• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Avanquest Expert PDF 14 Ultimate | Windows

€ 59,90 * € 89,90 * (33,37% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 9 keer verkocht
  • BS-10695
  • Duits
  • 1 PC
  • 1 jaar
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Avanquest Expert PDF 14 Ultimate | Windows"

Koop Avanquest Expert PDF 14 Ultimate voor een geweldige prijs dankzij BestSoftware

Gunstige voorwaarden voor de krachtige software "Avanquest Expert PDF 14 Ultimate" staan op je te wachten in de goed gesorteerde online winkel van BestSoftware. Met het programma kun je je PDF bestanden veel efficiënter bewerken, beheren en gebruiken en kostbare tijd besparen. Hoewel de software ook een goede keuze is voor privé gebruikers, is hij vooral geschikt voor professionele gebruikers met dagelijks gebruik.

Gebruik de veelzijdige hulpmiddelen in je dagelijks leven

In principe voorziet het programma in Avanquest Expert PDF 14 Ultimate biedt alle functies die nodig zijn voor professioneel en uitgebreid werken met PDF bestanden. Eerst en vooral kun je met deze versie nieuwe PDF's maken. Dit kan met een paar eenvoudige stappen vanuit elk programma. Of je nu werkt vanuit Word, Excel en PowerPoint van Microsoft of vanuit Internet Explorer, je kunt je PDF's heel gemakkelijk en in een paar stappen maken. Natuurlijk kunnen ook PDF's met weinig moeite geconverteerd worden. Heb je een bestand in een ander formaat, dan kun je het in een paar stappen gemakkelijk als een PDF opslaan. Je kunt bijvoorbeeld een PDF document maken van een Word document, maar dit werkt ook andersom. Je kunt dus een PDF document omzetten in een bewerkbaar Word bestand als dat nodig is.

De Avanquest Expert PDF 14 Ultimate software richt zich ook op beveiliging. Je kunt bijvoorbeeld een wachtwoord aan je documenten toekennen. Speciale toegangsrechten, die je als beheerder instelt en toekent, en een digitale handtekening ronden het belangrijke gebied van de beveiliging af.

Ook OCR technologie (optische tekenherkenning) is belangrijk. Automatische tekstherkenning is inbegrepen in Avanquest Expert PDF 14 Ultimate en is een overtuigende tijdsbesparing. Gedrukte bestanden of documenten, bijvoorbeeld, kunnen met deze functie gemakkelijk in een PDF document worden omgezet, waarin zelfs aanpassingen en bewerkingen mogelijk zijn. Om de OCR functie van de Avanquest Expert PDF 14 Ultimate software te gebruiken, scan je het document in kwestie met de printer. Dan vindt met behulp van de praktische functies de omzetting plaats in een paar eenvoudige stappen.

Het programma Avanquest Expert PDF 14 Ultimate bespaart je ook veel tijd als je PDF bestanden op een professionele en uitgebreide manier gebruikt en ermee werkt. Dit werkt, bijvoorbeeld, bij het omzetten van. Geïntegreerde batchverwerking is bij deze software inbegrepen. Met deze functie kun je direct meerdere bestanden tegelijk verwerken. Een paar keer klikken is genoeg en de software zet meerdere bestanden tegelijk om of voegt ze samen tot een enkel bestand.

Het is ook mogelijk nieuwe documenten te maken als je vertrouwt op het Avanquest Expert PDF 14 Ultimate programma. De geschikte hulpmiddelen voor individueel werk zijn natuurlijk vrij verkrijgbaar. Behalve eenvoudige documenten met een aantrekkelijke lay-out, profiteer je ook van interactieve documenten die met het juiste programma door je klanten of belangstellenden ingevuld kunnen worden. Eenvoudige annotaties binnen het document, een e-handtekening voor veilige uitwisseling en, natuurlijk, het eenvoudig invoegen van gewenste inhoud zijn ook vrij beschikbaar.

Bespaar veel tijd bij het gebruik van Avanquest Expert PDF 14 Ultimate

De hele functionaliteit van de Avanquest Expert PDF 14 Ultimate software is ontworpen voor productief en effectief dagelijks werk. Dit komt vooral tot uiting in het goed doordachte concept. Met behulp van de praktische functies en een overzichtelijke vormgeving vind je meteen de nodige hulpmiddelen; een lange gewenningsperiode is niet nodig. Natuurlijk is er ook uitgebreide informatie beschikbaar om je te helpen als je vragen of problemen hebt. In dit geval raden we een snelle lezing in het hulpgebied aan. Bekwame hulp van de leverancier van de software is ook geen probleem als dat nodig is.

Werk veilig en effectief samen met collega's

Met Avanquest Expert PDF 14 Ultimate kun je nog effectiever samenwerken met je collega's in het dagelijkse beroepsleven. Het programma komt met de juiste hulpmiddelen hiervoor. Als bijvoorbeeld meerdere mensen samen aan een document werken, kun je gemakkelijk commentaar toevoegen. Op die manier kun je je wensen of opmerkingen kenbaar maken en de samenwerking veel gemakkelijker maken. Een stempel invoegen is ook geen probleem met de hulp van de software. Bijzonder praktisch: het invoegen van commentaar of stempels verandert de inhoud van de documenten op geen enkele manier.

