• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

BullGuard Internet Security 2022 | Windows / Mac

€ 6,90 * € 14,90 * (53,69% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

  • BS-11302
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • 1 jaar
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Bitte wähle zuerst eine Variante

Apparaat(en)

Jaar(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "BullGuard Internet Security 2022 | Windows / Mac"

Koop BullGuard Internet Security 2022 - beveilig de nieuwste beveiligingssoftware voor een zeer lage prijs

Met de BullGuard Internet Security 2022 software heeft de fabrikant de nieuwste variant geïntroduceerd. Ook hier kan de gebruiker weer vele technieken en voordelen verwachten voor een veilig gebruik van de computer in het dagelijks leven en aantrekkelijke nieuwigheden. Je kunt onder andere rekenen op machinaal leren, zodat het programma ook met gemak op de nieuwste bedreigingen kan reageren. Ook terug zijn de zeer eenvoudige bediening, de ondersteuning voor verschillende platforms en de zeer goede prestaties. Profiteer dus nu van de aantrekkelijke aanbiedingen hier bij BestSoftware en bestel de gewenste BullGuard Internet Security 2022 software direct vanuit huis. Na maximaal 30 minuten is de sleutel beschikbaar in je mailbox, want we leveren per e-mail.

Meervoudige bescherming en machine leren - je bent nog nooit zo goed beschermd geweest in het dagelijks leven

BullGuard Internet Security 2022 software gaat er weer helemaal voor om je de beste bescherming te bieden in je dagelijkse leven. Vertrouw op bescherming op meerdere niveaus en op machinaal leren, dankzij welke alle bedreigingen met gemak kunnen worden opgespoord. De tijden dat een virusscanner gewoon op een grote database steunde zijn nu definitief voorbij. Dit wordt onder andere mogelijk gemaakt door de samenwerking met de wolk. Bij een mogelijke bedreiging gebruikt BullGuard Internet Security 2022 de volle kracht van de cloud om het gevaar op te sporen en dan de juiste actie te ondernemen.

Daarbij is de scanner BullGuard Internet Security 2022 altijd actief en in topconditie. De fabrikant combineert alle gangbare technieken om een bijzonder hoog opsporingspercentage mogelijk te maken. Natuurlijk mag de klassieke virusscanner voor gewone bedreigingen niet ontbreken, maar hetzelfde geldt voor de op gedrag gebaseerde Sentry engine. Dit is belangrijk in de strijd tegen complexe bedreigingen, zoals zero-day. De technologie herkent verdacht gedrag onmiddellijk en reageert binnen zeer korte tijd om de gevaren af te wenden en een veilig gebruik van de computer mogelijk te maken. Overigens werken de complexe technieken niet alleen als er een voortdurende verbinding met het Internet is, maar ook in het algemeen. De maximale bescherming van de BullGuard Internet Security 2022 software laat dus niets te wensen over.

Van groot belang voor een hoge mate van veiligheid op je eigen computer is echter ook de geïntegreerde firewall. Dit houdt je netwerk en alle activiteiten daarin in de gaten en detecteert snel gevaarlijk of mogelijk schadelijk gedrag. Natuurlijk werkt de firewall voortdurend op de achtergrond en verhindert de ongeoorloofde overdracht van bestanden naar of van je computer. Als een verbinding gevraagd wordt, moet je die altijd eerst bevestigen, maar dat kan natuurlijk met één klik.

Tenslotte biedt de kwetsbaarheidsscanner maximale bescherming voor je computer. Dit komt omdat er vaak beveiligingsgaten zijn die het voor misdadigers veel gemakkelijker maken om bij je gegevens te komen. Door de kwetsbaarheden direct te vinden en ze gemakkelijk te dichten dankzij de BullGuard Internet Security 2022 software, maak je dit veel moeilijker. Tegelijkertijd werkt de scanner op veel verschillende plaatsen, waaronder het controleren van alle installaties en stuurprogramma's, of het heel nauwkeurig bekijken van de verbonden netwerken.

