• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
AVG TuneUp 2022 | Windows / Mac

AVG TuneUp 2022 | Windows / Mac 1 Apparaat 1 jaar

€ 10,90 * € 19,90 * (45,23% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 118 keer verkocht
  • BS-11171
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • 1 jaar
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en)

Jaar (jaren)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "AVG TuneUp 2022 | Windows / Mac"

Koop de AVG TuneUp 2022 software bij BestSoftware voor aanzienlijk betere prestaties

Als je merkt dat je PC na verloop van tijd steeds trager wordt, moet je passende maatregelen nemen om de prestaties weer te verhogen. Dankzij de moderne software AVG TuneUp 2022 hoef je niet langer vertrouwd te zijn met de functies en boordgereedschappen van Windows en andere apparaten. In plaats daarvan kun je het programma de komende optimalisatie direct laten verzorgen. Bij ons krijg je je licentie voor AVG TuneUp 2022 tegen aantrekkelijke voorwaarden en als klant hoef je het ook niet te stellen zonder de beste klantenservice via live chat, per e-mail of aan de telefoon. We kijken uit naar je aankoop.

Prestaties als op de eerste dag dankzij de talrijke functies van de software AVG TuneUp 2022

Of het nu op een oude computer is die in de loop der tijd trager is geworden of op de nieuwe computer die je net gekocht hebt, de AVG TuneUp 2022 software belooft je in alle gevallen aanzienlijk betere prestaties voor dagelijks gebruik. Dit is vooral te danken aan de moderne technologieën en de talrijke functies die je onmiddellijk na aankoop en na eenvoudige activering ter beschikking staan.

Om de reactiesnelheid op de computer aanzienlijk te verhogen, pakt de AVG TuneUp 2022 software een bekend en vaak voorkomend zwak punt aan: De harde schijf. Want in de loop van maanden of zelfs jaren van regelmatig gebruik stapelen zich er veel verschillende bestanden en onnodige programma's op. In het algemeen geldt: hoe voller de harde schijf, hoe geringer de prestaties. Het kan dus de moeite waard zijn om met deze acties opslagruimte vrij te maken en de reactiesnelheid van de computer duidelijk te verhogen. Om de bestanden en programma's te vinden die niet meer nodig zijn, doorzoekt het programma AVG TuneUp 2022 onafhankelijk de aangesloten harde schijven en gegevensdragers. Je krijgt dan een overzicht van de mogelijke optimalisaties, dat je dan kunt gebruiken om te beslissen of je de bestanden echt wilt verwijderen. Je kunt ook handmatig de bestanden selecteren die je wilt bewaren. Behalve de verbeterde prestaties profiteer je ook van een ander groot voordeel bij het wissen met de software AVG TuneUp 2022. Omdat ook de tijdelijke bestanden uit de browser verwijderd worden, bijvoorbeeld de cookies of cache bestanden, bescherm je je gegevens bijzonder effectief en hoef je je geen zorgen meer te maken over bijvoorbeeld tracking.

Een soortgelijke strategie wordt ook gevolgd door de uninstaller, die een integraal onderdeel is van AVG TuneUp 2022. Want in de loop van de tijd stapelen zich op de computer veel programma's op die vaak niet eens bewust geïnstalleerd zijn. Zogenaamde bloatware of junk programma's nemen niet alleen ruimte in op de harde schijf, maar werken vaak ook op de achtergrond en zijn daarom ongewenst. De software AVG TuneUp 2022 vindt de ongewenste kandidaten, toont ze je en stelt je in staat ze snel en gemakkelijk te verwijderen.

