• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

AVG Internet Security 2021 | Mac

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "AVG Internet Security 2021 | Mac"

Koop AVG Internet Security 2021 Mac en gebruik je computer veilig in het dagelijks leven

Als je op het Internet surft of online bankiert, zijn de gevaren tegenwoordig gevarieerder dan ooit tevoren. Om diefstal van je belangrijke informatie te voorkomen, speelt het gebruik van actuele beveiligingssoftware een centrale rol. Met AVG Internet Security 2021 Mac maak je een beproefde en populaire keuze die een hoge mate van beveiliging kan bieden met tegelijk zeer goede prestaties. Profiteer van de vele jaren ervaring van de fabrikant en gebruik het programma op de achtergrond. Natuurlijk ontvang je je licentie voor de activering van de software tegen bijzonder aantrekkelijke voorwaarden en overtuig je jezelf van aantrekkelijke voordelen, zoals bijzonder snelle levering.

Surf en werk met extra veiligheid dankzij AVG Internet Security 2021 Mac

De basistaak van de AVG Internet Security 2021 Mac software is het bieden van effectieve bescherming tegen alle bedreigingen die voorkomen bij het gebruik van moderne Macs. Het zijn juist deze computers waar de misdadigers zich de laatste jaren steeds meer op gericht hebben, met talrijke bedreigingen die een beperkte ervaring veroorzaken bij het surfen of werken. Om je effectief te beschermen neemt AVG Internet Security 2021 Mac alle veel voorkomende bedreigingen onder de loep en werkt het met verschillende databases om ze snel en betrouwbaar te detecteren.

De basis voor de snelle en betrouwbare opsporing van bedreigingen, gevaren en risico's is de krachtige virusscanner. Het pakt het probleem bij de wortel aan en controleert alle activiteiten op de Mac. Zo is het mogelijk te reageren voordat een echt gevaar is ontstaan. Als er iets in de netwerkverbinding verandert, staat AVG Internet Security 2021 Mac onmiddellijk klaar, herkent het gedrag en stopt het. Op deze manier zijn zelfs complexe bedreigingen geen probleem meer en worden ze onmiddellijk ontdekt. De fabrikant AVG belooft ook basisbescherming tegen alle veel voorkomende risico's, waaronder zogenaamde virussen, spyware, ransomware of andere malware. Als bijvoorbeeld een download van Internet malware op de Mac probeert te smokkelen, reageert de software AVG Internet Security 2021 Mac onmiddellijk en verplaatst de potentieel gevaarlijke bestanden naar een veilige quarantaine-zone. Als gebruiker krijg je natuurlijk onmiddellijk een melding en coördineer je de verdere procedure met een paar eenvoudige stappen. Wis het bestand absoluut veilig en volledig van de harde schijf. Het is ook mogelijk de bestanden uit de quarantaine naar het normale gebied van de gegevensdrager te verplaatsen als het een vals alarm zou zijn.

Ook tijdens het surfen op het Internet sta je altijd aan de absoluut veilige kant met AVG Internet Security 2021 Mac. Je hoeft je niet langer zorgen te maken over onveilige links of bijlagen in e-mails. De software is hier klaar voor en blokkeert je pogingen om de links te openen of de e-mails te downloaden. Je hoeft je dus ook geen zorgen te maken over de veiligheid in je inbox, het programma van AVG let goed op.

AVG Internet Security 2021 Mac wordt ook geleverd met speciale bescherming tegen gevaarlijke ransomware. Dit wordt ook wel een extortion Trojan genoemd en veroorzaakt grote problemen zodra het op je Mac terecht komt. De Trojan versleutelt alle persoonlijke bestanden en mappen en geeft ze pas vrij nadat je een geëist bedrag betaald hebt. Met een extra beschermingslaag en, natuurlijk, de nieuwste technologie in beveiligingssoftware van AVG hoef je je geen zorgen meer te maken over dit nu helaas wijdverbreide gevaar in het dagelijks leven en kun je gewoon vertrouwen op veilig werken met je Mac.

Als je vaak op Internet winkelt en daarvoor internetbankieren gebruikt, sta je bloot aan een ander groot gevaar. Met valse websites proberen criminelen steeds vaker je persoonlijke inloggegevens voor internet bankieren te bemachtigen. Door zeer goed opgemaakte pagina's merk je dit als gebruiker meestal helemaal niet of pas als het al te laat is. Daarom biedt de oplossing AVG Internet Security 2021 Mac hier ook effectieve bescherming tegen en voorkomt toegang tot valse sites. Als je zo'n aanbieding probeert te openen, wordt ze onmiddellijk geblokkeerd en keer je terug naar de veilige kant. Tenslotte biedt AVG Internet Security 2021 Mac zelfs praktische anti-pishing bescherming, die de beveiliging nog verder verhoogt en effectief voorkomt dat bijvoorbeeld onbedoeld informatie wordt vrijgegeven.

De fabrikant AVG belooft zeer goede prestaties met AVG Internet Security 2021 Mac

Ook al is goede beveiligingssoftware tegenwoordig vrijwel onvervangbaar, toch zijn veel gebruikers nog steeds bezorgd over de prestaties van hun computer. Nog maar een paar jaar geleden vertraagden de bijbehorende programma's het hele systeem aanzienlijk, wat vooral merkbaar was bij minder krachtige hardware. AVG Internet Security 2021 Mac bestrijdt dit probleem zeer effectief en belooft zeer goede prestaties op je Mac. Uitmuntende optimalisatie op de juiste plaatsen maakt het mogelijk. Dus installeer de beveiligingssoftware, voel je volledig beschermd en werk nog steeds als vanouds zonder aan prestaties in te boeten. Je merkt zeker niet dat AVG Internet Security 2021 Mac op de achtergrond werkt. Vooral voor oudere Macs is het programma van AVG daarom een heel goede manier om te profiteren van uitgebreide bescherming.

