• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Avast Premium Beveiliging 2021 | Multi Apparaat | Downloaden

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Avast Premium Beveiliging 2021 | Multi Apparaat | Downloaden"

Koop Avast Premium Security 2021 nu in onze BestSoftware Online Shop

Koop Avast Premium Security 2021 goedkoop bij BestSoftware en profiteer van de bewezen en populaire beveiligingssoftware voor alle activiteiten op je computer. Dankzij moderne technologie, zeer gemakkelijke bediening en praktische functies, ben je uitgebreid beschermd en profiteer je toch van goedkope licenties, die we je hier ter beschikking stellen. Natuurlijk helpen we je graag bij vragen, problemen of verzoeken en, indien nodig, ondersteunen we je bij de eerste installatie. Werk voortaan veel veiliger en vertrouw op de aantrekkelijke oplossingen van Avast Premium Beveiliging 2021.

Meer beveiliging dankzij de nieuwste technologieën in Avast Premium Security 2021

De bedreigingen bij het gebruik van het Internet zijn de laatste jaren zeer omvangrijk en complex geworden. Zelfs met een voorzichtige aanpak zijn de mogelijkheden nu zo complex dat je als gebruiker nauwelijks iets zult vermoeden. De Avast Premium Security 2021 software biedt je de juiste hulpmiddelen om deze bedreigingen effectief te vermijden en te omzeilen. De jarenlange ervaring van de bekende fabrikant Avast is duidelijk merkbaar en de zeer goede testresultaten van de vakpers getuigen ook van de zeer hoge detectiepercentages van de software.

Avast Premium Security 2021 richt zich niet op één soort bedreiging, maar detecteert alle veel voorkomende risico's onmiddellijk. Dit geldt bijvoorbeeld voor klassieke malware die via besmette websites of downloads op je computer terechtkomt. In het ergste geval gaan waardevolle gegevens verloren of vallen in handen van onbevoegden. Avast Premium Security 2021 herkent de klassieke virussen, malware en Trojaanse paarden onmiddellijk met een effectief scansysteem en elimineert ze voordat ze enig gevaar op je eigen computer kunnen veroorzaken. De databases zijn natuurlijk altijd bijgewerkt, zodat nieuwe ontwikkelingen in dit segment ook meteen door Avast Premium Security 2021 opgemerkt kunnen worden.

Maar ook complexe bedreigingen nemen toe. Hackers maken bijvoorbeeld gebruik van gaten in de configuraties van routers of computers, en krijgen zo in betrekkelijk korte tijd toegang tot alle instellingen, programma's en bestanden. Brute kracht aanvallen of exploits kunnen dus in veel gevallen een groot gevaar worden zonder dat je er iets aan kunt doen. Dit is tenminste waar zolang je afziet van het gebruik van beveiligingssoftware. Het Avast Premium Security 2021 programma herkent de complexe bedreigingen en pogingen onmiddellijk, blokkeert ze en beschermt zo je gegevens effectief.

Surf ontspannen en veilig over de grote online winkels en voer je betalingen zonder risico uit via de website van je bank, terwijl Avast Premium Security 2021 op de achtergrond voor de nodige beveiliging zorgt. Omdat de software ook op dit gebied optimale voorwaarden biedt. In deze situaties proberen misdadigers toegang te krijgen tot je gegevens en ze te gebruiken, vooral met valse websites. De Avast Premium Security 2021 software herkent zulke pogingen en de valse pagina's onmiddellijk als ze worden opgeroepen en leidt je als gebruiker direct door naar de veilige originele pagina. Dit betekent dat er in de eerste plaats geen mogelijkheid is dat je persoonlijke gegevens aan onbevoegden worden doorgegeven en dat je profiteert van veilig en effectief surfen op het Internet dankzij Avast Premium Security 2021.

Zoals al eerder gezegd nemen hackers en misdadigers tegenwoordig niet meer altijd de directe route via je browser, systeem of computer, maar zoeken ze ook andere manieren om ongeoorloofde toegang te krijgen. De nadruk ligt vaak op de gebruikte netwerken. Vooral in openbare netwerken zijn de veiligheidsrisico's uitgebreid en welbekend; de gegevens die zich ophopen kunnen bijvoorbeeld met weinig moeite gelezen worden. Maar het thuisnetwerk is ook een goede gelegenheid voor criminelen om toegang tot je informatie te krijgen. Avast Premium Security 2021 bevat daarom een scanner voor je netwerk. Hiervoor neemt het programma je bestaande Wi-Fi netwerk onder de loep en identificeert het eventuele zwakke punten. Natuurlijk wordt dit niet alleen gevolgd door een weergave van de problemen en gevaren, maar je krijgt als gebruiker ook belangrijke tips om de beveiligingsgaten op te heffen. Volg deze om het netwerk te beveiligen en geniet van effectieve bescherming in het dagelijkse leven.

Uitgebreide en effectieve bescherming op alle toestellen met de juiste licentie

Of het nu in een privé of professionele omgeving is, het aantal eindtoestellen dat gebruikt wordt groeit met elk voorbijgaand jaar. Naast klassieke desktop PC's voor comfortabel werk, worden notebooks en tablets vaak gebruikt om te winkelen, op het Internet onderzoek te doen of spelletjes te spelen. De gevaren van malware of namaak websites reiken dan ook al lang verder dan de gewone Windows computer. Avast Premium Security 2021, met zijn praktische aanbod van meerdere licenties in één compleet pakket, biedt de optimale voorwaarden voor effectieve bescherming op alle verschillende platforms. Natuurlijk is het programma nog steeds prima geschikt voor de huidige Windows versies, dus dit programma blijkt ook compatibel te zijn met Windows 10 en Windows 11.