Extra functies maken BullGuard Internet Security 2022 nog aantrekkelijker

De BullGuard Internet Security 2022 software is echter niet alleen verantwoordelijk voor eenvoudige bescherming, maar overtuigt bij nader inzien met vele andere mogelijkheden en functies. Dit geldt bijvoorbeeld voor geïntegreerde ouderlijke controle. Met geïnstalleerde software kun je je computer veilig in handen van je kinderen laten en hoef je je toch geen zorgen te maken over de beveiliging. Blokkeer de ongewenste en ongeschikte inhoud met een eenvoudige klik en bepaal ook gemakkelijk hoe lang en hoe de technologie gebruikt mag worden. Behalve inhoud op het web kun je ook programma's blokkeren die op de computer geïnstalleerd zijn, zodat ze niet zonder voorafgaande toestemming gebruikt kunnen worden. Bovendien houd je steeds de activiteiten op de computer in de gaten, want die kunnen gemakkelijk gevolgd worden.

BullGuard Internet Security 2022 bevat ook de Veilige Browser. Dit is speciaal ontwikkeld en richt zich op veilig surfen. Dit geldt niet alleen voor eenvoudig surfen, maar ook voor betalingen via internetbankieren of winkelen in bekende winkels. Voor veel van de anders zo gebruikelijke activiteiten moet je bij het gebruik van de browser eerst bevestiging geven, zodat bijvoorbeeld cookies, plug-ins of extensies op de computer kunnen worden opgeslagen. Ongewenste inhoud zal dus nooit direct op je harde schijf terechtkomen. Natuurlijk zijn ook alle gebruikelijke mogelijkheden en functies voor comfortabel en veilig surfen op het Internet aanwezig. Je kunt bijvoorbeeld rekenen op een speciale adresbalk met bijbehorende suggesties of links naar de meest bezochte pagina's.

Overigens is de licentie voor het gebruik van de BullGuard Internet Security 2022 software een zogenaamde runtime licentie. Tijdens de overeengekomen periode geeft de fabrikant van het programma je altijd gratis en automatische updates. Als je problemen of vragen hebt met de populaire oplossing, kun je ook rekenen op deskundige ondersteuning. Deze ondersteuning staat tot je beschikking via live chat en helpt je als er problemen optreden.

Ook nu nog zijn veel gebruikers bezorgd over de prestaties van hun thuiscomputers. In feite leidden oudere beveiligingsoplossingen vaak tot een enorm prestatieverlies. Intussen geldt dit echter niet meer voor de meeste programma's en met BullGuard Internet Security 2022 kun je ook rekenen op een blijvend zeer goede werking van de computer. Dankzij beduidend beter middelenbeheer en kleinere bestandsgroottes heeft de fabrikant zijn grote succes uit 2021 kunnen verbeteren en biedt hij nu in 2022 een nog krachtigere versie die zelfs uitstekend kan functioneren op oudere toestellen. En mocht je ooit meer prestaties willen tijdens het gebruik van de BullGuard Internet Security 2022 software, bijvoorbeeld bij het gamen, dan activeer je eenvoudig de geïntegreerde Game Booster. Dit voegt extra capaciteit toe voor de beste en meest consistente resultaten en bevat nu nog meer ondersteuningsmogelijkheden voor de zogenaamde anti-cheat engines. Met BullGuard Internet Security 2022 staat niets meer in de weg van onbeperkt en ongestoord gamen op de computer.

Natuurlijk ontbreekt het BullGuard Internet Security 2022 niet aan ondersteuning voor verschillende platforms

Je bent zeker een van die mensen die niet alleen op hun thuiscomputer of met hun notebook op hun bureau op het Internet zitten. De smartphone en de tablet zijn vaste metgezellen geworden in het dagelijks leven van veel mensen en overtuigen met praktische voordelen en geschikte apps voor bijna elke gelegenheid. Maar ook het thema beveiliging speelt hier een heel belangrijke rol, want door de overeenkomstige verspreiding richten de misdadigers zich steeds meer op mobiele toestellen. Daarom moet je vertrouwen op de BullGuard Internet Security 2022 software, die perfecte ondersteuning biedt voor de huidige generatie smartphones en tablets.