Een andere reden voor slechte prestaties op je eigen computer zijn vaak ontbrekende of verouderde stuurprogramma's, en ook een gebrek aan updates van de geïnstalleerde software. Vooral met het oog op het grote aantal installaties raken veel gebruikers het spoor bijster en lukt het zoeken naar geschikte updates niet altijd automatisch. Daarom wordt voor dit probleem de software AVG TuneUp 2022 aanbevolen. Het programma gaat helemaal zelf op zoek naar oude stuurprogramma's of updates, doorzoekt de uitgebreide databanken op de juiste upgrades en stelt ze je ter beschikking. Met slechts één klik kun je alle programma's laten bijwerken, wat de prestaties verhoogt en tegelijk de beveiliging van de computer aanzienlijk verhoogt.

Vertrouw op de bijzonder eenvoudige en duidelijke bediening van de software AVG TuneUp 2022

Het programma AVG TuneUp 2022 is duidelijk gericht op beginners, hoewel de talrijke hulpmiddelen zelfs voor gevorderde gebruikers een goede keuze zijn. De interface is echter ook zo ontworpen dat hij dienovereenkomstig eenvoudig te gebruiken is. Met het intuïtieve concept kun je meteen alle nodige knoppen vinden. Bovendien doet het programma het meeste werk helemaal voor je; je hoeft alleen maar met een eenvoudige klik de bijbehorende acties te starten. De praktische optimalisatie door AVG TuneUp 2022 verloopt dus vrijwel op de achtergrond, terwijl je gewoon kunt doorwerken. Als je je computer of notebook regelmatig wilt verbeteren en krachtiger wilt maken, hoef je ook hierin niet veel tijd te investeren dankzij AVG TuneUp 2022. Het programma geeft je een automatische onderhoudsbeurt of controle van de computer. In een paar stappen kun je bijvoorbeeld instellen dat het minstens om de zeven dagen moet draaien. Dienovereenkomstig sta je dan aan de absoluut veilige kant en is je computer altijd bijzonder efficiënt.

Veel bijzonder belangrijke functies die de prestaties van de computer aanzienlijk kunnen versnellen werken ook volledig automatisch en zijn dus niet afhankelijk van de medewerking van de gebruiker. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor de praktische slaapstand. Dit is al bekend uit eerdere versies, overtuigt door zijn effectieve toepassing en is voor AVG TuneUp 2022 opnieuw ingrijpend herzien. Het basisprincipe achter deze functie is eenvoudig: zelfs als je de meeste programma's op dit moment niet gebruikt, blijven ze op de achtergrond doorwerken en belasten ze het werkgeheugen of de processor. Dienovereenkomstig pauzeert de AVG TuneUp 2022 software de programma's die niet nodig zijn, d.w.z. zet ze direct in slaapstand. Hier nemen ze beduidend minder stroom op en kan de hele computer weer veel sneller werken. Zodra je het betreffende programma weer nodig hebt, staat het natuurlijk weer met volle werking tot je beschikking.

Met de juiste licentie kun je AVG TuneUp 2022 op alle verschillende apparaten gebruiken

De software AVG TuneUp 2022 is in de eerste plaats ontworpen voor gebruik met de huidige Windows besturingssystemen, en dit is waar het de meeste van zijn sterke punten kan laten zien. Tegelijk profiteer je van optimale ondersteuning voor de nieuwste Windows versies, dus niets staat je in de weg om het programma te gebruiken op Windows 10 of Windows 11. Je kunt vertrouwen op optimale compatibiliteit met alle vernieuwingen, die ook rechtstreeks door de fabrikant gegarandeerd wordt met behulp van regelmatige updates.

Kies je echter voor een multi-licentie met 3, 5 of 10 sleutels, dan profiteer je van ondersteuning voor veel meer systemen, toestellen en platforms. In dit geval kun je de praktische hulpmiddelen van de AVG TuneUp 2022 software ook gebruiken op een computer met macOS of zelfs op mobiele apparaten. Want je kunt je ook verzekeren van aanzienlijk betere prestaties op je smartphone of tablet als je vertrouwt op de nieuwste versie van AVG TuneUp 2022. Natuurlijk profiteer je ook van bijzonder gunstige voorwaarden als je kiest voor een van de populaire meervoudige licenties.

