• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Avanquest Expert PDF 14 Professional | Windows

€ 39,90 * € 54,90 * (27,32% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 31 keer verkocht
  • BS-10693
  • Duits
  • 1 PC
  • 1 jaar
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Avanquest Expert PDF 14 Professional | Windows"

Koop goedkoop - Avanquest Expert PDF 14 Professional bij BestSoftware

Als je thuis of in een professionele omgeving vaak met het populaire PDF bestandsformaat werkt, is de Avanquest Expert PDF 14 Professional software een goede ondersteuning. Het biedt talrijke hulpmiddelen en functies voor het professioneel bewerken en beheren van overeenkomstige documenten. Je kunt de nodige licenties voor uitgebreid gebruik van de software bij ons verkrijgen; in de BestSoftware online winkel profiteer je van aantrekkelijke voorwaarden en gemakkelijk bestellen.

De huidige versie brengt veel mogelijkheden in je dagelijks leven

De hulpmiddelen in het programma strekken zich uit tot Avanquest Expert PDF 14 Professioneel de gereedschappen in het programma strekken zich uit tot uitgebreid werken met PDF bestanden. Maak bijvoorbeeld nieuwe documenten of formulieren vanaf het begin en sla ze dan in PDF formaat op de computer op. Natuurlijk zijn ook interactieve formulieren met gemak mogelijk. Deze zijn erg populair in de bedrijfscommunicatie, bijvoorbeeld, en kunnen met de juiste software gemakkelijk ingevuld worden door toekomstige klanten, collega's of werknemers. Natuurlijk zijn zowel eenvoudige als ingewikkelde constructies geen probleem als je vertrouwt op de talrijke mogelijkheden van Avanquest Expert PDF 14 Professional.

Je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid van je informatie en gegevens. Als je het Avanquest Expert PDF 14 Professional programma gebruikt, dan heeft het een hele reeks mogelijkheden voor veilige communicatie. Je kunt bijvoorbeeld de afgewerkte bestanden van een veilig wachtwoord voorzien om toegang door onbevoegden te voorkomen. Het kost ook maar een paar eenvoudige stappen om speciale toegangsrechten toe te kennen. Avanquest Expert PDF 14 Professional biedt ook de juiste hulpmiddelen voor beveiligde communicatie, bijvoorbeeld met autoriteiten of voor het versturen van facturen. Je kunt vertrouwen op een digitale handtekening of vooraf ingestelde printmachtigingen waarmee je je documenten zowel gemakkelijk als veilig kunt afhandelen.

Maar ook de andere hulpmiddelen helpen je tijd te besparen in het dagelijkse leven en je werkproces aanzienlijk te verbeteren. Als je bijvoorbeeld vaak bestanden als bijlage per e-mail stuurt, verkleint het programma automatisch de grootte terwijl de kwaliteit gelijk blijft, om het verzendproces te versnellen. De software laat zich ook van zijn beste kant zien bij het converteren van bestaande bestanden. Je kunt vertrouwen op een praktische functie voor batchverwerking. Hiermee kun je ook meerdere bestanden tegelijk in het gewenste formaat omzetten, zodat je je afzonderlijke stappen kunt besparen. Je kunt ook verschillende PDF's snel en gemakkelijk tot één eindbestand samenvoegen, en zelfs de pagina's afzonderlijk sorteren met de talrijke hulpmiddelen in Avanquest Expert PDF 14 Professional.

Voor het eenvoudig bekijken van verschillende bestanden, d.w.z. de zuivere leesstand, biedt de software optimale condities. De mogelijkheden strekken zich uit tot veel verschillende bestanden, d.w.z. niet alleen tot klassieke PDF's. Je kunt ook digitale boeken in 3D formaat, .ePub en stripboekbestanden met een enkele klik openen. Met de exclusieve zij-aan-zij weergave kun je ook twee documenten tegelijk bekijken en bewerken.

Met Avanquest Expert PDF 14 Professional kun je je PDF's ook afzonderlijk en op verschillende manieren bewerken. Je kunt niet alleen gemakkelijk tekst knippen, kopiëren, plakken of zelfs verplaatsen, maar je kunt ook beelden bewerken. Met de functies wissen, toevoegen en bewerken zorg je voor individuele en unieke documenten en bestanden. Het Avanquest Expert PDF 14 Professional programma heeft ook de juiste mogelijkheden voor de creatieve inslag bij het werken achter je bureau. Gebruik tekengereedschap om lijnen, rechthoeken en andere vormen aan je bestanden en formulieren toe te voegen. Voeg tenslotte je eigen watermerken aan het document toe en sla je bestand veilig en gemakkelijk op je harde schijf op.

Werk effectief samen met je collega's aan documenten

Tegenwoordig wordt, vooral in het professionele segment, samenwerking met collega's steeds belangrijker. Avanquest Expert PDF 14 Professional software biedt de perfecte voorwaarden voor teamwork en gezamenlijke projecten. Wil je als beheerder bijvoorbeeld notities en tips achterlaten voor de collega die direct aan het bestand in kwestie werkt, dan kun je gebruik maken van een praktische commentaarfunctie. Met een paar eenvoudige stappen kun je commentaar of zelfs stempels aan het betreffende document toevoegen. Hiermee geef je de gebruiker dus interessante en belangrijke informatie die het dagelijkse werk vergemakkelijkt. Als je de actuele status van de documenten en bestanden met elkaar wilt uitwisselen, is delen geen enkel probleem. Met Avanquest Expert PDF 14 Professional, bijvoorbeeld, kun je de deelfunctie direct vanuit het programma gebruiken en de PDF's per e-mail versturen.

