• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
AVG TuneUp 2021 | Windows | Windows

AVG TuneUp 2021 | Windows | Windows

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "AVG TuneUp 2021 | Windows | Windows"

Verzeker je van meer prestaties en koop nu AVG TuneUp 2021 voor een geweldige prijs

Na verloop van tijd merken gebruikers van PC's en notebooks vaak een verlies aan prestaties. Programma's starten steeds trager op en het systeem reageert niet meer zo goed als vroeger. In zulke gevallen belooft de AVG TuneUp 2021 software snelle en betrouwbare hulp. Door op de juiste plaatsen te optimaliseren, kun je de klus in een paar stappen klaren en het hele systeem meer dan aanzienlijk versnellen. Natuurlijk zijn de functies uitgebreid en vooral de nieuwe versie bevat bijgewerkte gereedschappen die veel verder gaan dan het eenvoudig wissen van bestanden. Bij ons kun je je licentie voor AVG TuneUp 2021 voor een zeer lage prijs krijgen en meteen aan de slag dankzij onmiddellijke levering.

Gebruik veel hulpmiddelen voor betere prestaties op je thuiscomputer met AVG TuneUp 2021

De software AVG TuneUp 2021 komt met veel hulpmiddelen en is een aantrekkelijke keuze als het gaat om je computer snel en gemakkelijk te optimaliseren. Al na een korte installatie staan alle functies je vrij ter beschikking, die bedoeld zijn om meer prestaties te leveren onder de huidige Windows besturingssystemen. Je kunt dus rekenen op optimale compatibiliteit met Windows 10 en Windows 11.

In principe is het programma AVG TuneUp 2021 gebaseerd op het zoeken naar zwakke punten op je eigen computer of notebook die het systeem vertragen. Dit kunnen bijvoorbeeld bestanden op de harde schijf zijn die niet meer nodig zijn. Maar ook talrijke entries in het register of onnodige programma's die zelfs op de achtergrond draaien kunnen je systeem na verloop van tijd aanzienlijk vertragen. AVG TuneUp 2021 brengt deze en vele andere zwakke punten onmiddellijk aan het licht en komt natuurlijk met de juiste oplossingen. Als het nodig is, kun je de bestanden die je niet meer nodig hebt met één enkele handeling van je harde schijf wissen. Gebruik de praktische schijfopruimfunctie om enerzijds de prestaties aanzienlijk te verhogen en anderzijds voor meer vrije opslagruimte te zorgen. De onnodige vermeldingen in het Windows register kunnen ook gemakkelijk verwijderd en gewist worden met de hulp van AVG TuneUp 2021. Je kunt ook rekenen op een optimalisatie van de autostart programma's. Dit is de software die direct bij het opstarten van het systeem gestart wordt. Hoe meer programma's er in de map zitten, hoe slechter de prestaties meestal zijn. In zo'n geval kan de snelheid van de computer aanzienlijk verhoogd worden door de map op te ruimen.

Een bijzonder praktische functie voor het dagelijks gebruik van de computer is de zogenaamde slaapstand, die in AVG TuneUp 2021 ex works is opgenomen. Deze functie voorkomt dat programma's die in principe niet nodig zijn geheugen en CPU bronnen in beslag nemen. De slaapstand start op dit punt en zet de afzonderlijke programma's automatisch in slaap, zodat ze het systeem niet langer kunnen vertragen. Als je weer met de respectievelijke programma's moet werken, zijn ze natuurlijk onmiddellijk weer beschikbaar.

Zeer eenvoudige opties - gebruik de intuïtieve bediening om te optimaliseren met AVG TuneUp 2021

Om de prestaties van je eigen computer aanzienlijk te verhogen met AVG TuneUp 2021 hoef je geen expert te zijn of uitvoerig vertrouwd met de technologie. De software van de bekende fabrikant AVG is ontworpen om het meeste werk volledig automatisch uit te voeren. Na de eenmalige installatie van het programma hoef je je nauwelijks nog zorgen te maken over het eigenlijke werk. Zo neemt de praktische oplossing een opschoning van het register geheel automatisch over en ook een praktisch herstel en onderhoud van het systeem neemt AVG TuneUp 2021 desgewenst bijna vanzelf voor je over. Met de juiste instellingen gebeurt dit automatisch een keer per week, zodat je altijd kunt rekenen op een snelle en krachtige computer.

Nieuwe functies voor meer veiligheid en een sterk verbeterde reactiesnelheid

Met de nieuwe versie van AVG TuneUp 2021 introduceert de fabrikant ook enkele vernieuwende functies. Deze zorgen niet alleen voor aanzienlijk betere prestaties aan de ene kant, maar ook voor nog meer veiligheid op de thuiscomputer. Bijvoorbeeld, na installatie van AVG TuneUp 2021 heb je de mogelijkheid om bloatware en zogenaamde junk programma's direct van je computer te verwijderen. In veel gevallen is dit software die niet meer gewenst is en vaak gewoon mee geïnstalleerd wordt. Als je niet voorzichtig bent geweest met een programma van het Internet, vind je talloze toolbars, programma's en andere software oplossingen op je computer die je eigenlijk niet nodig hebt. In zo'n geval brengt AVG TuneUp 2021 de juiste hulp. Vertrouw op de veilige en eenvoudige verwijdering van deze niet langer benodigde software en werk veel sneller, veiliger en effectiever. De praktische Software Uninstaller, die een integraal onderdeel is van AVG TuneUp 2021, past in dit plaatje. Verwijder alle programma's die niet meer nodig zijn en maak zo bronnen en opslagruimte vrij. Vertrouw op de beoordeling van de software, want hier krijg je in een oogopslag belangrijke informatie over welke programma's nog belangrijk kunnen zijn. Dankzij AVG TuneUp 2021 kun je dus effectief werken, zelfs als je niet bijzonder vertrouwd bent met de installaties en de programma's.

