• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Ashampoo AntiSpy Pro

€ 19,90 * € 54,99 * (63,81% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 12 keer verkocht
  • BS-10828
  • Meertalig
  • 1 PC
  • 1 jaar
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo AntiSpy Pro"

Koop Ashampoo AntiSpy Pro - zo eenvoudig is het om jezelf te beschermen tegen ongebreidelde gegevensverzameling

Het thema gegevensbescherming speelt tegenwoordig een steeds belangrijkere rol in het dagelijks leven. Dit is vooral het gevolg van de toenemende verspreiding van de moderne technologie en het uitgebreide gebruik van overeenkomstige diensten op het internet. Of het nu gaat om sociale netwerken, werken in de cloud of winkelen in online winkels, de hoeveelheid gegevens is vandaag de dag enorm uitgebreid. Controle over de eigen informatie is navenant belangrijk. Om spionage of zelfs het ongeoorloofd overbrengen van gegevens op de achtergrond te voorkomen, is het aan te raden de Ashampoo AntiSpy Pro software te gebruiken. Het product is al enige tijd voor de klanten verkrijgbaar en overtuigt door zijn eenvoudige bediening en beschermt je tegelijk bijzonder doeltreffend in het dagelijks leven. Je kunt je licentie voor het programma tegen een bijzonder gunstige prijs bij ons krijgen, dus profiteer er nu gerust van.

De functies van de Ashampoo AntiSpy Pro software zijn veelomvattend

De Ashampoo AntiSpy Pro software dient in de eerste plaats om de gegevens op je eigen computer te beschermen. Veel gebruikers merken nauwelijks iets van een uitgebreide verzameling gegevens op verschillende plaatsen, of denken er in ieder geval bijna niet over na. Dit geldt niet alleen voor gewone apps op de smartphone, maar zelfs voor zogenaamd veilige omgevingen. Als je bijvoorbeeld een Windows 10 besturingssysteem op je thuiscomputer gebruikt, moet je je al intensief bezighouden met het onderwerp gegevensbescherming. Want zoals inmiddels bekend is, grijpt Microsoft de gelegenheid aan en verzamelt allerlei gebruikersgegevens. Dit geldt ook als je tijdens de installatie geen toestemming voor de overdracht gegeven hebt.

De taak van de Ashampoo AntiSpy Pro software is dan ook belangrijk, want het voorkomt ongewenste overdracht van gegevens en informatie bij het gebruik van moderne technieken. De bescherming strekt zich echter niet alleen uit tot het Microsoft besturingssysteem, maar ook tot veel andere diensten. Als je bijvoorbeeld Google of Bing gebruikt om op internet naar relevante inhoud te zoeken, worden er zeker op verschillende plaatsen gegevens over je verzameld. Door het zogenaamde volgen van gebruikersgedrag creëren de diensten een gebruikersprofiel om bijvoorbeeld gepersonaliseerde reclame uit te kunnen spelen. Je kunt dit ook voorkomen door de Ashampoo AntiSpy Pro software te gebruiken.

De ondersteuning van de Ashampoo AntiSpy Pro software strekt zich uit tot meer dan 100 programma's die vaak in gebruik zijn. Gewone en grote namen vind je hier ook, bijvoorbeeld Office. Hoewel Microsoft Office veel functies heeft en zeker heel praktisch is voor digitaal kantoorwerk, verzamelt het ook veel verschillende informatie. Bijgevolg is het ook hier belangrijk in te grijpen om dit gedrag zo snel mogelijk te stoppen. Om er zeker van te zijn dat de bescherming van je gegevens altijd actueel en actief is, kan de Ashampoo AntiSpy Pro oplossing direct met de computer gestart worden. Zodra je Windows start, is ook het hulpmiddel voor meer gegevensbescherming in gebruik. Overigens is het niet alleen software die steeds andere gegevens verzamelt, je moet nu ook heel voorzichtig zijn met hardware. Veel bekende fabrikanten van grafische kaarten, bijvoorbeeld, verzamelen gegevens rond het gebruik van gebruikers. Dienovereenkomstig grijpt het Ashampoo AntiSpy Pro programma hier ook actief in en beschermt je in het dagelijkse leven.

Bescherm je privacy met slechts één klik dankzij Ashampoo AntiSpy Pro

De Ashampoo AntiSpy Pro software is bijzonder gemakkelijk te gebruiken in het dagelijks leven. Dit is omdat het programma vooral voor onervaren gebruikers en particuliere gebruikers een heel goede keuze is en dienovereenkomstig gemakkelijk te gebruiken moet zijn. De jarenlange ervaring van de fabrikant is duidelijk merkbaar in het Ashampoo AntiSpy Pro programma, want meteen vanaf het eerste begin wacht je een bijzonder eenvoudige en intuïtief bruikbare interface. Alle functies en alle hulpmiddelen van de software zijn dus in een paar stappen te bereiken en een lange zoektocht naar de juiste hulpmiddelen is totaal overbodig.

