• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

AVG Ultimate 2021 | Mac

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "AVG Ultimate 2021 | Mac"

Koop AVG Ultimate 2021 Mac en werk veiliger en effectiever

De AVG Ultimate 2021 Mac software belooft je meer prestaties en aanzienlijk meer beveiliging tegelijk. Het aanbod overtuigt met veel mogelijkheden en mogelijkheden voor uitgebreid werk op de Mac computer. Door optimalisatie, speciaal voor dit gebied en deze technologie, gebruik je het programma met veel verschillende hulpmiddelen. De fabrikant AVG combineert verschillende functies in deze oplossing en creëert zo een bijzonder aantrekkelijk totaalpakket. Profiteer van de talrijke mogelijkheden en koop de juiste licentie voor AVG Ultimate 2021 Mac nu bij ons in de BestSoftware online winkel, hier profiteer je van aantrekkelijke voorwaarden en mogelijkheden.

Werk veilig en surf met extra bescherming met AVG Ultimate 2021 Mac

Hoewel Mac computers nog steeds ontworpen zijn om gebruikers veilig te houden, zijn de gevaren en bedreigingen de laatste jaren sterk toegenomen. Criminelen hebben zich de laatste jaren steeds meer op dit gebied gericht. Pishing pogingen, nep websites of zelfs de klassieke virussen en Trojaanse paarden staan klaar en proberen via verschillende wegen op de computer te komen. Om deze gevaren te voorkomen is de software AVG Ultimate 2021 Mac uitgerust met een krachtige virusscanner. Het houdt alle activiteiten op je computer in de gaten en detecteert dreigende gevaren snel en onmiddellijk.

De moderne technologie en krachtige virusscanner en bijgewerkte databases laten vrijwel niets te wensen over bij het gebruik van AVG Ultimate 2021 Mac. Het programma herkent zelfs complexe gevaren onmiddellijk en kan direct reageren. Als je bijvoorbeeld een gevaarlijke link uit een bericht probeert te openen, wordt deze poging onmiddellijk geblokkeerd. Hetzelfde geldt voor een download van een schadelijk bestand. Als je het van Internet probeert te downloaden, detecteert AVG Ultimate 2021 Mac zo'n poging met gemak en verplaatst de gevaarlijke bestanden onmiddellijk naar een veilige quarantaine-zone. Hier kunnen ze geen schade meer aanrichten en is je computer absoluut veilig. Natuurlijk krijg je onmiddellijk een melding en kun je snel dienovereenkomstig reageren. Gebruik dan de moderne technologie om de gevaarlijke bestanden eindelijk te wissen of een vals alarm te melden. In dit geval is het overbrengen van het potentiële gevaar van het quarantaine gebied naar de gewone harde schijf geen enkel probleem.

De beschermingsfuncties van AVG Ultimate 2021 Mac gaan echter veel verder. Als je bijvoorbeeld graag in de bekende online winkels surft en het praktische online bankieren gebruikt, profiteer je van de geïntegreerde betalingsbescherming. Dit zorgt ervoor dat de nu talrijke valse websites geen kans meer maken als het erom gaat je gegevens af te tappen tijdens het online bankieren. Als de misdadigers je naar een overeenkomstige pagina proberen te lokken, stopt de software AVG Ultimate 2021 Mac deze poging onmiddellijk en beschermt je zo effectief. Je gevoelige gegevens zijn altijd aan de veilige kant met speciale ransomware bescherming. Vertrouw op een extra beschermingslaag, dankzij welke de talrijke bedreigingen geen kans meer maken. Tenslotte hoef je je geen zorgen meer te maken over de webcam of zelfs de microfoon, AVG Ultimate 2021 Mac is beschikbaar voor de bijbehorende bescherming. Dit verhindert ongeoorloofde toegang tot deze componenten en verhoogt opnieuw aanzienlijk het veiligheidsniveau tijdens het dagelijkse werk.

Zelfs op mobiele apparaten ben je effectief beschermd met AVG Ultimate 2021 Mac

Je werkt ongetwijfeld niet meer alleen met de klassieke desktop computer, maar ook met veel andere eindtoestellen. Daarom is het ook belangrijk om op deze toestellen de juiste bescherming met moderne software te hebben. In dit geval kun je vertrouwen op AVG Ultimate 2021 Mac. Met de juiste licentie is het programma ook beschikbaar voor meerdere toestellen en kan het dus individueel gebruikt worden. Neem de praktische meervoudige licentie voor AVG Ultimate 2021 Mac om je notebook, smartphone of tablet volledig beveiligd te gebruiken en te profiteren van een software met veel verschillende functies.