Natuurlijk maakt de praktische functie "Schijfopruimer" ook deel uit van het programma AVG TuneUp 2021. Naarmate de weken en maanden verstrijken, stapelen zich op de harde schijven talloze bestanden op, die overigens steeds groter worden en uiteindelijk geen enkele relevantie meer hebben voor het dagelijkse werk. De Schijfopruimer neemt daarom je gegevensdragers onder de loep en vindt alle bestanden die je niet meer nodig hebt. Of het nu gaat om oude back-ups of tijdelijke systeembestanden, met een enkele klik kun je deze bestanden veilig verwijderen en meer opslagruimte vrijmaken. AVG TuneUp 2021 brengt ook meer orde en helderheid in je browser. Tijdelijke bestanden of de resten van online activiteiten kunnen gemakkelijk verwijderd worden met de Browser Cleaner. Natuurlijk ondersteunt het programma alle huidige browser versies, zoals Chrome, Firefox of Internet Explorer.

Veel problemen met de prestaties of stabiliteit van het systeem hebben te maken met oude stuurprogramma's of verouderde software. Dit is precies waarom de software AVG TuneUp 2021 precies de juiste oplossing en hulp voor deze problemen biedt. Een praktische software updater is een integraal onderdeel en neemt de moeilijke taak van het zoeken naar nieuwere en betere versies van de geïnstalleerde programma's voor je over. Natuurlijk is AVG TuneUp 2021 vooral bekend met de bekendste en belangrijkste programma's en zoekt de nieuwste updates voor je uit voor bijvoorbeeld Skype, Java of VLC. Een eenvoudige en directe installatie van de nieuwe versies is natuurlijk geen enkel probleem en gebeurt binnen korte tijd met weinig inspanning. Je hoeft dus beslist niet langer zelf voor deze belangrijke taak te zorgen. Tot nu toe ondersteunt AVG TuneUp 2021 optimalisatie voor meer dan 50 van de meest populaire programma's en apps voor Windows, maar er worden voortdurend nieuwe varianten toegevoegd met de regelmatige updates.

Koop nu goedkoop en optimaliseer onmiddellijk - AVG TuneUp 2021 staat voor je klaar bij BestSoftware

Begin onmiddellijk met het optimaliseren van je hardware en koop de licentie voor AVG TuneUp 2021 in onze online winkel. BestSoftware levert je de gewenste sleutel per e-mail binnen maximaal 30 minuten en overtuigt ook altijd met de beste service. Dus als je vragen of verzoeken hebt over de aanbiedingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan voor je klaar aan de telefoon, per e-mail of zelfs in een praktische live chat en inspireren met snelle hulp. Zelfs onderhoud op afstand is mogelijk, bijvoorbeeld in geval van problemen met de activering. In onze online winkel kun je ook terecht voor andere software producten, waaronder die van AVG. Bestel bijvoorbeeld tegen een bijzonder gunstige prijs de aanbieding van AVG Internet Security 2021 of AVG Ultimate 2021, d.w.z. de populaire en geliefde producten van de bekende fabrikant. We kijken uit naar je aankoop bij BestSoftware en staan altijd voor je klaar als dat nodig is.

Systeemeisen - AVG TuneUp 2021 Windows
Processor 1 gigahertz (GHz) of snellere, 32-bit (x86) of 64-bit (x64) processor
Besturingssystemen   

Windows 11, Windows 10, Windows 8/8.1 en Windows 7

RAM Minstens 1 GB RAM
Harde schijf ruimte  Minstens 1 GB beschikbare schijfruimte
Scherm Minstens 1024 * 768 pixels
Voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met de fabrikant.

 

Belangrijk ! 

1 apparaatversies alleen geldig voor Windows systemen

3 apparaten, 5 apparaten en 10 apparaten Multi Device, geldig voor MacOS, Windows, Tablet en Mobiele Apparaten

Verdere links naar "AVG TuneUp 2021 | Windows | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "AVG TuneUp 2021 | Windows | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "AVG TuneUp 2021 | Windows | Windows"
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Ashampoo Snap 11 | Windows Ashampoo Snap 11 | Windows
€ 22,90 * € 38,88 *
Abbyy FineReader 15 Corporate | Windows Abbyy FineReader 15 Corporate | Windows
vanaf € 139,90 * € 164,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2021 Kaspersky Anti-Virus 2021
€ 11,90 * € 18,90 *
Microsoft Word 2019 Windows Microsoft Word 2019 Windows
€ 29,90 * € 74,90 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
Windows 7 Home Premium Windows 7 Home Premium
€ 8,90 * € 13,23 *
Windows 7 Professional Windows 7 Professional
€ 9,90 * € 29,74 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
Windows Server 2022 Standaard Windows Server 2022 Standaard
vanaf € 398,90 * € 1.000,00 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 509,90 * € 679,90 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
Windows 7 Professional Windows 7 Professional
€ 9,90 * € 29,74 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 16,90 * € 24,90 *
CorelDRAW Graphics Suite 2021 CorelDRAW Graphics Suite 2021
vanaf € 439,90 * € 699,90 *
Parallels Desktop 18 Standard für MAC Parallels Desktop 18 Standard für MAC
vanaf € 74,90 * € 99,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 133,90 * € 149,90 *
AVG TuneUp 2021 | Mac AVG TuneUp 2021 | Mac
€ 13,90 * € 19,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
€ 738,90 * € 829,99 *
Laatst bekeken