• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

AVG Internet Security 2021 | Windows | Download

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "AVG Internet Security 2021 | Windows | Download"

Blijf veilig onderweg - koop nu AVG Internet Security 2021!

Als je over het Internet surft of met een computer in een netwerk werkt, sta je als gebruiker altijd bloot aan talloze bedreigingen. Of het nu gaat om virussen, Trojaanse paarden of malware, de gevaren van vandaag zijn diverser dan ooit tevoren. Daarom is het belangrijk actuele beveiligingssoftware te hebben die een goede bescherming tegen deze gevaren kan bieden. Met het aanbod van het programma AVG Internet Security 2021 is beschikbaar voor jou als privé of professionele gebruiker. Natuurlijk zijn de licenties voor het uitgebreide gebruik van alle functies voor je beschikbaar bij BestSoftware, je profiteert van gunstige voorwaarden en de beste service.

Krachtige technologie aan het werk tegen alledaagse bedreigingen

Zoals reeds gezegd zijn de bedreigingen en gevaren die samenhangen met het gebruik van moderne technologie vandaag diverser dan ooit tevoren. Bijgewerkte algoritmen zijn dan ook belangrijk als je op beveiligingssoftware vertrouwt. AVG Internet Security 2021 voldoet met absoluut gemak aan deze eisen. Je kunt vertrouwen op een krachtige virusscanner. Het werkt altijd op de achtergrond en houdt alle activiteiten in de gaten. Als bijvoorbeeld een download schade probeert aan te richten, herkent de software van AVG deze poging onmiddellijk. Je kunt rekenen op een reactie in real time, de moderne functies maken het mogelijk. Als er gevaar dreigt, verplaatst het programma de gevaarlijke of verdachte bestanden onmiddellijk naar een beveiligde quarantaine zone. Hier kunnen deze bestanden geen schade meer aanrichten. Als gebruiker krijg je ook onmiddellijk bericht over de overeenkomstige processen en kun je bijvoorbeeld de bestanden permanent van je harde schijf wissen.

Natuurlijk biedt de AVG Internet Security 2021 software effectieve bescherming tegen alle veel voorkomende gevaren. Vertrouw dus niet alleen op bescherming tegen klassieke virussen of Trojaanse paarden, het programma detecteert ook complexe bedreigingen met absoluut gemak. Om snel zogenaamde brute kracht aanvallen, exploits of andere gevaren op te sporen en te elimineren, vertrouwt het programma niet alleen op bijgewerkte en uitgebreide databanken, maar ook op vele andere mogelijkheden om gevaren op te sporen. Kunstmatige intelligentie wordt onder meer gebruikt om snel op nieuwe ontwikkelingen te reageren. Tegelijk wordt ook gebruik gemaakt van crowdsourcing gegevens die door miljoenen gebruikers worden verstrekt en van real time analyses. Tenslotte wordt ook gebruik gemaakt van real-time analyse. Dit detecteert onmiddellijk verdachte activiteiten en pogingen van misdadigers en kan de bedreigingen blokkeren nog voor ze je computer kunnen bereiken.

Maar de software AVG Internet Security 2021 is ook overtuigend als het op gevaarlijke en vervelende pishing emails aankomt. Het programma scant je postvak in en houdt het absoluut schoon. Zo worden bijvoorbeeld links in de berichten gecontroleerd en gescand om snel schadelijke aanbiedingen op te sporen. Zelfs de gevaarlijke bijlagen die vaak in e-mails zitten en zo gevaren of kwaadaardige software op je computer brengen zijn geen probleem meer met de software AVG Internet Security 2021. Het programma scant ook de bijlagen en vindt alle verdachte en gevaarlijke versies. De bijbehorende e-mails met gevaarlijke links of bijlagen bereiken je mailbox niet eens, maar worden uitgefilterd en onmiddellijk gewist.

Gebruik de software op zoveel toestellen als je wilt

Als je besluit een licentie voor AVG Internet Security 2021 te kopen, ben je volledig beschermd in je dagelijkse leven. Dit geldt ook voor het gebruik van veel verschillende eindtoestellen zonder problemen. Als je bijvoorbeeld niet alleen met een desktop PC maar ook met een notebook werkt, kun je het programma eenvoudig op beide apparaten installeren en profiteren van maximale beveiliging van al je werk.

Natuurlijk is het programma ook overtuigend voor mobiel gebruik. Smartphones en tablets zijn immers constante en belangrijke metgezellen in het dagelijks leven. Bijgevolg kunnen ook belangrijke apps, bijvoorbeeld voor online bankieren, of gevoelige informatie en gegevens uit het dagelijkse zakenleven op deze toestellen staan. Smartphones en tablets zijn daarom de laatste jaren steeds meer het doelwit van criminelen geworden, en staan voor tal van gevaren. Je kunt dus niet meer zonder krachtige beveiligingssoftware voor mobiele toestellen om de gevaren effectief tegen te gaan. Ook hier kun je gewoon vertrouwen op de talrijke mogelijkheden van AVG Internet Security 2021. Installeer eenvoudig de praktische apps met talloze functies en mogelijkheden via de Google PlayStore of de Apple AppStore. Profiteer dan van zeer goede real-time bescherming, een handmatige scan als dat nodig is of een blokkade voor afzonderlijke apps. Zelfs bescherming tegen diefstal is inbegrepen. Hiermee kun je, dankzij AVG Internet Security 2021, een back-up maken van alle gegevens en ze vergrendelen, mocht je toestel verloren gaan.

