• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
AVG TuneUp 2021 | Mac

AVG TuneUp 2021 | Mac

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "AVG TuneUp 2021 | Mac"

Koop AVG TuneUp 2021 Mac en verbeter de prestaties van je Mac aanzienlijk

Heb je wel eens nagedacht over de prestaties van je Mac computer? Hoewel ze niet zo kwetsbaar zijn als vergelijkbare Windows computers, dankzij moderne technologieën en talrijke mogelijkheden, nemen ook de prestaties van deze computers af naarmate ze weken of maanden intensief gebruikt worden. Daarom biedt de bekende fabrikant AVG een aantrekkelijke oplossing met de software AVG TuneUp 2021 Mac, waarmee je kunt zorgen voor meer prestaties en een werking als op de eerste dag. Je kunt de benodigde vergunning voor uitgebreid gebruik over een periode van 365 dagen voor een lage prijs in onze online winkel verkrijgen. Bestel nu in een paar stappen en profiteer van de aantrekkelijke voordelen.

Meer schijfruimte en betere prestaties met de hulpmiddelen van AVG TuneUp 2021 Mac

Een van de belangrijkste redenen voor een traag systeem zijn onnodige bestanden die zich ophopen op de harde schijf van de Mac. Dit geldt ook voor computers met moderne SSD's. Hoewel deze over het algemeen overtuigen met een veel betere prestatie en een zeer hoge lees- en schrijfsnelheid, nemen ook hier de prestaties in de loop van de maanden sterk af. Dit is vooral het geval als de Mac intensief gebruikt wordt met veel lees- en schrijfbewerkingen. Hoe voller de SSD of HDD met gegevens zijn, hoe slechter de prestaties op de Mac uiteindelijk uitvallen.

Dit is precies waar de AVG TuneUp 2021 Mac software om de hoek komt kijken. Het zorgt voor betere prestaties op de Mac door de geïnstalleerde harde schijven of SSD's op te schonen. De bedoeling is om opslagruimte vrij te maken. Om dit te doen neemt het programma je Mac onder de loep en zoekt op verschillende plaatsen naar bestanden of restjes die niet meer nodig zijn. Zo kun je er bijvoorbeeld op vertrouwen dat AVG TuneUp 2021 Mac tijdelijke bestanden en browser caches opspoort. Natuurlijk kijkt het programma ook heel zorgvuldig in de prullenbak en logbestanden en vindt hier de relevante informatie die niet meer gebruikt wordt. Zelfs lang vergeten downloads die al vele weken in de betreffende map staan hoeven natuurlijk niet langer onnodige ruimte op de harde schijf in te nemen en het systeem te vertragen. Dienovereenkomstig vallen ook deze bestanden onder de radar van de software AVG TuneUp 2021 Mac en worden ze met de juiste acties veilig en effectief verwijderd.

Want AVG TuneUp 2021 Mac zoekt niet alleen naar de bestanden en informatie op de computer die niet meer nodig zijn, maar stelt je ook in staat het bijbehorende probleem op de Mac te verhelpen. Met weinig moeite en binnen een paar seconden zijn de overeenkomstige bestanden van de computer verdwenen en neemt de prestatie weer aanzienlijk toe. Maar de software AVG TuneUp 2021 Mac vindt ook met het grootste gemak complexe inhoud die veel ruimte op de harde schijf of SSD inneemt. De bekende oplossing van de firma zoekt bijvoorbeeld ook naar duplicaten, die meestal geen zin hebben maar wel veel opslagruimte innemen. Video's, foto's of downloads worden vaak in meerdere exemplaren gevonden. Hetzelfde geldt voor fotoverzamelingen. Of het nu is door er een back-up van te maken in de cloud of door ze uit gewoonte over te zetten, de meeste gebruikers zetten alle foto's van camera's of smartphones in hun geheel over naar de Mac zonder ze eerst te sorteren. Hier kun je vaak foto's vinden die je niet meer nodig hebt, bijvoorbeeld omdat ze te weinig belicht zijn. De AVG TuneUp 2021 Mac software heeft een AI functie die deze beelden nader bekijkt en opnamen verwijdert die niet meer nodig zijn. Bij continu-opnamen of meerdere foto's met hetzelfde motief bijvoorbeeld, zoekt het programma de beste variant en maakt het wissen van de andere kopieën mogelijk. Vooral met het oog op de hoge resoluties en de navenant grote bestanden, is deze stap beslist de moeite waard en geeft je aanzienlijk meer prestaties op de Mac.

Als gebruiker profiteer je van een bijzonder eenvoudige en doeltreffende bediening van alle functies

De software AVG TuneUp 2021 Mac is speciaal ontworpen voor gebruik op Mac computers in de privé-sector. Geschikte werking speelt een centrale rol op dit gebied. Vooral beginners grijpen naar het aantrekkelijke totaalpakket van de software en vertrouwen op de verschillende mogelijkheden. De fabrikant AVG besteedt aandacht aan een intuïtieve en eenvoudige bediening, wat ook voor beginners een heel goede keuze is. Je kunt erop rekenen dat je in een paar stappen alle knoppen en de nodige opties vindt.

Toch behoud je altijd de volledige controle over de software AVG TuneUp 2021 Mac. Zo zijn er na de eerste start van het programma in totaal vier mogelijkheden waarmee je het programma moet doorzoeken naar bestanden die niet meer nodig zijn. Of het nu gaat om tijdelijke bestanden, duplicaten of het gebruik van AI, je bent vrij om te kiezen welke taken je AVG TuneUp 2021 Mac wilt laten uitvoeren. De eenvoudige bediening maakt het bijzonder gemakkelijk in het gebruik en raadt vooral regelmatig gebruik aan om keer op keer een maximale prestatie op je Mac te garanderen.