De mogelijkheden gaan echter veel verder als je kiest voor Avast Premium Security 2021. Installeer bijvoorbeeld de beveiligingsoplossing op je Mac in slechts een paar stappen om hier van maximale beveiliging te profiteren. Gevaarlijke apps uit de winkels of onveilige netwerken onderweg vormen ook geen bedreiging meer dankzij mobiele oplossingen van Avast. Met de juiste Avast Premium Security 2021 licenties kun je de praktische oplossingen installeren via de Google PlayStore voor Android of de Apple AppStore voor iOS apparaten. Dit werkt zowel op tablets als smartphones en biedt basisbescherming tegen alle bedreigingen. Handmatig scannen, automatisch controleren of opslagruimte delen, er zijn talloze mogelijkheden met de praktische apps.

Gebruik een persoonlijk Avast account voor eenvoudig beheer van je apparaten en licenties

We raden aan niet alleen Avast Premium Security 2021 te installeren, maar ook een optioneel Avast account te gebruiken. Dit is vooral praktisch als je veel verschillende apparaten met een licentie hebt en maakt het beheer veel eenvoudiger. Als je gekozen hebt voor de licentie met maximaal tien apparaten, kun je ze gemakkelijk bijhouden in de persoonlijke ruimte. Als je een enkele licentie voor een apparaat niet meer nodig hebt, bijvoorbeeld door een omschakeling, is dat geen enkel probleem. In dit geval verwijder je gewoon het betreffende apparaat uit je account en de licentie is onmiddellijk beschikbaar voor een nieuwe versie. Bespaar dus kostbare tijd in de administratie en gebruik de praktische rekening met persoonlijke ruimte, dit lukt natuurlijk zonder verdere toeslag. Als je vragen of problemen met je licenties hebt, kun je ook rechtstreeks contact opnemen met de service-afdeling van Avast voor snelle hulp.

Doe er je voordeel mee - koop Avast Premium Security 2021 bij BestSoftware voor een speciale prijs

Gunstige prijzen voor de praktische vergunningen voor Avast Premium Beveiliging 2021 zijn verkrijgbaar in onze BestSoftware online winkel. Vertrouw op onze aantrekkelijke aanbieding waarmee je bij elke aankoop geld bespaart. Bovendien ben je met een bestelling bij ons tijdig beschermd, want je profiteert, onder andere, van een directe download mogelijkheid en de sleutels voor het activeren van het programma worden je per e-mail toegestuurd binnen maximaal 30 minuten. Als je geïnteresseerd bent, kijk dan ook eens naar onze andere aanbiedingen voor veilig gebruik van moderne technologie, bijvoorbeeld door te klikken op Avast Ultimate Security 2021 of Avast Internet Security 2021 bijvoorbeeld. Bovendien kun je profiteren van veilig surfen door gebruik te maken van ons aantrekkelijke en laaggeprijsde aanbod van Avast SecureLine VPN op terug te vallen. Ons gamma producten laat vrijwel niets te wensen over als het om beveiliging op alle niveaus gaat. Bestel je software nu vanuit het comfort en gemak van je huis en overtuig jezelf van onze aantrekkelijke aanbiedingen.

Systeemeisen - Avast Premium Security 2021

Op Windows gebaseerde desktops en laptops

Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 en Windows 11
Minimaal 1 GB Ram aanbevolen

Mac gebaseerde desktops en laptops

macOS 10.10 (Mojave) en hoger

iOS besturingssystemen

iOS 10 en hoger

Android smartphones en tablets

Android 5 en hoger
Optimale schermresolutie  Minstens 1024 x 768 Pixel
(meer gedetailleerde informatie kan bij de fabrikant verkregen worden)

 

Belangrijk ! 

1 apparaatversies alleen geldig voor Windows systemen

3 apparaten, 5 apparaten en 10 apparaten Multi Device, geldig voor macOS, Windows, tablet en mobiele apparaten

Verdere links naar "Avast Premium Beveiliging 2021 | Multi Apparaat | Downloaden"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Avast Premium Beveiliging 2021 | Multi Apparaat | Downloaden"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Avast Premium Beveiliging 2021 | Multi Apparaat | Downloaden"
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
AVG Ultimate 2021 | Windows AVG Ultimate 2021 | Windows
€ 14,90 * € 34,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
€ 59,90 * € 99,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
€ 44,90 * € 75,90 *
Avast Ultimate Suite 2022 Avast Ultimate Suite 2022
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
€ 89,90 * € 149,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
€ 61,90 * € 99,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 29,90 * € 36,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 16,90 * € 24,90 *
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
Microsoft Excel 2021 Windows Microsoft Excel 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Bitdefender VPN Premium Bitdefender VPN Premium
€ 29,90 * € 40,93 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 21,90 * € 29,90 *
Microsoft Excel 2010 Windows Microsoft Excel 2010 Windows
€ 11,90 * € 34,90 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
Laatst bekeken