Bovendien hoef je je, indien nodig, niet eens zorgen te maken over de keuze van de diensten waarvoor het verzamelen van gegevens verboden moet worden. Wil je gewoon aan de veilige kant zijn, activeer dan de automatische blokkeerfunctie zodat alle diensten geblokkeerd worden als er gegevens overgebracht worden. Dit betekent dat de meer dan 100 verschillende aanbieders en dienstverleners geen enkele manier meer hebben om toegang te krijgen tot je gegevens en die dan te gebruiken om over een lange periode een profiel op te stellen. Als alternatief voor het automatisch blokkeren van alle diensten en aanbieders, kun je het programma Ashampoo AntiSpy Pro ook aanpassen. Zet dan in de overzichtelijke interface van de software de vinkjes op de gewenste en juiste plaatsen, om bijzonder effectief te voorkomen dat de afzonderlijke diensten afgeluisterd worden.

Tip: Indien nodig kun je de Ashampoo AntiSpy Pro software ook met absoluut gemak onder de huidige Windows versies gebruiken. Windows 10 en ook Windows 11, bijvoorbeeld, worden al door de regelmatige updates ondersteund.

Je kunt je licentie voor Ashampoo AntiSpy Pro bij BestSoftware voor een lage prijs krijgen

Je hoeft ook niet per se veel geld uit te geven aan een bewezen en krachtige software, met de Ashampoo AntiSpy Pro software bewijzen we dit hier in de BestSoftware online winkel. In directe vergelijking met kopen bij de fabrikant, bespaar je geld. Niettemin kun je van ons de beste klantenservice verwachten, ons ervaren personeel helpt je bij eventuele problemen, bijvoorbeeld met de activering of helpt je de juiste producten te vinden. Grijp dus nu je kans en bestel Ashampoo AntiSpy Pro voor een lage prijs bij BestSoftware. In de live chat, per e-mail of zelfs per telefoon, staan we tot je beschikking en zullen je zo goed mogelijk helpen. Veel andere software producten van de fabrikant Ashampoo ronden de aantrekkelijke voordelen in onze winkel af. Ashampoo WinOptimizer 19, Ashampoo Movie Studio Pro 3 of Ashampoo Cinemagraph, bij ons heb je de vrije keus. Bekijk op je gemak de talrijke aanbiedingen en profiteer van onze aantrekkelijke voordelen. 

 

Systeemeisen - Ashampoo AntiSpy Pro
Besturingssystemen   

Windows 10, Windows 8/8.1 en Windows 7

Processor Elke processor die het hierboven genoemde besturingssysteem ondersteunt. Systemen met ARM processors worden niet ondersteund.
Andere Om het programma te gebruiken zijn beheerdersrechten op het systeem nodig.
Een Internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmavergunning wordt met regelmatige tussenpozen gecontroleerd.
Meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant.
Verdere links naar "Ashampoo AntiSpy Pro"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo AntiSpy Pro"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo AntiSpy Pro"
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 24,90 * € 49,90 *
VMware Workstation 17 Pro VMware Workstation 17 Pro
€ 149,90 * € 279,90 *
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
Microsoft Lync 2013 | Windows Microsoft Lync 2013 | Windows
€ 9,90 * € 29,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 4,70 * € 259,90 *
TIP!
Nero Platinum 365 | Windows Nero Platinum 365 | Windows
€ 29,90 * € 44,90 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 24,90 * € 69,90 *
AOMEI Backupper WorkStation | Windows AOMEI Backupper WorkStation | Windows
vanaf € 39,90 * € 49,90 *
Surfshark VPN | | Surfshark VPN | Surfshark VPN | | Surfshark VPN |
vanaf € 29,90 * € 32,80 *
Ashampoo Cinemagraph Ashampoo Cinemagraph
€ 49,99 * € 59,99 *
Ashampoo Backup Pro 15 Ashampoo Backup Pro 15
€ 24,90 * € 49,99 *
VMware Workstation 16 Pro VMware Workstation 16 Pro
€ 109,90 * € 229,90 *
Microsoft SQL Server 2012 gebruiker Microsoft SQL Server 2012 gebruiker
vanaf € 59,90 * € 71,71 *
Windows Server 2016 Apparaat Windows Server 2016 Apparaat
vanaf € 14,90 * € 20,41 *
VMware Workstation Pro 14 VMware Workstation Pro 14
€ 74,90 * € 214,20 *
VMware Fusion 11 Pro MAC VMware Fusion 11 Pro MAC
€ 69,90 * € 138,03 *
Microsoft Word 2016 Windows Microsoft Word 2016 Windows
€ 19,90 * € 89,24 *
Laatst bekeken