Je kunt de app gemakkelijk downloaden in de Google Play Store of de Apple AppStore. Behalve een basisbescherming tegen gevaarlijke bestanden, overtuigt de oplossing voor Android in het bijzonder met veel andere voordelen en mogelijkheden. Hij bevat bijvoorbeeld een praktische diefstalbeveiliging. Dit treedt in werking bij verlies en helpt het apparaat te lokaliseren of op afstand te vergrendelen. De misdadigers hebben dus geen toegang meer tot de overeenkomstige gegevens die op de smartphone te vinden zijn. Door de integratie van de cloud beveilig je alle persoonlijke en belangrijke gegevens bijzonder effectief als je de BullGuard Internet Security 2022 mobiele oplossing gebruikt, door ze eenvoudig over te brengen naar de gratis online opslag. Je profiteert van directe toegang van overal ter wereld en van de beste bescherming. Met een geïntegreerd kinderslot kun je ook je smartphone of tablet met een gerust geweten in de handen van je kinderen laten. Blokkeer ongewenste en ongepaste inhoud op het Internet of blokkeer afzonderlijke apps zodat ze niet meer geopend kunnen worden.

Koop nu BullGuard Internet Security 2022 voor een lage prijs en werk met uitgebreide bescherming

We raden je aan nu een voordelige licentie voor BullGuard Internet Security 2022 te kopen, zodat ook jij in het dagelijks leven kunt profiteren van de uitgebreide bescherming en de vele nieuwe technologieën. Natuurlijk vind je snel de populaire oplossing voor je dagelijkse leven in onze BestSoftware online winkel. Met behulp van gunstige voorwaarden en lage prijzen maken we bestellen ook voor jou bijzonder lucratief en helpen je geld te besparen. Als je vragen hebt of problemen ondervindt bij het activeren van de nieuwe software, staan we je ook graag te woord. In zo'n geval kun je rekenen op de perfecte steun van onze ervaren klantendienst, die je graag helpt via live chat, e-mail of hotline. Kijk nog eens naar de andere BullGuard software producten, zoals BullGuard Internet Security 2022 of BullGuard Premium Protection, die een voordelige start bieden of nog meer functies voor je dagelijkse werk.

 

Systeemvereisten - BullGuard Internet Security 2022
Besturingssystemen   

Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7

MacOS El Capitan (10.11) en hoger

Android tablets en smartphones, Android 5.0 en hoger

RAM Minstens 1 GB RAM
Harde schijf ruimte 850 MB vrije ruimte op de harde schijf
Internetverbinding Internetverbinding: Minstens een inbelverbinding
(voor meer gedetailleerde informatie, neem contact op met de fabrikant)
Verdere links naar "BullGuard Internet Security 2022 | Windows / Mac"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "BullGuard Internet Security 2022 | Windows / Mac"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "BullGuard Internet Security 2022 | Windows / Mac"
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
Avast Ultimate Suite 2022 Avast Ultimate Suite 2022
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
TIP!
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 14,90 * € 20,41 *
AVG Ultimate 2022 | Windows / Mac AVG Ultimate 2022 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
Avast Internet Security 2022 | Windows Avast Internet Security 2022 | Windows
vanaf € 14,90 * € 20,41 *
McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac
vanaf € 17,90 * € 19,90 *
TIP!
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Steganos Safe 22 | Windows Steganos Safe 22 | Windows
€ 21,90 * € 34,99 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
Windows 8.1 Professional Windows 8.1 Professional
€ 11,90 * € 39,26 *
Windows 8.1 Home Windows 8.1 Home
€ 10,90 * € 30,93 *
Laatst bekeken