• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

AVG Ultimate 2022 | Windows / Mac 1 Apparaat 1 jaar

€ 14,90 * € 34,90 * (57,31% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 47 keer verkocht
  • BS-11173
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • 1 jaar
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en)

Jaar(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "AVG Ultimate 2022 | Windows / Mac"

Koop AVG Ultimate 2022 en profiteer van een aantrekkelijk totaalpakket

Als je niet alleen veilig over het Internet wilt surfen, biedt de AVG Ultimate 2022 software je nog veel meer mogelijkheden en functies. Profiteer van een aantrekkelijke en enorm uitgebreide portefeuille van aantrekkelijke functies. Voor uitgebreid gebruik in het dagelijks leven heb je natuurlijk de juiste sleutels nodig, die bij ons o.a. in de online winkel verkrijgbaar zijn. Koop goedkoop en effectief en reken op een bijzonder snelle levering van de sleutel. Bij ons blijft vrijwel geen wens onvervuld, we kijken uit naar je aankoop.

Eerst en vooral overtuigt de AVG Ultimate 2022 software met een zeer hoog niveau van bescherming tegen alle bedreigingen

De basisbescherming tegen alle bedreigingen en gevaren in het dagelijks leven is de belangrijkste functie van de AVG Ultimate 2022 software. Je kunt vertrouwen op regelmatige scanning en real-time bewaking van het systeem. Na eenvoudige installatie en directe activering op je computer gaat het programma onmiddellijk aan het werk en biedt het effectieve real-time bescherming.

Technisch gezien is natuurlijk de AVG Ultimate 2022 oplossing state-of-the-art. Je profiteert bijvoorbeeld van bijgewerkte en enorme databases die veel verschillende bedreigingen en alle actuele gevaren kunnen opsporen. Natuurlijk profiteer je ook van moderne functies en intelligente technieken. Dankzij deze detecteert het programma zelfs de nieuwste bedreigingen met gemak en ben je effectief beschermd tegen virussen, Trojaanse paarden en de bekende malware. Bovendien brengt AVG Ultimate 2022 effectieve bescherming tegen complexe gevaren en bedreigingen, bijvoorbeeld door netwerkverkeer te bewaken en een krachtige firewall te bouwen.

Als je vaak met je computer of notebook op het Internet zit, is de AVG Ultimate 2022 software ook een heel goede keuze voor je dagelijkse leven. Vertrouw op geïntegreerde betalingsbescherming, die vooral van pas komt als je online bankiert. Want met namaak sites die verwarrend veel lijken op de oorspronkelijke aanbiedingen van de banken, krijgen de misdadigers niet zelden de inloggegevens voor je bankzaken in handen. De software voorkomt zulke pogingen en zorgt ervoor dat je als gebruiker direct teruggeleid wordt naar het oorspronkelijke aanbod. Het programma AVG Ultimate 2022 detecteert ook binnen enkele seconden gevaarlijke websites die ongemerkt malware op je computer kunnen installeren en voorkomt dat ze in je webbrowser worden opgeroepen.

Surf veilig en profiteer van betere prestaties dankzij AVG Ultimate 2022

De software AVG Ultimate 2022 maakt ook indruk met vele andere functies en mogelijkheden die je gemakkelijk in het dagelijks leven kunt gebruiken. Je kunt onder andere rekenen op effectieve webcambeveiliging. Als misdadigers proberen toegang tot je computer of camera te krijgen, worden de overeenkomstige pogingen direct verhinderd. Je hoeft niet langer bang te zijn voor bespionering van de aangesloten hardware.

Als je veel belang hecht aan de prestaties van je computer, moet je ook beslissen om AVG Ultimate 2022 te gebruiken. Met talrijke hulpmiddelen en mogelijkheden om het systeem te optimaliseren, kun je de prestaties aanzienlijk verhogen. Daartoe werkt het programma op verschillende gebieden. Tot de grote problemen in het dagelijks leven die tot verminderde prestaties leiden behoren vooral volle harde schijven en overbodige bestanden op de opslagmedia. Daarom neemt het programma AVG Ultimate 2022 je gegevensdragers onder de loep en vindt binnen korte tijd de bestanden die je niet meer nodig hebt. Om daarna de prestaties van je computer of notebook weer te verbeteren, kunnen de bestanden dan met één klik veilig verwijderd worden. Maar je kunt ook op andere gebieden op de software vertrouwen en profiteren van aanzienlijk betere computer prestaties. Dankzij AVG Ultimate 2022 kun je bijvoorbeeld in een paar eenvoudige stappen de Autostart map opschonen. Hier vind je alle programma's die automatisch gestart worden als het besturingssysteem wordt opgestart. Hoe meer ingangen er zijn, hoe trager het hele systeem wordt. Laat daarom deze map gewoon optimaliseren en verwijder vermeldingen die niet meer nodig zijn. Je zult zeker heel snel een duidelijk verschil merken. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over verouderde stuurprogramma's op je eigen systeem, dankzij AVG Ultimate 2022. Vertrouw op een doeltreffende zoektocht naar de juiste varianten voor je hardware. Profiteer van aanzienlijk betere prestaties en betere detectie van je hardware. Met een grote database kun je veel verschillende stuurprogramma's vinden en de ondersteuning is veelomvattend. Natuurlijk gebeurt de installatie automatisch en je hoeft je nergens zorgen over te maken.