Maar als het gaat om tijd en moeite te besparen in het dagelijks leven, zijn het ook de kleine functies die kunnen overtuigen. Je hoeft bijvoorbeeld niet langer bestaande bestanden te openen voor je ze kunt omzetten. Met een eenvoudige rechtsklik werkt dit binnen enkele seconden. Bovendien zijn de gereedschappen geïntegreerd in de menubalk van Word en Excel, wat het overzicht natuurlijk veel gemakkelijker maakt. Ook hier bespaar je kostbare tijd bij het omzetten, en als je regelmatig met overeenkomstige bestanden werkt, zijn de voordelen duidelijk merkbaar.

Je kunt ook gemakkelijk bestanden uitwisselen die je met Avanquest Expert PDF 14 Ultimate hebt gemaakt en bewerkt met de bijbehorende hulpmiddelen. Dat kan niet alleen met een praktische "deel" functie, maar ook in het professionele segment met speciale eisen voor beveiliging en gegevensbescherming. Vooral bij het uitwisselen van facturen, juridische of administratieve documenten komt de uitgebreide functionaliteit van Avanquest Expert PDF 14 Ultimate duidelijk tot zijn recht. Wachtwoordbeveiliging, een digitale en individuele handtekening en vooraf ingestelde toestemmingen voor afdrukken bij de ontvanger zijn vrij beschikbaar en voldoen met het grootste gemak aan de wettelijke eisen voor uitwisseling.

Bij BestSoftware kun je Avanquest Expert PDF 14 Ultimate kopen voor een lage prijs

Haal het nu in je handen en profiteer van de vele mogelijkheden die de Avanquest Expert PDF 14 Ultimate software je biedt. Bij BestSoftware is je aankoop over de hele lijn de moeite waard, o.a. door de aantrekkelijke voorwaarden. Je bespaart veel geld als je bij ons koopt en de sleutel voor permanent gebruik direct per e-mail ontvangt. Binnen 30 minuten kun je het programma downloaden en activeren. Natuurlijk zullen we je overtuigen met andere producten van Avanquest. Zo kun je bijvoorbeeld Avanquest Expert PDF 14 Professional en gebruik het tegen een veel lagere prijs. Ook de andere bekende software oplossingen zijn beschikbaar, kies bijvoorbeeld HDR Projects 8 Professional of Audials One 2022 voor het gemakkelijk opnemen van audio en video inhoud. Natuurlijk kun je bij BestSotware uitstekende en deskundige service verwachten. Als je vragen, verzoeken of problemen hebt, zijn we bereikbaar per telefoon of per e-mail en helpen je onmiddellijk in onze praktische live chat.

 

Systeemeisen - Avanquest Expert PDF 14 Ultimate
Processor Intel processor met minstens 1.6 GHz
Besturingssystemen   

Windows 10, Windows 8/8.1, Windows 7, Windows Vista

Geheugen Minstens 512 GB RAM (1024 GB aanbevolen)
Harde schijf ruimte  900 MB vrije ruimte op de harde schijf
Scherm Minstens 1024 * 768 pixels
Voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met de fabrikant
Verdere links naar "Avanquest Expert PDF 14 Ultimate | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Avanquest Expert PDF 14 Ultimate | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Avanquest Expert PDF 14 Ultimate | Windows"
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
Corel PDF Fusion | Windows Corel PDF Fusion | Windows
€ 22,90 * € 29,90 *
Ashampoo PDF Pro 2 | Windows Ashampoo PDF Pro 2 | Windows
€ 16,90 * € 40,93 *
Kofax Power PDF Standaard 4.0 Kofax Power PDF Standaard 4.0
€ 74,90 * € 102,48 *
TIP!
Windows 10 Enterprise Windows 10 Enterprise
€ 28,90 * € 66,52 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Abbyy FineReader PDF 16 Standard | Windows Abbyy FineReader PDF 16 Standard | Windows
vanaf € 94,90 * € 129,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Adobe Acrobat Pro DC Adobe Acrobat Pro DC
vanaf € 229,90 * € 289,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 78,90 * € 91,00 *
PDF-XChange Editor | Windows PDF-XChange Editor | Windows
vanaf € 61,90 * € 69,90 *
Surfshark VPN | | Surfshark VPN | Surfshark VPN | | Surfshark VPN |
vanaf € 29,90 * € 32,80 *
Kofax Omnipage Ultimate | Windows Kofax Omnipage Ultimate | Windows
€ 144,90 * € 189,90 *
Kofax Power PDF Advanced 4.0 Kofax Power PDF Advanced 4.0
€ 134,90 * € 174,29 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
€ 509,90 * € 679,90 *
Abbyy FineReader 15 Standaard | Windows Abbyy FineReader 15 Standaard | Windows
vanaf € 94,90 * € 129,90 *
Laatst bekeken