Vertrouw op het gebruiksgemak van de software

Het Avanquest Expert PDF 14 Professional programma biedt nog veel meer aantrekkelijke voordelen, waaronder het feit dat het een zeer goede keuze is voor zowel particuliere als onervaren gebruikers. Onder andere de zeer eenvoudige bediening draagt daar in hoge mate toe bij. Zo integreert de fabrikant veel van de afzonderlijke gereedschappen direct in de andere programma's. Dit geldt voor Word of Excel van Microsoft. In het algemeen kun je ook een uitgebreide help-zone verwachten die belangrijke informatie geeft voor de eerste stappen in het praktische programma.

Het programma ondersteunt je ook op lange termijn Avanquest Expert PDF 14 Professional zodat je je PDF bestanden altijd kunt vinden en er niet lang naar hoeft te zoeken. Met een overeenkomstige functie en het PDF/A opslagformaat kun je je inhoud over een langere periode archiveren en bewaren. Ook nieuw in de huidige versie is Bates indexering. Deze speciale methode maakt het veel gemakkelijker om de juiste bestanden te vinden, en het is gemakkelijk om het aantal bestanden automatisch te vergroten. Andere veranderingen die voor gebruiksgemak en uitgebreide toepassing zorgen zijn onder andere een uitgebreide herziening van het bladwijzers gedeelte. Je kunt bijvoorbeeld de bladwijzers met een beweging minder invoegen, waardoor het programma gemakkelijker te gebruiken is. Een nieuwe spellingscontrole is ook inbegrepen om je te helpen typefouten te vermijden. Nieuwe lay-out symbolen en een nieuw systeem voor het berekenen van waarden in tekstvelden laten ook vrijwel niets te wensen over als je kiest voor de nieuwste versie van Avanquest Expert PDF 14 Professional.

Wij ondersteunen je bij de aanschaf van Avanquest Expert PDF 14 Professional

Als je hulp nodig hebt of vragen hebt over de activering, dan is BestSoftware de juiste partner voor je. Wij hechten veel belang aan deskundige service en staan daarom vrij voor je klaar per e-mail, aan de telefoon of zelfs via live chat. Zelfs onderhoud op afstand is geen probleem als dat nodig is. Bovendien krijg je de licentie voor de software producten van ons tegen top condities, dit geldt niet alleen voor Avanquest Expert PDF 14 Professional. Ook de oplossing "Avanquest Expert PDF 14 Ultimate" oplossing voor nog meer functionaliteit en effectief werken. Neem gerust je voordeel met andere producten, het assortiment van de fabrikant Avanquest is breed. Met Audials Radio 2022, bijvoorbeeld, kun je altijd en overal naar de radio luisteren, helemaal gratis, en ook het opnemen van de gewenste inhoud is geen probleem. Audials Movie en Audials One, ook in de huidige versie, zijn praktische softwareproducten van Avanquest die nog meer functionaliteit en amusement op je thuiscomputer bieden.

Systeemeisen - Avanquest Expert PDF 14 Professional
Processor Intel processor met minstens 1.6 GHz
Besturingssystemen   

Windows 10, Windows 8/8.1, Windows 7, Windows Vista

RAM Minstens 512 GB RAM (1024 GB aanbevolen)
Harde schijf ruimte  900 MB vrije ruimte op de harde schijf
Scherm Minstens 1024 * 768 pixels
Voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met de fabrikant
Verdere links naar "Avanquest Expert PDF 14 Professional | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Avanquest Expert PDF 14 Professional | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Avanquest Expert PDF 14 Professional | Windows"
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 24,90 * € 69,90 *
Ashampoo PDF Pro 2 | Windows Ashampoo PDF Pro 2 | Windows
€ 16,90 * € 40,93 *
PDF-XChange Editor | Windows PDF-XChange Editor | Windows
vanaf € 61,90 * € 69,90 *
Kofax Omnipage Ultimate | Windows Kofax Omnipage Ultimate | Windows
€ 144,90 * € 189,90 *
Corel PDF Fusion | Windows Corel PDF Fusion | Windows
€ 22,90 * € 29,90 *
Kofax Power PDF Advanced 4.0 Kofax Power PDF Advanced 4.0
€ 134,90 * € 174,29 *
Abbyy Screenshot Reader Abbyy Screenshot Reader
€ 14,90 * € 19,90 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 39,90 * € 69,90 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
€ 509,90 * € 679,90 *
TIP!
WinZip 27 Pro WinZip 27 Pro
€ 64,90 * € 74,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 16,90 * € 24,90 *
Microsoft SQL Server 2022 Standaard Microsoft SQL Server 2022 Standaard
€ 759,90 * € 1.198,90 *
Abbyy FineReader PDF 16 Standard | Windows Abbyy FineReader PDF 16 Standard | Windows
vanaf € 94,90 * € 129,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
Adobe Acrobat Pro DC Adobe Acrobat Pro DC
vanaf € 229,90 * € 289,90 *
Adobe Acrobat Standard DC Adobe Acrobat Standard DC
vanaf € 199,90 * € 279,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 133,90 * € 149,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 78,90 * € 91,00 *
Windows 11 Pro voor Werkstation N Windows 11 Pro voor Werkstation N
€ 89,90 * € 184,55 *
TIP!
Windows 11 Pro N Windows 11 Pro N
€ 29,90 * € 109,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Laatst bekeken