder problemen op alle huidige Microsoft besturingssystemen gebruiken. Er is dus niets dat je ervan weerhoudt het op een Windows 10 of Windows 11 besturingssysteem te installeren. Overtuig jezelf nu van de aantrekkelijke mogelijkheden die de software van de populaire fabrikant Corel biedt en ervaar authentiek en handig tekenen in het dagelijks leven. Bestel je geschikte vergunning voor permanente activering bij ons en we zullen je overtuigen met onze beste service en bijzonder snelle levering.

Koop Corel Painter Essentials 7 veilig en goedkoop van ons in de BestSoftware online winkel

Als je wilt beginnen met het gebruik van Corel Painter Essentials 7 met succes, je moet je licentie voor permanente activering en onbeperkt gebruik nu meteen hier bij BestSoftware veilig stellen. Bekijk de aantrekkelijke prijzen, met één aankoop bespaar je geld. Tegelijk mogen de andere programma's van Corel natuurlijk niet ontbreken. Daarom, onder andere CorelDRAW Standaard 2021 of Corel PDF Fusion zijn evenzeer beschikbaar voor creatief en effectief werk. Met PaintShop Pro 2021 en PaintShop Pro 2021 Ultimate van het huis van Corel, bieden we je ook gunstige aanbiedingen voor gratis effectieve beeldbewerking. Bestel je software nu en mis niets van Corel PhotoMirage, CorelCAD 2021 of Corel AfterShot 3 Pro. Binnen maximaal 30 minuten krijg je de sleutel vrij en kun je de softwareproducten met al hun functies gebruiken.

Systeemvereisten - Corel Painter Essentials 7
Processor

Multicore Intel of Apple M1 processor, 4 fysieke kernen/8 logische kernen of hoger (aanbevolen)
Ondersteuning voor AVX2 instructieset (aanbevolen)

Besturingssystemen   

Windows 10 | Windows 11 (alle systemen alleen 64 - bit)

RAM 4 GB RAM (8 GB of meer aanbevolen)
Harde schijf ruimte

minstens 2,5 GB beschikbare ruimte op de harde schijf voor de applicatie- en installatiebestanden

Scherm

1280 x 800 of hoger bij 100%, 1920 x 1200 of hoger (aanbevolen) bij 150

(meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant)
Verdere links naar "Corel Painter Essentials 7 | Windows / Mac"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Corel Painter Essentials 7 | Windows / Mac"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Corel Painter Essentials 7 | Windows / Mac"
Corel PhotoMirage | Windows Corel PhotoMirage | Windows
€ 54,90 * € 69,90 *
Corel Painter 2022 | Windows / Mac Corel Painter 2022 | Windows / Mac
vanaf € 149,90 * € 424,95 *
CorelDRAW Graphics Suite 2021 CorelDRAW Graphics Suite 2021
vanaf € 709,90 * € 899,90 *
Corel PDF Fusion | Windows Corel PDF Fusion | Windows
€ 22,90 * € 29,90 *
Ashampoo Snap 11 | Windows Ashampoo Snap 11 | Windows
€ 22,90 * € 38,88 *
CutOut 8 | Windows CutOut 8 | Windows
€ 34,90 * € 99,90 *
PhotoZoom Classic 7 | Windows PhotoZoom Classic 7 | Windows
€ 29,90 * € 69,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
€ 738,90 * € 829,99 *
Corel Painter 2021 Windows/Mac Corel Painter 2021 Windows/Mac
vanaf € 148,90 * € 354,85 *
NATUUR Projecten | Vensters NATUUR Projecten | Vensters
€ 34,90 * € 59,90 *
SHARPEN Projects 3 | Windows SHARPEN Projects 3 | Windows
€ 38,90 * € 69,90 *
Ashampoo Cinemagraph Ashampoo Cinemagraph
€ 49,99 * € 59,99 *
VMware Workstation 16 Pro VMware Workstation 16 Pro
€ 109,90 * € 229,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 79,90 * € 99,90 *
Audials One 2023 | Windows Audials One 2023 | Windows
€ 74,90 * € 89,90 *
Microsoft Outlook 2021 MAC Microsoft Outlook 2021 MAC
€ 59,90 * € 89,90 *
Audials One 2022 | Windows Audials One 2022 | Windows
€ 69,90 * € 79,90 *
Ashampoo Snap 12 | Windows Ashampoo Snap 12 | Windows
€ 12,90 * € 39,90 *
Laatst bekeken