AVG Ultimate 2021 Mac software combineert veel verschillende mogelijkheden en functies

Natuurlijk is de software AVG Ultimate 2021 Mac in de eerste plaats ontworpen om je computer maximaal te beveiligen, maar vele andere functies zijn ook vrij beschikbaar. Gebruik bijvoorbeeld de geïntegreerde hulpmiddelen voor meer prestaties op je Mac. Om dit te doen zoekt AVG Ultimate 2021 Mac naar bestanden die niet meer nodig zijn en gaat de diepte in. Niet alleen eenvoudige downloads of overbodige programma's worden met het praktische programma heel snel gevonden, hetzelfde geldt voor duplicaten of kopieën van documenten. AVG Ultimate 2021 Mac neemt zelfs je fotobibliotheek onder de loep en gebruikt daarvoor kunstmatige intelligentie. Het programma gebruikt deze om dubbele opnamen te zoeken of opnamen van een zeer slechte kwaliteit die niet gebruikt kunnen worden door bijvoorbeeld overbelichting. De intelligente technologie van de software van AVG vindt de overeenkomstige bestanden en verwijdert ze indien nodig met een paar eenvoudige stappen. Het programma neemt ook de opstartmap onder de loep en ruimt die op om de prestaties van de computer aanzienlijk te verhogen. Als je Mac updates mist voor veelgebruikte programma's, vindt de AVG Ultimate 2021 Mac software snel de hiaten en helpt je ze te herstellen.

Als je AVG Ultimate 2021 Mac ook op mobiele apparaten gebruikt en de praktische oplossingen in het dagelijks leven gebruikt, profiteer je ook van extra hulpmiddelen. Dit geldt bijvoorbeeld voor een app-vergrendeling of ook voor een antidiefstalfunctie. Als je ooit je mobiele apparaat verliest, kun je het gemakkelijk op afstand vergrendelen dankzij AVG Ultimate 2021 Mac. Dit betekent dat onbevoegden geen toegang hebben tot de bestanden of inhoud en dat je je hierover geen zorgen meer hoeft te maken. Je ontvangt tijdens de duur van de licentie ook regelmatig updates voor AVG Ultimate 2021 Mac, zowel voor beveiliging als voor functies.

Koop nu voor een geweldige prijs licenties voor AVG Ultimate 2021 Mac en profiteer van de uitgebreide reeks functies

Profiteer van de vele verschillende functies en mogelijkheden door nu een licentie voor AVG Ultimate 2021 Mac voor een speciale prijs bij ons te kopen. Natuurlijk overtuigen we je als gebruiker met gunstige prijzen voor je sleutels, waarmee je dan AVG Ultimate 2021 Mac zonder beperkingen kunt gebruiken. Bovendien overtuigen we je met aantrekkelijke verdere voordelen, zoals een bijzonder snelle levering binnen maximaal 30 minuten na je bestelling. Je kunt ook profiteren van de vele aanbiedingen van AVG en bijvoorbeeld AVG Internet Security 2021 Mac of AVG TuneUp 2021 Mac kopen als je op de afzonderlijke componenten wilt vertrouwen. Als je ook een huidige Windows computer gebruikt, is dit ook geen probleem. In dit geval vind je AVG TuneUp 2021, AVG Ultimate 2021 of AVG Internet Security 2021 voor Windows in onze BestSoftware online winkel. Bestel nu bij ons, we kijken uit naar je bezoek.

Systeemvereisten - AVG Ultimate 2021 Mac
Processor Intel-gebaseerde Mac computer met 64-bit processor, Apple Silicon Macs met M1 chips
Besturingssystemen    OSX 10.11 El Captain of hoger
Geheugen 2 GB RAM
Harde schijf ruimte 500 MB
Schermresolutie minstens 1024 x 768 pixels
(meer gedetailleerde informatie kan verkregen worden bij de fabrikant)

 

Belangrijk ! 

1 apparaatversies alleen geldig voor Windows systemen

3 apparaten, 5 apparaten en 10 apparaten Multi Device, geldig voor MacOS, Windows, Tablet en Mobiele Apparaten

Verdere links naar "AVG Ultimate 2021 | Mac"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "AVG Ultimate 2021 | Mac"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "AVG Ultimate 2021 | Mac"
Malwarebytes Premium 2023 | MAC Malwarebytes Premium 2023 | MAC
vanaf € 29,90 * € 44,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 9,90 * € 24,90 *
G Data Antivirus voor Mac 2023 G Data Antivirus voor Mac 2023
vanaf € 39,90 * € 49,90 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 18,90 * € 25,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2023 Kaspersky Anti-Virus 2023
vanaf € 13,90 * € 21,90 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 21,90 * € 29,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 9,90 * € 20,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2022 Kaspersky Anti-Virus 2022
vanaf € 13,90 * € 21,90 *
Watchdog Anti-Malware | Windows Watchdog Anti-Malware | Windows
vanaf € 11,90 * € 29,90 *
Malwarebytes Premium 2023 | Windows Malwarebytes Premium 2023 | Windows
vanaf € 29,90 * € 44,90 *
G DATA Antivirus 2021 | Downloaden G DATA Antivirus 2021 | Downloaden
vanaf € 15,90 * € 18,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2021 Kaspersky Anti-Virus 2021
€ 11,90 * € 18,90 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 21,90 * € 29,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
Kaspersky Standaard 2023 Kaspersky Standaard 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
TIP!
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
Avast Internet Security 2022 | Windows Avast Internet Security 2022 | Windows
vanaf € 14,90 * € 20,41 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 18,90 * € 34,90 *
Laatst bekeken