Kies de juiste AVG TuneUp 2021 Mac licentie voor je komende aankoop

Als je nieuwe prestaties wilt halen uit de software AVG TuneUp 2021 Mac, moet je de juiste licentie kiezen. Dit zijn over het algemeen runtime licenties met de mogelijkheid om het programma gedurende een jaar te gebruiken. Met behulp van de bijgeleverde sleutel activeer je de oplossing van AVG en heb je daarna 365 dagen lang toegang tot alle functies. Tegelijk belooft de fabrikant tijdens de looptijd een bijgewerkte softwareversie, die nog steeds gebruikt kan worden na het updaten van bijvoorbeeld macOS. Het kan ook raadzaam zijn om een meervoudige licentie te kopen. Hiermee bespaar je geld en kun je verschillende apparaten tegelijk weer aan de praat krijgen met de aantrekkelijke voordelen van AVG TuneUp 2021 Mac. Deze meervoudige licentie voor het praktische programma is vooral de moeite waard bij het gebruik van meerdere apparaten in het dagelijks leven, bijvoorbeeld in een groot huishouden of bij gecombineerd gebruik van een vaste en mobiele computer.

Lage prijzen voor de AVG TuneUp 2021 Mac software staan je hier bij BestSoftware te wachten

Je hoeft niet per se veel geld uit te geven voor de handige software AVG TuneUp 2021 Mac en meer prestaties op je Mac. Vooral met een eenvoudige aankoop hier bij BestSoftware profiteer je van aantrekkelijke voorwaarden en krijg je de licentie voor een bijzonder lage prijs. Natuurlijk inspireren we je ook met andere voordelen, zoals zeer snelle levering per e-mail. Levering per e-mail duurt maximaal slechts 30 minuten. Dus waarom zou je niet van deze gelegenheid gebruik maken en nu de populaire software van AVG kopen? Voor meer beveiliging en meer mogelijkheden op de Mac hebben we andere aanbiedingen, bijvoorbeeld AVG Internet Security 2021 voor Mac of ook AVG Ultimate 2021 voor Mac. Bij deze alternatieve oplossingen zorgen talrijke functies voor een hoge mate van veiligheid bij elk gebruik. Tegelijkertijd zijn ook de bijbehorende AVG producten voor Windows verkrijgbaar, die uitstekend werken onder Windows 10 of Windows 11, bijvoorbeeld.

 

Systeemvereisten - AVG TuneUp 2021 Mac
Besturingssystemen   

macOS 10.11 (El Capitan) of hoger

RAM Minstens 1 GB RAM
Harde schijf ruimte  Minstens 1 GB beschikbare schijfruimte
Scherm Minstens 1024 * 768 pixels
Voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met de fabrikant.

 

Belangrijk ! 

1 apparaatversies alleen geldig voor Windows systemen

3 apparaten, 5 apparaten en 10 apparaten Multi Device, geldig voor MacOS, Windows, Tablet en Mobiele Apparaten

Verdere links naar "AVG TuneUp 2021 | Mac"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "AVG TuneUp 2021 | Mac"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "AVG TuneUp 2021 | Mac"
O&O Defrag 24 Pro | Windows O&O Defrag 24 Pro | Windows
€ 39,90 * € 49,90 *
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 10,90 * € 19,90 *
Ashampoo ZIP Pro 4 | Windows Ashampoo ZIP Pro 4 | Windows
€ 24,90 * € 39,90 *
Groupy | Windows Groupy | Windows
€ 18,90 * € 29,90 *
Start 10 | Windows Start 10 | Windows
€ 25,90 * € 39,78 *
AVG Driver Updater AVG Driver Updater
€ 25,90 * € 39,90 *
Acronis Cyber Protect Home Office Advanced Acronis Cyber Protect Home Office Advanced
vanaf € 99,90 * € 119,90 *
TIP!
WinZip 27 Pro WinZip 27 Pro
€ 64,90 * € 74,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 24,90 * € 49,90 *
VMware Workstation 17 Pro VMware Workstation 17 Pro
€ 149,90 * € 279,90 *
Parallels Desktop 18 Pro für MAC Parallels Desktop 18 Pro für MAC
€ 89,90 * € 119,90 *
Parallels Desktop 18 Standard für MAC Parallels Desktop 18 Standard für MAC
vanaf € 74,90 * € 99,90 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 11,90 * € 24,90 *
Nero Platinum 365 | Windows Nero Platinum 365 | Windows
€ 29,90 * € 44,90 *
NIEUW
Parallels Desktop 17 Pro voor MAC Parallels Desktop 17 Pro voor MAC
€ 129,90 * € 174,90 *
Steganos Safe 22 | Windows Steganos Safe 22 | Windows
€ 21,90 * € 34,99 *
AOMEI Backupper WorkStation | Windows AOMEI Backupper WorkStation | Windows
vanaf € 39,90 * € 49,90 *
Ashampoo Foto Herstel | Windows Ashampoo Foto Herstel | Windows
€ 19,90 * € 39,90 *
Ashampoo Undeleter | Windows Ashampoo Undeleter | Windows
€ 12,90 * € 24,90 *
Ashampoo ZIP Pro 3 | Windows Ashampoo ZIP Pro 3 | Windows
€ 19,90 * € 39,90 *
Ashampoo Backup Pro 15 Ashampoo Backup Pro 15
€ 24,90 * € 49,99 *
Magix Spelbesturing | Windows Magix Spelbesturing | Windows
€ 25,90 * € 29,90 *
Laatst bekeken