Tussen haakjes: Als je de praktische mogelijkheden van de AVG Ultimate 2022 software vrijblijvend zelf wilt bekijken, is er een gratis proefversie beschikbaar. Je installeert het op je computer zoals gewoonlijk en alle functies zijn dan voor een bepaalde tijd beschikbaar. Als je het programma daarna wilt blijven gebruiken, kun je de juiste licentie voor langdurige activering direct hier bij BestSoftware kopen.

Profiteer van AVG Ultimate 2022 op alle verschillende apparaten

Met een gekochte licentie kun je het programma AVG Ultimate 2022 ook op mobiele apparaten gebruiken. Immers, smartphones en tablets zijn nu vaste metgezellen in het dagelijks leven en gevoelige gegevens staan heel vaak op deze toestellen. Daarom raden we ook hier doeltreffende bescherming aan, want mobiele oplossingen zijn steeds meer het doelwit van criminelen geworden. Ze gebruiken bijvoorbeeld nep-apps om toegang te krijgen tot je gegevens en belangrijke informatie. Ga dus voor de mobiele oplossingen voor Android of iOS door een meervoudige licentie voor AVG Ultimate 2022 te kopen. Tot tien apparaten zijn hier maximaal mogelijk. Download dan de app en gebruik ofwel de Google PlayStore op Android toestellen of de AppStore op toestellen met een iOS besturingssysteem.

Natuurlijk is de praktische app AVG Ultimate 2022 dan geschikt voor een directe scan van het apparaat. Idealiter voer je dit regelmatig uit, zodat alle bedreigingen snel en betrouwbaar opgespoord kunnen worden. Natuurlijk profiteer je ook van veel andere functies met de mobiele oplossingen van de beveiligingssoftware. Als je bijvoorbeeld apps op je smartphone of tablet tegen ongeoorloofde toegang wilt beschermen, kun je dat met het programma eenvoudig instellen. Sla daartoe een individueel wachtwoord op en gebruikers kunnen pas bij de gegevens en informatie als ze het wachtwoord met succes hebben ingevoerd. Als alternatief kun je het geheugen op je eindtoestel gemakkelijk opschonen door de mobiele versie van AVG Ultimate 2022 te gebruiken. Want ook hier vind je na verloop van tijd veel onnodige restjes of installaties die het toestel kunnen vertragen en een gevaar voor je eigen veiligheid kunnen worden. Met AVG Ultimate 2022 sta je altijd aan de veilige kant, want met één klik verwijder je de bestanden die je niet meer nodig hebt en verzeker je je van vrije opslagruimte, meer beveiliging en zeer goede prestaties. Als je ooit je toestel verliest, kun je op afstand een back-up maken van de gegevens, ze wissen of ze beschermen tegen onbevoegde toegang, dus je hoeft je daar in elk geval geen zorgen meer over te maken.

Veel voordelen en gemakkelijk winkelen - AVG Ultimate 2022 in de BestSoftware online winkel

Mis de aantrekkelijke voordelen van de BestSoftware online shop niet en koop nu een licentie voor AVG Ultimate 2022 bij ons. Het aantrekkelijke complete pakket met talrijke hulpmiddelen en componenten staat gratis voor je klaar en we overtuigen je graag van aantrekkelijke voordelen. Wij ondersteunen je bijvoorbeeld met een bijzonder snelle levering voor een gemakkelijke activering. Binnen 30 minuten staat de sleutel vrij voor je klaar in je e-mail inbox. Als je nog vragen hebt over de voordelen of de mogelijkheden in onze winkel, dan geven we je graag advies. We helpen je graag in de live chat, per e-mail of op de hotline. Andere producten van de bekende fabrikant AVG zijn ook voor jou beschikbaar. Koop bijvoorbeeld AVG TuneUp 2022, AVG Internet Security 2022 voor een voordelige start of AVG Ultimate 2022, waarmee je verzekerd bent van meer veiligheid en een effectief gebruik van de moderne technologie.

Systeemeisen - AVG Ultimate 2022
Mac macOS 10.12x (Sierra) of hoger met 500 MB harde schijfruimte.
Windows Windows 10, 8.1, 8, 7 (SP2) (32 of 64-bit), 1 GB RAM, 2 GB vrije ruimte op de harde schijf.
Android  Android 6.0 (Marshmallow, API 23) of hoger.
Harde schijf ruimte 16 GB voor 32-bit besturingssysteem of 20 GB voor 64-bit besturingssysteem
iOS Apple iOS 13.0 of hoger.
(Voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met de fabrikant)

 

Belangrijk ! 

1 apparaatversies alleen geldig voor Windows systemen

3 apparaten, 5 apparaten en 10 apparaten Multi Device, geldig voor MacOS, Windows, Tablet en Mobiele Apparaten

Verdere links naar "AVG Ultimate 2022 | Windows / Mac"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "AVG Ultimate 2022 | Windows / Mac"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "AVG Ultimate 2022 | Windows / Mac"
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
AVG Ultimate 2021 | Windows AVG Ultimate 2021 | Windows
€ 14,90 * € 34,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 16,90 * € 24,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
Avast Ultimate Suite 2022 Avast Ultimate Suite 2022
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac
vanaf € 17,90 * € 19,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 18,90 * € 34,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
Laatst bekeken