Natuurlijk ben je altijd up-to-date met de software AVG Internet Security 2021 Mac. Je ontvangt gratis updates op elk moment tijdens de looptijd van de software, die ervoor zorgen dat de oplossing veilig en up-to-date is. Vooral de belangrijke updates betreffende databases en het opsporen van gevaren worden natuurlijk automatisch in de achtergrond geïnstalleerd om veiligheidsrisico's of hiaten te voorkomen.

Overtuig jezelf vrijblijvend van de mogelijkheden en koop dan de juiste licentie

Maak van deze gelegenheid gebruik en overtuig jezelf, vrijblijvend en gratis, van de aantrekkelijke aanbiedingen die de AVG Internet Security 2021 Mac software kan bieden. Een proefversie is gratis beschikbaar voor alle klanten. Gebruik en installeer het om jezelf te overtuigen van de kwaliteit en de uitstekende prestaties van het programma op je Mac. Als je dan besluit het programma verder te gebruiken, raden we je aan het hier in onze winkel voor een redelijke prijs aan te schaffen. Je hebt de keuze tussen enkelvoudige en meervoudige licenties, waarbij je vooral met de meervoudige licenties veel geld bespaart. De aangeboden varianten voor AVG Internet Security 2021 Mac zijn zogenaamde runtime licenties voor een jaar, wat betekent dat je de software met al zijn mogelijkheden en functies gedurende deze periode gratis kunt gebruiken.

Bij BestSoftware kun je profiteren van de aantrekkelijke koopopties voor AVG Internet Security 2021 Mac

Bescherm jezelf effectief bij het surfen of winkelen op het Internet en vertrouw nu op de aantrekkelijke beveiligingssoftware AVG Internet Security 2021 Mac. Je kunt de benodigde licenties voor activering en gebruik tegen bijzonder gunstige voorwaarden hier bij BestSoftware krijgen. Met de beste service per e-mail, per telefoon of via live chat, staan we klaar om je direct te helpen bij eventuele problemen of complicaties. Bovendien bieden we je ook andere producten van het bekende bedrijf AVG in ons assortiment. Gebruik bijvoorbeeld AVG TuneUp 2021 voor Mac of AVG Ultimate 2021 voor Mac voor meer beveiliging en prestaties op je computer. De bijbehorende oplossingen van de fabrikant AVG voor Windows systemen zijn ook beschikbaar, dus gebruik ze onder Windows 10 of Windows 11 en koop de juiste licenties ervoor in onze winkel in slechts een paar stappen. 

Systeemvereisten - AVG Internet Security 2021 Mac
Processor Intel-gebaseerde Mac computer met 64-bit processor, Apple Silicon Macs met M1 chips
Besturingssystemen    Apple macOS 11.x (Big Sur), Apple macOS 10.15.x (Catalina), Apple macOS 10.14.x (Mojave), Apple macOS 10.13.x (High Sierra), Apple macOS 10.12.x (Sierra), Apple Mac OS X 10.11.x (El Capitan)
RAM 512 MB RAM of meer (1 GB RAM of meer aanbevolen)
Harde schijf ruimte Minstens 750 MB vrije ruimte op de harde schijf
Schermresolutie minstens 1024 x 768 pixels
(voor meer gedetailleerde informatie, neem contact op met de fabrikant)

Belangrijk ! 

1 apparaatversies alleen geldig voor Windows systemen

3 apparaten, 5 apparaten en 10 apparaten Multi Device, geldig voor MacOS, Windows, Tablet en Mobiele Apparaten

Verdere links naar "AVG Internet Security 2021 | Mac"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "AVG Internet Security 2021 | Mac"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "AVG Internet Security 2021 | Mac"
Malwarebytes Premium 2023 | MAC Malwarebytes Premium 2023 | MAC
vanaf € 29,90 * € 44,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 9,90 * € 24,90 *
G Data Antivirus voor Mac 2023 G Data Antivirus voor Mac 2023
vanaf € 39,90 * € 49,90 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 18,90 * € 25,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2023 Kaspersky Anti-Virus 2023
vanaf € 13,90 * € 21,90 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 21,90 * € 29,90 *
AVG Ultimate 2021 | Mac AVG Ultimate 2021 | Mac
€ 21,90 * € 34,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 18,90 * € 34,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 9,90 * € 20,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2022 Kaspersky Anti-Virus 2022
vanaf € 13,90 * € 21,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Watchdog Anti-Malware | Windows Watchdog Anti-Malware | Windows
vanaf € 11,90 * € 29,90 *
Malwarebytes Premium 2023 | Windows Malwarebytes Premium 2023 | Windows
vanaf € 29,90 * € 44,90 *
G DATA Antivirus 2021 | Downloaden G DATA Antivirus 2021 | Downloaden
vanaf € 15,90 * € 18,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2021 Kaspersky Anti-Virus 2021
€ 11,90 * € 18,90 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 21,90 * € 29,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 16,90 * € 24,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
Kaspersky Standaard 2023 Kaspersky Standaard 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
TIP!
Laatst bekeken