• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

AnyDroid | Windows

€ 38,90 * € 49,90 * (22,04% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 1 keer verkocht
  • BS-10920
  • Meertalig
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "AnyDroid | Windows"

Veilige gegevensuitwisseling in het dagelijks leven - koop AnyDroid nu bij BestSoftware

Als je nog steeds een gemakkelijke manier zoekt om in het dagelijks leven veilig bestanden uit te wisselen, dan is de software AnyDroid van iMobie precies de juiste keuze voor je behoeften. Het programma overtuigt met klassieke functies, een hoge mate van beveiliging en een zeer doeltreffende werking. Bijgevolg is de oplossing beslist een zeer goede keuze, zelfs voor particuliere, onervaren gebruikers. Maak de omgang met je mobiele apparaten nu gemakkelijker en vertrouw op de gunstige, aantrekkelijke aankoopmogelijkheden hier bij BestSoftware. Bij ons krijg je je licentie voor AnyDroid heel snel en tegen een even gunstige prijs.

Vertrouw op gemakkelijke en snelle gegevensoverdracht tussen alle toestellen

De belangrijkste taak van AnyDroid is om een eenvoudige verbinding tot stand te brengen tussen mobiele toestellen en je computer met Windows. Het is een praktisch bestandsbeheerprogramma, maar het doet meer dan alleen foto's bekijken of verwijderen. Met tal van krachtige hulpmiddelen zorgt AnyDroid voor aanzienlijk meer productiviteit en een uitstekende integratie van je technologie in het dagelijks leven.

Je profiteert van een zeer eenvoudige en snelle overdracht van bestanden tussen verschillende toestellen. Merk echter op dat AnyDroid alleen werkt met Android toestellen. Als je een mobiel apparaat van Apple gebruikt, raden we je aan een licentie voor AnyDroid te kopen AnyTrans. Ook hiervoor ben je bij BestSoftware aan het juiste adres. Gebruik je echter een smartphone of tablet met een Android besturingssysteem van Google, dan kun je met AnyDroid in een paar eenvoudige stappen een back-up maken en je gegevens naar de computer overbrengen. Dit biedt onder andere een aanzienlijk betere bescherming tegen gegevensverlies. Zet bijvoorbeeld regelmatig je foto's over naar je computer of naar de cloud, zodat je altijd je dierbare herinneringen bij de hand hebt.

Dankzij AnyDroid kun je niet alleen alle foto's en video's die je met de camera gemaakt hebt gemakkelijk van je smartphone of tablet naar je computer overzetten. Je kunt ook alle andere bestanden en inhoud met een paar klikken overzetten naar het gewenste eindtoestel. Dit geldt bijvoorbeeld voor contacten, documenten of berichten. Je kunt ze in een paar eenvoudige stappen op de gewenste plaats opslaan en dan de smartphone gewoon blijven gebruiken. Gebruik je je mobiele toestel om onderweg muziek af te spelen? AnyDroid is in dit geval ook een goede keuze voor je. Je kunt je favoriete muziek met weinig moeite direct naar het interne geheugen van je smartphone of tablet overbrengen en zo in een paar eenvoudige stappen je bibliotheek vullen.

Als alternatief kun je ook de andere opties van de praktische bestandsbeheerder AnyDroid gebruiken. Wil je bijvoorbeeld apps die je niet meer nodig hebt gemakkelijk uit het interne geheugen wissen en zo ruimte vrijmaken voor nieuwe installaties, dan biedt het programma van de fabrikant iMobie daarvoor de optimale voorwaarden. Bekijk op je gemak de geïnstalleerde apps en verwijder de overbodige varianten binnen enkele seconden. Dit betekent dat je je geen zorgen meer hoeft te maken dat je geen vrije opslagruimte meer hebt en tegelijk altijd de volledige controle over je apparaten behoudt. Tenslotte kun je met de AnyDroid software zelfs effectief documenten bewerken, wat vooral bij het werken onderweg een groot voordeel is.

Meer veiligheid dankzij AnyDroid's moderne technieken

Bij het overbrengen van gegevens van het ene op het andere apparaat speelt beveiliging een centrale rol. De AnyDroid software is natuurlijk up to date op dit gebied en geeft alles voor een effectieve bescherming van je persoonlijke foto's, documenten of de talrijke contacten. Hiervoor wordt krachtige versleuteling via SSL gebruikt. De 2-factor authenticatie, die je misschien kent van bijvoorbeeld Google diensten, verhoogt ook de bescherming tijdens het dagelijkse gebruik van AnyDroid aanzienlijk. Bovendien, als je je bestanden wilt benaderen of een actie wilt uitvoeren, moet je deze processen altijd eerst toestaan. Natuurlijk kun je met de software-instellingen de toestemmingen op elk moment veranderen. Als je ze wilt herroepen, kan dat met weinig moeite. Als gebruiker behoud je te allen tijde de volledige controle over je bestanden en je apparaten.

Tegelijk is de AnyDroid oplossing een klassieke variant voor privé gebruikers. De bediening is dan ook eenvoudig en intuïtief. Ondanks de talrijke hulpmiddelen en opties houd je als gebruiker altijd het overzicht en vind je alle menu's, opties en instellingen met een paar klikken. Je kunt ook profiteren van een intuïtieve zoekfunctie, bijvoorbeeld, die een integraal onderdeel is van AnyDroid. Hiermee kun je binnen enkele seconden het hele interne geheugen van de smartphone of tablet doorzoeken naar een specifieke afbeelding of een enkel document, zonder dat je vele mappen hoeft aan te klikken of te doorzoeken. De verfijnde en praktische functies van AnyDroid besparen je kostbare tijd bij regelmatig gebruik, grijp het nu en koop je licentie goedkoop bij BestSoftware.

