• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

AVG Internet Security 2022 | Windows | Mac | Android 1 Apparaat 1 jaar

€ 10,90 * € 19,90 * (45,23% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 68 keer verkocht
  • BS-11168
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • 1 jaar
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en)

Jaar(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "AVG Internet Security 2022 | Windows | Mac | Android"

Koop AVG Internet Security 2022 - stel je beveiligingsoplossing veilig bij ons

Zelfs een kort bezoek aan een gecompromitteerde website kan voldoende zijn om een Trojan of malware op de achtergrond te installeren zonder dat de gebruiker het merkt. De gevaren op het Internet of bij algemeen werk met de moderne technologie zijn tegenwoordig omvangrijker dan ooit tevoren en het risico neemt voortdurend toe door nieuwe ideeën. Met behulp van moderne beveiligingssoftware hoef je je hier echter geen zorgen meer over te maken. Koop bijvoorbeeld een laaggeprijsde licentie voor AVG Internet Security 2022 in onze online winkel. We geven je graag vooraf advies en steunen je als je vragen of verzoeken hebt, en we kijken uit naar je aankoop.

Moderne technologieën en functies zorgen voor optimale bescherming met AVG Internet Security 2022

Technisch gezien is de AVG Internet Security 2022 software de allernieuwste, en door hem te kopen kies je ook voor de nieuwste versie. Dienovereenkomstig garandeert het programma een bijzonder hoge detectiegraad en biedt het tegelijk zeer praktische en aantrekkelijke functies die je in het dagelijkse leven op elk moment kunt gebruiken. Dankzij een real-time scan van alle activiteiten op je eigen systeem sta je altijd aan de veilige kant dankzij AVG Internet Security 2022 en hoef je je geen zorgen meer te maken over je persoonlijke gegevens.

Natuurlijk zorgen de fabrikanten van AVG ervoor dat alle veel voorkomende en verschillende gevaren die vandaag de dag voor moderne technologieën bestaan opgespoord worden. Naast de al bekende malware, eenvoudige Trojaanse paarden of klassieke virussen, hoef je je geen zorgen meer te maken over complexe bedreigingen als je vertrouwt op het programma AVG Internet Security 2022. Dit geldt bijvoorbeeld voor zogenaamde brute kracht aanvallen. Met de nieuwe AI detectie en de CyberCapture functie verhoogt de software de beveiliging meer dan aanzienlijk. Vertrouw op pro-actieve identificatie van verschillende malware patronen, zodat zelfs de nieuwste bedreigingen geen bedreiging meer vormen. Het uploaden van geheel nieuwe bedreigingen voor analyse doeleinden helpt ook om je computer te beschermen. Dus met behulp van moderne technologie detecteert AVG Internet Security 2022 zelfs de nieuwste bedreigingen met absoluut gemak en doet zijn best om je computer te beschermen.

Veel andere beveiligingsfuncties zijn ook gratis beschikbaar en helpen je als je vertrouwen stelt in de oplossing AVG Internet Security 2022. Hoewel vooral het gebruik van het Internet veel mogelijkheden biedt die je dagelijks leven gemakkelijker kunnen maken, ontstaan hier ook veel verschillende gevaren. Pogingen tot het plaatsen van links of bijlagen komen bijvoorbeeld rechtstreeks via e-mail op je computer terecht en kunnen grote schade aanrichten als je ze opent. Daarom moet je de praktische scanfunctie van de software AVG Internet Security 2022 gebruiken, die je berichten, de bijlagen en ook de links heel nauwkeurig bekijkt en onmiddellijk de zwakke plekken opspoort. Gevaarlijke bijlagen in berichten worden zelfs direct geblokkeerd, zodat ze je niet eens in de verleiding kunnen brengen ze te openen. De praktische webbeveiliging neemt ook geplande downloads onder de loep en helpt verborgen malware onmiddellijk op te sporen. Met de WLAN Guard ben je altijd bijzonder veilig onderweg, zelfs in draadloze netwerken. In geval van onbeschermde en onveilige verbindingen krijg je als gebruiker onmiddellijk een melding en kun je snel dienovereenkomstig reageren.

Dankzij vele andere functies tilt de AVG Internet Security 2022 software de beveiliging in je dagelijkse leven naar een nog hoger niveau. Je kunt onder andere een geavanceerde firewall gebruiken om te voorkomen dat hackers toegang krijgen tot je gegevens en foto's. Bescherming tegen ransomware is ook inbegrepen en is vandaag belangrijker dan ooit tevoren. Want als ransomware eenmaal met succes op je computer is gekomen, worden veel bestanden zo versleuteld dat je ze meestal alleen tegen betaling terug kunt krijgen. Om financieel verlies of zo'n bedreiging te voorkomen, beschermt het programma AVG Internet Security 2022 je inhoud. Als gebruiker kun je eenvoudig bepalen welke programma's op de computer de bestanden mogen veranderen of ze mogen verwijderen. Je kunt verdere gevaren ook blokkeren door eenvoudig apps te blokkeren zodat ze je gegevens niet meer kunnen interpreteren.

Het is ook bijzonder belangrijk dat je ongewenste installaties in de browser veilig kunt verwijderen. Want ook nu nog worden er vaak zogenaamde toolbars geïnstalleerd. Deze vertragen niet alleen de browser aanzienlijk, maar kunnen ook een echt gevaar worden. Door bijvoorbeeld gevoelige gegevens uit te lezen, komt de informatie heel snel in de verkeerde handen terecht. Met de software AVG Internet Security 2022 kun je in een paar stappen de ongewenste programma's direct van de computer verwijderen en weer veilig en effectief werken. De software is heel gemakkelijk te gebruiken en je kunt altijd rekenen op goede prestaties.

