• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

AnyTrans

€ 38,90 * € 49,90 * (22,04% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 37 keer verkocht
  • BS-10922
  • Meertalig
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "AnyTrans"

Zet je gegevens gemakkelijk over en koop AnyTrans nu goedkoop bij BestSoftware

Maak gebruik van de mogelijkheid om een eenvoudig te gebruiken bestandsbeheerder voor iPhone in je dagelijkse leven te integreren en koop nu goedkoop een licentie voor AnyTrans bij ons. Het programma van iMobie inspireert met zijn zeer eenvoudige bediening en vele functies, die, onder andere, de noodzakelijke beveiliging van je gevoelige gegevens garanderen. Tegelijk kun je rekenen op een gemakkelijke download van video's of een snelle overstap naar een nieuw eindtoestel als je vertrouwt op AnyTrans vertrouwen op. We kijken uit naar je aankoop en zijn natuurlijk graag bereid al je vragen te beantwoorden.

Gemakkelijk te gebruiken talrijke hulpmiddelen voor effectief bestandsbeheer op je iPhone

Gebruiksgemak is de kern van AnyTrans van iMobie. Het programma is uitstekend geschikt voor particuliere en onervaren gebruikers en zal zeker geen vragen onbeantwoord laten in het dagelijks leven. Natuurlijk werkt de software onder alle huidige Microsoft besturingssystemen, zodat de toepassing gebruikt kan worden met Windows 11 of Windows 10 niets mag in de weg staan. Ook in het dagelijks leven kun je vertrouwen op de intuïtieve en opgeruimde gebruikersinterface. Dit maakt de navigatie vanaf de eerste toepassing veel gemakkelijker en bespaart kostbare tijd. De praktische zoekfunctie draagt sterk bij tot de intuïtieve en eenvoudige bediening van de software. Met behulp van de zoekfunctie kun je op je mobiele toestellen binnen enkele seconden alle gewenste inhoud vinden. Je hoeft niet langer alle mappen handmatig te doorzoeken en te controleren, dus de AnyTrans software neemt je een hoop moeite uit handen.

Met een effectieve bediening gebruik je dan de talrijke hulpmiddelen en functies van de AnyTrans software met absoluut gemak. Profiteer bijvoorbeeld van gemakkelijke uitwisseling van je bestanden tussen verschillende eindtoestellen. Want hoewel de interne opslagruimte op de iPhone de laatste jaren steeds groter is geworden, zijn in dezelfde adem ook de bestandsgroottes gegroeid. Hoge-resolutie foto's en video's, bijvoorbeeld, nemen enorm veel ruimte in beslag. Maak er daarom zo nodig een back-up van op een externe gegevensdrager of op je thuiscomputer, zodat de opslagruimte op je iPhone weer beschikbaar is. Tegelijk verhoog je, door je gegevens regelmatig over te zetten, ook aanzienlijk de bescherming tegen verlies. Hiervoor raden we de gelijktijdige overdracht van belangrijke bestanden direct naar de cloud aan, wat heel gemakkelijk en snel kan met AnyTrans. Natuurlijk ondersteunt de software van iMobie alle gangbare en bekende cloud diensten, dus er zijn geen problemen meer met directe back-ups zonder omwegen. AnyTrans biedt een automatische back-up functie, zodat je niet steeds zelf voor regelmatige back-ups hoeft te zorgen. Dit strekt zich uit tot alle bestanden die niet automatisch door iTunes of iCloud gesynchroniseerd worden. Foto's, berichten, contacten of zelfs geïmporteerde foto's of audiobestanden zijn altijd absoluut veilig dankzij deze praktische functie. Bepaal individueel hoe vaak en hoe de back-up van deze bestanden moet gebeuren om in geval van nood aan de veilige kant te staan. Door de praktische WiFi-functie hoef je je toestel niet uit je zak te halen en natuurlijk hoef je het niet met je computer te verbinden om effectief een back-up van de bestanden te maken.

Overigens zijn er geen beperkingen bij het overzetten van bestanden van de iPhone naar de computer. Of het nu gaat om vele honderden foto's, talrijke video's of de hele bibliotheek, berichten en contacten, dankzij AnyTrans kun je alle bestanden en inhoud in een paar eenvoudige stappen naar je computer overzetten. Het overzetten van bestanden werkt niet alleen met de iPhone, maar ook met de iPad. Als je bijvoorbeeld onderweg werkt met de krachtige tablet van Apple, maak dan snel en gemakkelijk een back-up van je documenten en vorderingen dankzij AnyTrans.

Encryptie en authenticatie - werk bijzonder veilig met AnyTrans

Of het nu gaat om foto's van je laatste vakantie, je contacten of berichten via SMS of Messenger, de meeste bestanden van je iPhone of iPad mogen natuurlijk niet in handen van derden vallen. Daarom is het belangrijk dat je een hoge mate van beveiliging hebt bij het overbrengen van bestanden. De AnyTrans software voldoet aan deze eis met absoluut gemak, dankzij de juiste technologieën. Overtuig jezelf bijvoorbeeld van de automatische versleuteling via SSL, die toegang door onbevoegden onmogelijk maakt. De steeds populairder wordende 2-factor authenticatie is ook in AnyTrans opgenomen en verhoogt de veiligheid nog verder. Hiermee geef je gevoelig en belangrijk werk bijzonder veilig vrij en voorkom je misbruik van de software. Natuurlijk heb je altijd volledige controle over je bestanden en de functies van de software. Met behulp van de overeenkomstige instellingen is het mogelijk de toestemming op elk moment in te trekken en de toegang voor alle gebruikers te annuleren. Met AnyTrans zijn je bestanden van je iPhone of tablet beslist in de beste handen.

