• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

AVG Ultimate 2021 | Windows

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "AVG Ultimate 2021 | Windows"

Meer prestaties en meer beveiliging op je computer dankzij AVG Ultimate 2021

Meer beveiliging en meer prestaties combineert de populaire software AVG Ultimate 2021. Het programma overtuigt met een grote verscheidenheid aan hulpmiddelen, zeer gemakkelijke bediening en compatibiliteit met verschillende systemen. Dus als je van veel voordelen profiteert maar niet altijd verschillende programma's tegelijk wilt installeren en gebruiken, is AVG Ultimate 2021 beslist een heel goede keuze. Doe er nu je voordeel mee en koop de gewenste versie bij BestSoftware, waar je de benodigde sleutel tegen aantrekkelijke prijzen en binnen korte tijd ontvangt.

Profiteer van maximale beveiliging dankzij de jarenlange ervaring van de fabrikant AVG

De fabrikant AVG is al vele jaren beschikbaar voor gebruikers en overtuigt met geavanceerde beveiligings- en afstemmingssoftware. AVG Ultimate 2021 is een van de meest uitgebreid uitgeruste en daardoor populaire programma's, dat maximale beveiliging door basisbescherming op het werk combineert met moderne technologie en de talrijke mogelijkheden voor PC optimalisatie in een aantrekkelijk totaalpakket.

Zodat de talrijke en uiteenlopende bedreigingen van malware, Trojaanse paarden en co. Zodat de talrijke en gevarieerde bedreigingen van malware, Trojaanse paarden en dergelijke niet langer een gevaar voor je vormen in het dagelijks leven, profiteer je van krachtige dreigingsdetectie wanneer je AVG Ultimate 2021 gebruikt. Vertrouw op een virusscanner die op de nieuwste technologie is gebaseerd en uitstekend met alle huidige bedreigingen omgaat. Bijvoorbeeld, als je een website met kwaadaardige code probeert te openen en te gebruiken, blokkeert de software de kwaadaardige bestanden onmiddellijk en verplaatst ze dan naar een beveiligd gebied. Je hebt dan de mogelijkheid om deze bestanden en bedreigingen volledig van je computer te verwijderen. Dit betekent dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over de beveiliging van je PC. De uitgebreide en bijgewerkte databanken zijn erg praktisch. Dankzij deze detecteert AVG Ultimate 2021 alle veel voorkomende en ook nieuwe bedreigingen in real time en zorgt voor maximale beveiliging.

Behalve op de bijgewerkte databases vertrouwt AVG Ultimate 2021 ook op de cloud en gebruikt het moderne technologie om zelfs complexe bedreigingen binnen korte tijd te detecteren. Maak je dus geen zorgen meer over brute force aanvallen of exploits, maar gebruik de moderne technologie zonder enig risico.

Als het gaat om het onderwerp beveiliging bij het gebruik van moderne technologie, biedt AVG Ultimate 2021 veel meer functies en mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld vertrouwen op praktische bescherming tegen ransomware. Je staat ook aan de absoluut veilige kant als het om online bankieren gaat. De software voorkomt bijvoorbeeld niet alleen dat je nep-websites bezoekt, maar laat je alleen echte portals en opties gebruiken. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over gekaapte microfoons en webcams wanneer je AVG Ultimate 2021 gebruikt. De software beschermt de bijbehorende hardware tegen ongeoorloofde toegang en beschermt zo je privacy nog meer.

Als gebruiker kun je ook rekenen op de praktische afstemmingscomponenten

Als de prestaties van je computer in de loop van de maanden en jaren achteruit gaan, is dat niet noodzakelijk te wijten aan verouderde hardware. Ook de tand des tijds drukt zijn stempel op het systeem en zorgt ervoor dat het starten van programma's of kopieerprocessen aanmerkelijk langer duren. Als aanvulling op maximale beveiliging bevat de AVG Ultimate 2021 software vele functies waarmee je de prestaties weer aanzienlijk kunt verhogen.

Als gebruiker profiteer je bijvoorbeeld van browser- en geheugenoptimalisatie. Naarmate het gebruik toeneemt, stapelen zich allerlei bestanden op die niet meer nodig zijn. Deze vertragen het systeem aanzienlijk en zorgen ervoor dat de harde schijven niet op volle capaciteit kunnen werken. Hoe voller de harde schijven, hoe trager de lees- en schrijfsnelheden. Regelmatige optimalisatie is dan ook belangrijk. De AVG Ultimate 2021 software zoekt de bestanden en overblijfselen die niet meer nodig zijn en kan ze met één enkele handeling verwijderen. Dit maakt meer opslagruimte vrij en verhoogt tegelijk de prestaties meer dan aanzienlijk. Je kunt ook vertrouwen op een praktische start-optimaliseerder als je vertrouwt op de mogelijkheden van de AVG Ultimate 2021 software. Het programma doorzoekt de Auto-Start map, die de snelkoppelingen bevat naar de diensten die bij het opstarten van het systeem geopend en gestart worden. Ook hier stapelen zich veel bestanden en programma's op die niet noodzakelijk direct gestart hoeven te worden. Door de map op te ruimen en veel programma's te deselecteren, zal het hele systeem veel sneller opstarten en weer goed werken.