Pas de licentie van AVG Internet Security 2022 aan je individuele behoeften aan

Om de AVG Internet Security 2022 software te gebruiken, heb je natuurlijk een geschikte licentie nodig. Je kunt dit voor een lage prijs krijgen in onze BestSoftware online winkel. De aanbiedingen zijn altijd een zogenaamde runtime licentie. Gebruik dit om alle mogelijkheden en hulpmiddelen van de software te kunnen gebruiken over een vooraf bekende periode. In de regel is de looptijd een jaar, maar langere versies zijn ook geen probleem.

Het verschil tussen enkelvoudige en meervoudige licenties is echter bijzonder belangrijk. In principe ondersteunt het programma AVG Internet Security 2022 veel verschillende platforms, dus het kan op meer dan alleen Windows gebruikt worden. Er zijn ook geschikte programma's vrij verkrijgbaar voor macOS en voor tablets en mobiele toestellen, die je beveiliging in het dagelijks leven aanzienlijk kunnen verhogen. Bij aanschaf van een laaggeprijsde enkele licentie is het echter alleen geschikt voor Windows, hoewel natuurlijk ook de nieuwe versies van Windows 10 en Windows 11 worden ondersteund. Als je de talrijke functies van AVG Internet Security 2022 ook op de andere platforms wilt gebruiken, raden we je aan een licentie voor drie, vijf of tien apparaten te kopen.

Bescherm je privacy in het dagelijks leven heel effectief dankzij AVG Internet Security 2022

Berichten over het lekken van gegevens of gehackte computers zijn tegenwoordig helaas allesbehalve zeldzaam. Privacy moet echter ook een belangrijke rol spelen bij het surfen op Internet. Het programma AVG Internet Security 2022 ondersteunt je hierbij zo goed mogelijk en helpt je je persoonlijke gegevens en informatie zo goed mogelijk te beschermen. Je kunt bijvoorbeeld de geïntegreerde webcambeveiliging gebruiken. De oplossing voorkomt direct en betrouwbaar ongeoorloofde toegang tot de camera en het daarmee gepaard gaande bespioneren van jou ter plaatse. Of het nu om een notebook, smartphone of computer gaat, je hoeft je over dit punt geen zorgen meer te maken dankzij AVG Internet Security 2022. Onvertrouwde apps moeten telkens om bevestiging of toestemming vragen voor ze toegang krijgen tot de camera op je computer. En als je je persoonlijke gegevens zo veilig en effectief mogelijk wilt wissen, kun je ook terecht bij het programma AVG Internet Security 2022. De gegevensvernietiger verwijdert alle gevoelige en belangrijke gegevens die je niet meer nodig hebt bijzonder grondig van je harde schijf. Per ongeluk of door onbevoegden terughalen is niet meer mogelijk en je gegevens worden voorgoed vernietigd.

Koop nu een licentie - AVG Internet Security 2022 bij BestSoftware

Surf veilig over het web en vertrouw op de moderne technologieën van AVG Internet Security 2022. Een licentie voor gebruik is voor een lage prijs verkrijgbaar in onze online winkel, dus je vindt zeker snel wat je zoekt bij BestSoftware. Tegelijk overtuigen we je met onze bijzonder snelle levering van de sleutel per e-mail, want met een levertijd van maximaal 30 minuten hoef je in het dagelijks leven niet lang te wachten op de toepassing. Een top klantenservice staat ook altijd voor je klaar. Heb je vragen over de producten of problemen met de activering van AVG Internet Security 2022, neem dan direct contact met ons op en laat je adviseren aan de telefoon, in live chat of klassiek per e-mail. Natuurlijk zijn er bij AVG Ultimate 2022 of AVG TuneUp 2022 ook andere software-oplossingen voor het effectief gebruik van je computer, die je zonder problemen voor een lage prijs kunt kopen.

 

Belangrijk ! 

1 apparaatversies alleen geldig voor Windows systemen

3 apparaten, 5 apparaten en 10 apparaten Multi Device, geldig voor macOS, Windows, tablet en mobiele apparaten

Verdere links naar "AVG Internet Security 2022 | Windows | Mac | Android"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "AVG Internet Security 2022 | Windows | Mac | Android"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "AVG Internet Security 2022 | Windows | Mac | Android"
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 9,90 * € 24,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 9,90 * € 20,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 16,90 * € 24,90 *
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 10,90 * € 19,90 *
AVG Ultimate 2022 | Windows / Mac AVG Ultimate 2022 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
Parallels Desktop 18 Pro für MAC Parallels Desktop 18 Pro für MAC
€ 89,90 * € 119,90 *
Parallels Desktop 18 Standard für MAC Parallels Desktop 18 Standard für MAC
vanaf € 74,90 * € 99,90 *
Parallels Desktop 17 Standaard voor MAC Parallels Desktop 17 Standaard voor MAC
vanaf € 119,90 * € 159,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2023 Kaspersky Anti-Virus 2023
vanaf € 13,90 * € 21,90 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 21,90 * € 29,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 78,90 * € 91,00 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 11,90 * € 24,90 *
Microsoft Outlook 2021 Windows Microsoft Outlook 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Avast SecureLine VPN | Windows Avast SecureLine VPN | Windows
vanaf € 13,90 * € 19,90 *
Laatst bekeken