Extra functies maken het gebruik van de software nog doeltreffender

De mogelijkheden en functies van de AnyDroid software gaan veel verder. Zo maakt het programma gebruik van de zogenaamde Flash-Trans technologie om tijdens het gebruik een bijzonder hoge prestatie te bereiken. Dit komt omdat bestanden steeds groter worden, vooral voor foto's en afbeeldingen met hoge resolutie. Bijgevolg is een hoge overdrachtssnelheid belangrijk. Zelfs met een groot aantal bestanden is het proces van kopiëren en plakken op de juiste plaatsen binnen korte tijd voltooid. Je kunt bijvoorbeeld tot 100 contacten overbrengen in slechts zes seconden of tot 200 foto's in slechts 20 seconden. Natuurlijk werkt de gegevensoverdracht bijzonder snel in beide richtingen. Wissel bestanden uit tussen terminal en computer of tussen computer en terminal binnen een paar seconden en win zo kostbare tijd, zelfs met grote bibliotheken.

AnyDroid bespaart je ook de tijdrovende installatie van een nieuw eindtoestel. Je hoeft niet langer met veel moeite handmatig foto's, contacten of berichten over te zetten als je voor een nieuwe smartphone of tablet gekozen hebt. Gebruik hiervoor eenvoudig de AnyDroid software, die overtuigt met overeenkomstige functies. Binnen een paar seconden zet je de relevante informatie van het oude op het nieuwe toestel over. Dit werkt ook van iPhone naar Android. Of het nu muziek, contacten of foto's zijn, je vindt de oude bestanden altijd op de juiste plaats op de nieuwe smartphone of tablet na succesvol gebruik van AnyDroid. Voor dit doel heeft het programma van iMobie een praktische sorteerfunctie.

Als je ook onderweg online video's wilt bekijken, maar niet afhankelijk wilt zijn van een snelle internetverbinding voor een soepele overdracht, maak je met AnyDroid ook een heel goede keuze. Het programma heeft een geïntegreerde downloadfunctie. Zoek de juiste links naar je favoriete video's op bekende sites, bijvoorbeeld YouTube, Vimeo of Facebook. In totaal worden meer dan 900 sites ondersteund om direct te downloaden. Plak dan de gekopieerde link, download de video's en zet ze met weinig moeite over naar je eindtoestel. Er vindt een automatische, directe omzetting plaats in een formaat dat geschikt is voor mobiele telefoons. Natuurlijk zijn hoge resoluties geen enkel probleem.

Bij BestSoftware kun je AnyDroid speciaal en heel gemakkelijk van thuis uit kopen

Ook jij kunt profiteren van de vele voordelen en functies van de AnyDroid software. Koop gewoon een licentie voor directe activering in onze online winkel. Hier bij BestSoftware hebben we al veel klanten kunnen overtuigen van de zeer eenvoudige verwerking zowel als van de gunstige prijzen. Natuurlijk bespaar je ook veel geld met AnyDroid. Bovendien vind je in ons assortiment andere populaire en praktische software producten. Met AnyTrans, bijvoorbeeld, bieden we je de populaire versie van iMobie, die beschikbaar is voor iPhone gebruikers. Met de aantrekkelijke, uitgebreide voordelen is je aankoop bij ons ook bijzonder de moeite waard. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat de licentie bijzonder snel geleverd wordt. Binnen slechts 30 minuten heb je de nieuwe sleutel voor het permanente gebruik van het programma in je e-mail inbox. Natuurlijk bieden we ook de beste service. Daarom geven we je graag vooraf telefonisch advies. Je kunt ons ook een e-mail schrijven of onze live chat gebruiken als je, bijvoorbeeld, problemen hebt met het activeren van je nieuwe software.

Verdere links naar "AnyDroid | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "AnyDroid | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "AnyDroid | Windows"
AnyTrans AnyTrans
€ 38,90 * € 49,90 *
Zoiper Pro Zoiper Pro
€ 52,90 * € 59,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Steganos Safe 22 | Windows Steganos Safe 22 | Windows
€ 21,90 * € 34,99 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Kofax Power PDF Advanced 4.0 Kofax Power PDF Advanced 4.0
€ 159,90 * € 174,29 *
Windows 11 Pro voor Werkstation Windows 11 Pro voor Werkstation
€ 109,99 * € 184,55 *
TIP!
Microsoft Outlook 2021 MAC Microsoft Outlook 2021 MAC
€ 59,90 * € 89,90 *
Microsoft Outlook 2021 Windows Microsoft Outlook 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
AOMEI Backupper WorkStation | Windows AOMEI Backupper WorkStation | Windows
vanaf € 39,90 * € 49,90 *
Surfshark VPN | | Surfshark VPN | Surfshark VPN | | Surfshark VPN |
vanaf € 9,90 * € 10,91 *
Spaarpakket | Windows + Kantoorpakket Spaarpakket | Windows + Kantoorpakket
vanaf € 72,90 * € 149,90 *
Laatst bekeken