Ontbrekende updates, oude installaties of defecte stuurprogramma's zijn echter vaak verantwoordelijk voor veel problemen of slechte prestaties. Daarom is ook hier een goede verzorging van het systeem nodig, en het programma AVG Ultimate 2021 zorgt hier ook voor. Met de bijbehorende functie neemt de software dan alle installaties en handtekeningen onder de loep, om snel overeenkomstige fouten en zwakke punten te vinden. De oplossing van AVG zoekt de nieuwste updates voor de geïnstalleerde programma's en presenteert de bijbehorende opties in een praktisch overzicht voor je. Je kunt dan de bijbehorende updates direct en automatisch installeren om van de volledige prestaties van je computer te profiteren.

Een van de grote sterke punten van AVG Ultimate 2021, vooral op het gebied van tuning, is de zeer eenvoudige bediening. Want als je als gebruiker jezelf eigenlijk niet vertrouwt om het systeem te optimaliseren, is het gebruik van de afzonderlijke functies en opties toch geen enkel probleem. Na succesvolle installatie op je eigen harde schijf, kun je het programma direct starten. Laat dan het programma de meeste taken direct afhandelen; je hoeft je bijvoorbeeld geen zorgen te maken over veel instellingen bij de eenvoudige optimalisatie. Natuurlijk kun je ook zelf door de instellingen gaan en de opties meer individueel gebruiken, maar dit is geen must. De software AVG Ultimate 2021 is een heel goede keuze, vooral voor beginnende en onervaren gebruikers, en mag op geen enkele moderne computer ontbreken. Voor de aankoop van de goedkope licentie staan we hier bij BestSoftware tot je beschikking en kijken uit naar je aankoop.

Gebruik de hulpmiddelen van AVG Ultimate 2021 op veel verschillende apparaten

Als je ook een gebruiker bent die in het dagelijks leven op veel verschillende eindapparaten vertrouwt om nog efficiënter te werken, maak je met AVG Ultimate 2021 een heel goede keuze. Natuurlijk profiteer je van de bekwame ondersteuning van veel verschillende toestellen en talrijke platforms. In principe staat niets het gebruik van de software onder een huidig Windows besturingssysteem in de weg. Maak dus gerust gebruik van de talrijke hulpmiddelen bij Windows 10 of Windows 11 uitgebreid en zonder beperking.

Maar met de juiste software staat ook niets het mobiele gebruik in de weg. Je kunt bijvoorbeeld een handige app op je smartphone of tablet gebruiken bij de aankoop van de licentie. Je vindt de respectievelijke aanbiedingen in de Google PlayStore en de Apple AppStore. Installeer de apps in een paar stappen op je toestellen en vertrouw niet alleen op uitgebreide bescherming, maar ook op vele andere functies. Je kunt bijvoorbeeld individuele batterijprofielen aanmaken voor extensief gebruik, of je smartphone en tablet op afstand vergrendelen als je ze verliest. Je kunt ook afzonderlijke apps blokkeren of het hele geheugen scannen om bestaande bedreigingen te vinden en ze onmiddellijk te elimineren.

Je kunt goedkope licenties voor AVG Ultimate 2021 krijgen in de BestSoftware online winkel

In de BestSoftware online winkel heb je als gebruiker direct toegang tot de gunstige en aantrekkelijke aanbiedingen rond de licenties van AVG Ultimate 2021. Zo profiteer je tegen zeer lage kosten van de talrijke hulpmiddelen en de uitgebreide mogelijkheden die het populaire programma je biedt. Je bent van harte welkom om op je gemak rond te kijken en te profiteren van de talrijke voordelen die onze online winkel je biedt. We hebben niet alleen AVG Ultimate 2021 voor je in ons aanbod, maar ook, bijvoorbeeld AVG TuneUp 2021 of de populaire beveiligingssoftware AVG Internet Security 2021. In onze winkel blijven geen wensen onvervuld en je ontvangt je softwarelicentie per e-mail binnen maximaal 30 minuten. Natuurlijk helpen we je bij alle vragen of problemen die zich kunnen voordoen met de beste service. Schrijf ons in dit geval bijvoorbeeld een korte e-mail, bel ons op de hotline of gebruik de live chat voor een rechtstreeks gesprek met een deskundige. We kijken uit naar je aankoop en helpen je graag.

Belangrijk ! 

1 apparaatversies alleen geldig voor Windows systemen

3 apparaten, 5 apparaten en 10 apparaten Multi Device, geldig voor MacOS, Windows, Tablet en Mobiele Apparaten

Verdere links naar "AVG Ultimate 2021 | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "AVG Ultimate 2021 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "AVG Ultimate 2021 | Windows"
AVG Ultimate 2022 | Windows / Mac AVG Ultimate 2022 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
Avast Ultimate Suite 2022 Avast Ultimate Suite 2022
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 10,90 * € 19,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
€ 59,90 * € 99,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
€ 44,90 * € 75,90 *
AVG Driver Updater AVG Driver Updater
€ 25,90 * € 39,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 11,90 * € 24,90 *
AVG TuneUp 2022 | Windows / Mac AVG TuneUp 2022 | Windows / Mac
vanaf € 10,90 * € 19,90 *
AVG Ultimate 2021 | Mac AVG Ultimate 2021 | Mac
€ 21,90 * € 34,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 18,90 * € 34,90 *
O&O Defrag 24 Pro | Windows O&O Defrag 24 Pro | Windows
€ 39,90 * € 49,90 *
NIEUW
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
€ 89,90 * € 149,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
€ 61,90 * € 99,90 *
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 10,90 * € 19,90 *
Laatst bekeken