Tussen haakjes: Je bent welkom om zelf, zonder verplichting, de aantrekkelijke mogelijkheden en de zeer eenvoudige bediening te zien die AVG TuneUp 2022 je ex works biedt. Want hiervoor is een gratis proefversie beschikbaar, die je zonder risico kunt downloaden en op je computer installeren. Als je dan besluit het te blijven gebruiken, kun je natuurlijk een goedkope licentie direct van ons kopenin de BestSoftware online shop.

Bespaar veel geld met een eenvoudige aankoop van de AVG TuneUp 2022 software in onze online winkel

De aanschaf van de benodigde licentie voor de AVG TuneUp 2022 software hoeft niet duur te zijn. Je kunt het programma voor een bijzonder lage prijs van ons krijgen in de BestSoftware online winkel en tegelijk profiteren van een enorm lage uitgave. Kies eenvoudig de gewenste reikwijdte van je licentie met een paar muisklikken, verwerk de bestelling en profiteer van een bijzonder snelle levering van de sleutel binnen slechts 30 minuten per e-mail. Als je niet alleen effectief en snel met je computer wilt werken, maar ook veel belang hecht aan maximale beveiliging, raden we je ook aan te grijpen naar AVG Ultimate Security 2022 met zijn vele mogelijkheden en uitgebreide uitrusting. Je kunt de tuningsoftware ook combineren met AVG Internet Security 2022, de betaalbare en effectieve instapoplossing voor maximale beveiliging bij het gebruik van je computer. Blader dus gerust door ons aantrekkelijke assortiment en bestel ook AVG Ultimate 2022 voor Mac of AVG TuneUp 2022 voor Mac om van de voordelen van de software op alle verschillende platforms te genieten.

Systeemeisen - AVG TuneUp 2022 Windows
Processor 1 gigahertz (GHz) of snellere, 32-bit (x86) of 64-bit (x64) processor
Besturingssystemen   

Windows 11, Windows 10, Windows 8/8.1 en Windows 7

RAM Minstens 1 GB RAM
Harde schijf ruimte  Minstens 1 GB beschikbare schijfruimte
Scherm Minstens 1024 * 768 pixels
Voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met de fabrikant.

 

Belangrijk ! 

1 apparaatversies alleen geldig voor Windows systemen

3 apparaten, 5 apparaten en 10 apparaten Multi Device, geldig voor MacOS, Windows, Tablet en Mobiele Apparaten

Verdere links naar "AVG TuneUp 2022 | Windows / Mac"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "AVG TuneUp 2022 | Windows / Mac"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "AVG TuneUp 2022 | Windows / Mac"
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 10,90 * € 19,90 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 11,90 * € 24,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 24,90 * € 49,90 *
Parallels Desktop 18 Standard für MAC Parallels Desktop 18 Standard für MAC
vanaf € 74,90 * € 99,90 *
Ashampoo ZIP Pro 4 | Windows Ashampoo ZIP Pro 4 | Windows
€ 24,90 * € 39,90 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
Acronis Cyber Protect Home Office Advanced Acronis Cyber Protect Home Office Advanced
vanaf € 99,90 * € 119,90 *
TIP!
WinZip 27 Pro WinZip 27 Pro
€ 64,90 * € 74,90 *
AVG Ultimate 2022 | Windows / Mac AVG Ultimate 2022 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 24,90 * € 69,90 *
Parallels Desktop 17 Pro voor MAC Parallels Desktop 17 Pro voor MAC
€ 129,90 * € 174,90 *
Groupy | Windows Groupy | Windows
€ 18,90 * € 29,90 *
Start 10 | Windows Start 10 | Windows
€ 25,90 * € 39,78 *
Ashampoo Backup Pro 15 Ashampoo Backup Pro 15
€ 24,90 * € 49,99 *
CorelDRAW Graphics Suite 2021 CorelDRAW Graphics Suite 2021
vanaf € 439,90 * € 699,90 *
Laatst bekeken