De selectie licenties voor AVG Internet Security 2021 kun je individueel gebruiken en kiezen. Behalve voordelige enkele licenties zijn ook praktische meervoudige licenties voor maximaal tien apparaten verkrijgbaar. Je bent ook vrij in de keuze van de duur. De standaardversie is voor één jaar, maar een maximum van drie jaar is ook mogelijk. Tijdens de looptijd ontvang je natuurlijk alle updates voor meer veiligheid en nieuwe functies helemaal gratis.

Veilig werken en delen - versleutel je bestanden met een paar eenvoudige stappen

De hele functionaliteit van de AVG Internet Security 2021 software heeft te maken met de maximale beveiliging van je gegevens. Dit geldt ook voor de andere hulpmiddelen die deel uitmaken van het aantrekkelijke totaalpakket. Als gebruiker kun je rekenen op effectieve bescherming van je webcam of microfoon, bijvoorbeeld. Door de praktische oplossing van AVG te gebruiken, hoef je je geen zorgen meer te maken over ongeoorloofde toegang tot deze hardware. Het biedt in dit geval een heel goede bescherming. Als gebruiker kun je de beveiliging van persoonlijke en belangrijke gegevens ook aanzienlijk verhogen door te vertrouwen op de praktische software van AVG Internet Security 2021. Dit komt omdat het een geïntegreerd gereedschap heeft voor het versleutelen van documenten, foto's of mappen. Gebruik de eenvoudige optie in het dagelijks leven om je gevoelige gegevens op een met een wachtwoord beveiligde virtuele gegevensdrager op te slaan. Dankzij de versleuteling en het hoge beveiligingsniveau hoef je je geen zorgen meer te maken over toegang door onbevoegden.

Profiteer als gebruiker nu van de aantrekkelijke en uitgebreide mogelijkheden van de AVG Internet Security 2021 software en vertrouw ook op de jarenlange ervaring van de fabrikant. Dankzij moderne technologieën en vele mogelijkheden is het gebruik over de hele lijn de moeite waard, en bij ons kun je je geschikte licentie tegen een zeer gunstige prijs krijgen.

Je bent op de juiste plaats - koop AVG Internet Security 2021 goedkoop bij BestSoftware

Koop de juiste software voor het effectief gebruik van je technologie bij BestSoftware in een goed gesorteerde online winkel en vertrouw ook op het aanbod van AVG Internet Security 2021. Natuurlijk profiteer je van aantrekkelijke voordelen die al bij de prijs beginnen. Je bespaart met behulp van de juiste oplossingen en een eenvoudige aankoop bij ons van thuis uit en kunt alle mogelijkheden en functies van de software nog onmiddellijk gebruiken. Uit het huis van AVG kun je ook andere producten van ons verwachten, bijvoorbeeld de aanbieding van AVG TuneUp 2021. Op Windows 10 of Windows 11 kun je met deze oplossing voor aanzienlijk meer prestaties zorgen. Als je op zoek bent naar een bijzonder aantrekkelijk totaalpakket, moet je gaan voor de AVG Ultimate 2021 voor een aantrekkelijker pakket. Dit is een combinatie van praktische beveiligingssoftware en een afstelmogelijkheid voor je computer of notebook. Dus grijp nu je kans en koop de gewenste producten gemakkelijk in onze online winkel, we kijken uit naar je aankoop.

Belangrijk ! 

1 apparaatversies alleen geldig voor Windows systemen

3 apparaten, 5 apparaten en 10 apparaten Multi Device, geldig voor MacOS, Windows, Tablet en Mobiele Apparaten

Verdere links naar "AVG Internet Security 2021 | Windows | Download"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "AVG Internet Security 2021 | Windows | Download"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "AVG Internet Security 2021 | Windows | Download"
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac
vanaf € 17,90 * € 19,90 *
AVG Ultimate 2021 | Windows AVG Ultimate 2021 | Windows
€ 14,90 * € 34,90 *
NIEUW
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 9,90 * € 24,90 *
TIP!
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
€ 59,90 * € 99,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
€ 89,90 * € 149,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
€ 61,90 * € 99,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
€ 44,90 * € 75,90 *
AVG Driver Updater AVG Driver Updater
€ 25,90 * € 39,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 16,90 * € 24,90 *
Kaspersky Standaard 2023 Kaspersky Standaard 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
AVG Ultimate 2022 | Windows / Mac AVG Ultimate 2022 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 11,90 * € 24,90 *
AVG TuneUp 2022 | Windows / Mac AVG TuneUp 2022 | Windows / Mac
vanaf € 10,90 * € 19,90 *
TIP!
O&O Defrag 24 Pro | Windows O&O Defrag 24 Pro | Windows
€ 39,90 * € 49,90 *
Windows Server 2016 Datacenter Windows Server 2016 Datacenter
vanaf € 119,90 * € 799,90 *
Laatst bekeken