Overigens zijn zelfs grote bestandsvolumes, die je tegenwoordig op veel mobiele toestellen aantreft, geen probleem voor de AnyTrans software. Dankzij de moderne Flash Trans technologie kun je zelfs veel bestanden binnen zeer korte tijd overzetten. Honderden foto's, grote video's of de back-ups van vele weken, dankzij AnyTrans hoef je niet lang te wachten op de geslaagde overdracht. Je bespaart kostbare tijd in het dagelijks leven en zet bijvoorbeeld 200 liedjes over in slechts 20 seconden. Het populaire programma heeft zelfs maar zes seconden nodig voor 100 contacten, dus de prestaties zijn hier erg goed.

Download video's of stel je toestel in een paar stappen in, dankzij AnyTrans

De AnyTrans software overtuigt echter niet alleen met zijn eenvoudige uitwisseling van bestanden, maar ook met andere functies. Als je bijvoorbeeld onderweg van je favoriete video's in zeer goede kwaliteit wilt genieten, ongeacht netwerkdekking of beschikbare datavolume, dan kan dat met gemak dankzij AnyTrans. Zoek eenvoudig de link naar de gewenste video, plak die in het programma en download de inhoud direct naar je computer. Natuurlijk staat niets het latere overzetten naar je iPhone of tablet in de weg. De AnyTrans software ondersteunt downloads van meer dan 900 verschillende sites, waaronder Vimeo, Facebook of zelfs YouTube. Tijdens het downloaden zet het programma de video's direct om in het geschikte formaat voor mobiel gebruik op de smartphone of tablet, zodat je ook deze stap bespaart.

Als je een nieuwe smartphone of een nieuwe tablet gekocht hebt, toont AnyTrans nog meer sterke punten. Profiteer van de mogelijkheid om je bestaande gegevens gemakkelijk over te zetten op het nieuwe toestel. Zo hoef je foto's niet afzonderlijk te kopiëren of uit te wisselen. Tegelijk valt hier ook de zeer hoge prestatie van de oplossing van iMobie op. Je kunt gemakkelijk naar het nieuwe toestel overschakelen en zelfs grote hoeveelheden bestanden binnen korte tijd overgezet hebben. Bijzonder praktisch: De functie om naar het nieuwe toestel te gaan werkt tussen veel verschillende toestellen. Dankzij de systeemoverschrijdende functionaliteit kun je gemakkelijk van een Android toestel op een iPhone overstappen, bijvoorbeeld. Bovendien vind je, vanaf de eerste keer dat je het nieuwe model gebruikt, alle inhoud op de gebruikelijke plaatsen. Het AnyTrans programma sorteert video's, foto's, contacten en andere inhoud direct in de juiste map en zorgt zo voor meer orde.

Bespaar nu veel geld en koop AnyTrans tegen een lage prijs in de BestSoftware online shop

Maak je dagelijkse leven en bestandsbeheer op je iPhone gemakkelijker en koop de goedkope licentie voor AnyTrans nu bij ons in de BestSoftware online shop. We zullen je inspireren met onze snelle levering. Na je aankoop sturen we de sleutel voor de activering van de software per e-mail binnen maximaal 30 minuten. Je kunt deze tijd gebruiken om de oplossing van iMobie te downloaden en op je computer te installeren, zodat je er meteen mee aan de slag kunt. Natuurlijk hebben we ook de passende oplossing "AnyDroid" is ook voor een gunstige prijs te koop als je de geschikte oplossing met talrijke hulpmiddelen ook voor Android eindtoestellen wilt kopen. Laat ons je dan nog steeds adviseren of helpen als je vragen of problemen rond het gebruik zou hebben. We staan altijd voor je klaar, dit geldt per telefoon, per live chat of ook heel klassiek per e-mail. Beslis nu ten gunste van BestSoftware, je ervaren partner voor de voordelige aankoop van actuele software producten.

Verdere links naar "AnyTrans"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "AnyTrans"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "AnyTrans"
AnyDroid | Windows AnyDroid | Windows
€ 38,90 * € 49,90 *
Ashampoo Backup Pro 15 Ashampoo Backup Pro 15
€ 28,90 * € 49,99 *
AOMEI Backupper WorkStation | Windows AOMEI Backupper WorkStation | Windows
vanaf € 39,90 * € 49,90 *
Zoiper Pro Zoiper Pro
€ 52,90 * € 59,90 *
Steganos Safe 22 | Windows Steganos Safe 22 | Windows
€ 21,90 * € 34,99 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
NATUUR Projecten | Vensters NATUUR Projecten | Vensters
€ 34,90 * € 59,90 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 509,90 * € 679,90 *
Avast Ultimate Suite 2022 Avast Ultimate Suite 2022
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Windows 11 Pro voor Werkstation Windows 11 Pro voor Werkstation
€ 109,99 * € 184,55 *
TIP!
Windows 11 Pro N Windows 11 Pro N
€ 29,90 * € 109,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 14,90 * € 20,90 *
Microsoft Access 2021 Windows Microsoft Access 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Nuance Dragon Legal Individueel 15 Nuance Dragon Legal Individueel 15
€ 980,90 * € 1.390,90 *
Spaarpakket | Windows + Kantoorpakket Spaarpakket | Windows + Kantoorpakket
vanaf € 72,90 * € 149,90 *
Laatst bekeken